![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Здравей се опитваш да помогнеш на един пич, чиято USB "е връзки изведнъж спря да работи заедно с клавиатура и мишка в задната част на дънната платка, останалите в предния панел всичко изглежда да работи добре,
Да провери в Device Manager и там не са жълти кръстове, както и върху общи раздела тя казва, че "работи добре, да се опита да се актуализира водача, но не и нов шофьор" е Сторил система възстановявам също Troubleshooter опитах да не се ползват също така да си инсталирана XP SP2, но няма резултати Дали дънната грешка? Или има друга причина? Ако добавим, че PC беше ОК до петък, и че тя просто замрази, докато играе играта отново започна и след това са имали проблем
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс.
![]() Моята система: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Probs да очевидни пост hehe но сте опитали всички други нещо на USB като нова мишка или нещо такова?
|
|
|
|||
|
|||
|
са опитвали ми мишката ми резервни клавиатура заедно с моята радиоприемник. никой не работи, освен в предния панел USB портове
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс.
![]() |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Звучи като дънната проблемите със сигурност, имам предвид, че преди, но всичките ми USB входове wouldnt работа, дънната платка е бил мъртъв. сте опитвали възстановяване на CMOS и да заредите настройките по подразбиране? Моята система: Фред
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Премахване на всички USB устройства от техните гнезда и отидете на Устройство Mangler и деинсталиране всички Контролери на универсалната серийна шина, а след това се рестартира.
|
|||
|
|||
|
Цитат:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Аз го казвам аз, че на mobo, могат да бъдат по пътя, но ако можете да получите USB портове работа, може да се размине с USB клавиатура / мишка.
Той приучавам цена всичко, за да опиташ
|
|
|
|||
|
|||
|
Имам точно същия проблем ...
ми предната порта USB работи добре ... , а на задния панел напълно не работи ... с изключение на безмоторни USB устройства, като външния ми аудио устройство и ми палмтоп просто работа, ако си включен си АВ. Когато се опитам да включите ми Razer мишка, OSX казва, че Ive включен една пропаст, isdrawning твърде много власт и прозорци просто doesn't каже нещо но не работи ... и най-малко, ми USB клавиатура и мишка dunt твърде работа, освен ако не ги закачете на предния панел USB ... някой може да помогне? преди това започват да happne, аз имам малко топлина на моя захранването .. но все още се работи, и сега си работи добре ... PLZ помогне! |
|
|
|||
|
|||
|
Можете да опитате USB Powered Hub.
|
|
|
|||
|
|||
|
бръмчене .. Дий. мога да ...
но аз съм от моя съвет вече е тази работа .. Искам да работи ... IM сигурен, че този проблем е хардуерен проблем, но аз сивокафяв знам дали може да бъде нищо за хардуера довереник ... или ако е истински твърд проблем като половината burnd supplu мощност за пример ... Факт е, че ми шрифт има топлина ... малко време, но все пак ... но аз мисля, че захранването има топлина просто прави вреда на себе си и не могат да навредят на дънната платка .. така че ... Може би захранване не дава пълна власт на борда на власт на USB устройство ... може да бъде то???? Аз знам Dun .. всеки би могъл да го поправим, без закупуване на друга електрозахранването или друга дънна платка???. Имам п няма пари точно сега LOL .... |