![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт санітарів, Я сподіваюся, хто-то тут може допомогти мені з цим питанням. Мій комп'ютер виконується нормально більшу частину часу, а на непарних день, вона стала дуже повільно, щоб почати і відставання для кожного окремого процесу і як мені виправити це я для очищення CMOS кожен раз це відбувається. Я зовсім недавно блиснув BIOS, хоча ця проблема відбувається, перш ніж я це зробив. Хто-небудь мати дозвіл для цього? Спасибо заранее. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути перегрів і, може бути просто збігом те, що здається, допомагає скинути CMOS, Ви пробували очищення всіх шанувальників
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому Ви вважаєте, що BIOS питання?