menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Problém desce? - USB připojení náhle přestal pracovat

Reply

Thread Nástroje
Old 17. května 2009, 08:43
Dárce Skupina

Default Problém desce? - USB připojení náhle přestal pracovat

Ahoj byly snaží pomoct jeden kámoš, jehož usb `s připojení náhle přestalo pracovat s klávesnicí a myší na zadní straně desky, další se na předním panelu všem se zdá, že práce v pořádku,
Mají zkontrolovat ve Správci zařízení a neexistují žádné žluté kříže, a na záložce Obecné se říká, že je to pracovní ok, se pokusili aktualizovat ovladače, ale žádné nové ovladače `s
Udělaly obnovení systému také vyzkoušeli opravář bezvýsledně
také znovu-nainstalován XP SP2, ale žádné výsledky
Základní deska je na vině? nebo je tam jiný důvod?
By měl dodat, že PC bylo ok až do pátku, a že to prostě zmrazila, zatímco hraje hru re-začal a pak byl problém

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 18. května 2009, 11:45
Člen Skupina

Probs se zjevnou post hehe, ale jste vyzkoušeli jakákoli jiná věc na usb jako nové myši, nebo něco?
Old 18. května 2009, 12:39
Dárce Skupina

vyzkoušelo mou myš moje náhradní klávesnice spolu s mým bezdrátový set. žádná práce, kromě předního panelu USB porty

Old 20. května 2009, 10:31
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal redden137 View Post
Ahoj byly snaží pomoct jeden kámoš, jehož usb `s připojení náhle přestalo pracovat s klávesnicí a myší na zadní straně desky, další se na předním panelu všem se zdá, že práce v pořádku,
Mají zkontrolovat ve Správci zařízení a neexistují žádné žluté kříže, a na záložce Obecné se říká, že je to pracovní ok, se pokusili aktualizovat ovladače, ale žádné nové ovladače `s
Udělaly obnovení systému také vyzkoušeli opravář bezvýsledně
také znovu-nainstalován XP SP2, ale žádné výsledky
Základní deska je na vině? nebo je tam jiný důvod?
By měl dodat, že PC bylo ok až do pátku, a že to prostě zmrazila, zatímco hraje hru re-začal a pak byl problém

Zní to jako deska problémy určitě jsem, že dříve, ale všechny moje usb vstupy bych pracovat, základní deska byla mrtvá. Zkoušeli jste resetování CMOS a také nahrát výchozí nastavení?

Můj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základní deska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Paměť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Brzy:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chlazení:
Xigmatek Dark jezdec
Síť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokoúhlý 16:9
Operační systém (y):
XP64Bit
Old 20. května 2009, 12:05
Dárce Skupina

Odstranit všechny USB zařízení od zásuvky a přejděte na zařízení a ničitel odinstalovat všechny Universal Serial Bus Controller, pak restartujte počítač.
Windows automaticky rozpozná a přeinstalujte je, když všichni se dobře s mobo.

Který uvedl, že pokud PS2 zásuvky nefungují, je to zvuk, jako je mobo mohou být na své cestě ven.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 22. května 2009, 15:09
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal philthomas View Post
Odstranit všechny USB zařízení od zásuvky a přejděte na zařízení a ničitel odinstalovat všechny Universal Serial Bus Controller, pak restartujte počítač.
Windows automaticky rozpozná a přeinstalujte je, když všichni se dobře s mobo.

Který uvedl, že pokud PS2 zásuvky nefungují, je to zvuk, jako je mobo mohou být na své cestě ven.
Chápu vaši logiku, do určité míry, ale jak to bude pomáhat s desce a myš porty nefunguje

Old 23. května 2009, 02:42
Dárce Skupina

Udělal jsem, že jsem myslel, že mobo může být na cestě, ale pokud máte USB portů pracuje, byste mohli odejít s USB klávesnici / myš.

Je zvyklý cenu nic to vyzkoušet
Old 25 srpna 2009, 05:12
Nový člen skupiny

Mám přesně stejný problém ...
můj přední USB porty funguje ...
ale zadní panel je plně nefunguje ... mimo jiné napájení USB zařízení, jako moje externí audio zařízení a moje palmtop jen práce, pokud její připojen na jeho AC. Když se snažím připojit můj Razer Mouse, osx říká, že ive zapojený propast, která isdrawning příliš velkou moc, a okna, prostě doesnt nic říkat, ale její nefunguje ... a nejméně, má usb klávesnice a myš rána taky fungovat, pokud je i konektor na předním panelu usb ...

mohl někdo pomoci?

Před tímto začnou happne, já mám trochu tepla na mé napájení .. ale stále pracuje, a nyní jeho pracovní pokutu ...

plz help!
Old 25 srpna 2009, 05:20
Dárce Skupina

Mohli byste zkusit Napájený USB hub.
Old 25 srpna 2009, 06:26
Nový člen skupiny

hukot .. yah. Mohl bych ...
ale já dont protože moje deska už jsem tuto práci ..
Chci, aby to fungovalo ...

im jistý, že tento problém je hardwarový problém, ale já upomínat vědět, jestli může být něco o hardwaru config ... nebo pokud je to skutečný problém, tvrdá jako polovina burnd moc supplu například ... Faktem je, že moje písmo dostal teplo ... málo času, ale přesto ... ale myslím, že napájecí zdroj tepla dostal jen je škoda, aby sama a nemůže poškodit desku .. tak ... Možná powersupply není dává plnou moc k desce pro napájení USB zařízení ... mohlo být?? Dun já vím .. někdo mohl opravit aniž byste museli zakoupit jiný zdroj napájení, nebo jinou desku??. Nemám peníze, fr to hned lol ....
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Moje aplikace Najednou přestal fungovat? Theresonly1 Obecné Software Chat 2 25.září 2009 08:16
Laptop Najednou přestal pracovat real77 Notebooky, Mobily a PDA 12 30.srpna 2009 12:08
IEEE 1394 Vedoucí pro Motherboard / Přední panel Připojení Katana Procesory, základní desky & RAM 4 27 únor 2009 20:34
Zvuk tlačítka mají náhle přestal pracovat GoonerLad Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 10 7. března 2008 09:18
Desce spojů boywonder69 Procesory, základní desky & RAM 5 10. ledna 2008 13:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.