![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj byly snaží pomoct jeden kámoš, jehož usb `s připojení náhle přestalo pracovat s klávesnicí a myší na zadní straně desky, další se na předním panelu všem se zdá, že práce v pořádku, Mají zkontrolovat ve Správci zařízení a neexistují žádné žluté kříže, a na záložce Obecné se říká, že je to pracovní ok, se pokusili aktualizovat ovladače, ale žádné nové ovladače `s Udělaly obnovení systému také vyzkoušeli opravář bezvýsledně také znovu-nainstalován XP SP2, ale žádné výsledky Základní deska je na vině? nebo je tam jiný důvod? By měl dodat, že PC bylo ok až do pátku, a že to prostě zmrazila, zatímco hraje hru re-začal a pak byl problém
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Probs se zjevnou post hehe, ale jste vyzkoušeli jakákoli jiná věc na usb jako nové myši, nebo něco? |
|
| |||
| |||
| vyzkoušelo mou myš moje náhradní klávesnice spolu s mým bezdrátový set. žádná práce, kromě předního panelu USB porty
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Zní to jako deska problémy určitě jsem, že dříve, ale všechny moje usb vstupy bych pracovat, základní deska byla mrtvá. Zkoušeli jste resetování CMOS a také nahrát výchozí nastavení? Můj systém: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odstranit všechny USB zařízení od zásuvky a přejděte na zařízení a ničitel odinstalovat všechny Universal Serial Bus Controller, pak restartujte počítač.
Windows automaticky rozpozná a přeinstalujte je, když všichni se dobře s mobo. Který uvedl, že pokud PS2 zásuvky nefungují, je to zvuk, jako je mobo mohou být na své cestě ven. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Udělal jsem, že jsem myslel, že mobo může být na cestě, ale pokud máte USB portů pracuje, byste mohli odejít s USB klávesnici / myš. Je zvyklý cenu nic to vyzkoušet |
|
| |||
| |||
| Mám přesně stejný problém ... můj přední USB porty funguje ... ale zadní panel je plně nefunguje ... mimo jiné napájení USB zařízení, jako moje externí audio zařízení a moje palmtop jen práce, pokud její připojen na jeho AC. Když se snažím připojit můj Razer Mouse, osx říká, že ive zapojený propast, která isdrawning příliš velkou moc, a okna, prostě doesnt nic říkat, ale její nefunguje ... a nejméně, má usb klávesnice a myš rána taky fungovat, pokud je i konektor na předním panelu usb ... mohl někdo pomoci? Před tímto začnou happne, já mám trochu tepla na mé napájení .. ale stále pracuje, a nyní jeho pracovní pokutu ... plz help! |
|
| |||
| |||
| Mohli byste zkusit Napájený USB hub. |
|
| |||
| |||
| hukot .. yah. Mohl bych ... ale já dont protože moje deska už jsem tuto práci .. Chci, aby to fungovalo ... im jistý, že tento problém je hardwarový problém, ale já upomínat vědět, jestli může být něco o hardwaru config ... nebo pokud je to skutečný problém, tvrdá jako polovina burnd moc supplu například ... Faktem je, že moje písmo dostal teplo ... málo času, ale přesto ... ale myslím, že napájecí zdroj tepla dostal jen je škoda, aby sama a nemůže poškodit desku .. tak ... Možná powersupply není dává plnou moc k desce pro napájení USB zařízení ... mohlo být?? Dun já vím .. někdo mohl opravit aniž byste museli zakoupit jiný zdroj napájení, nebo jinou desku??. Nemám peníze, fr to hned lol .... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Moje aplikace Najednou přestal fungovat? | Theresonly1 | Obecné Software Chat | 2 | 25.září 2009 08:16 |
| Laptop Najednou přestal pracovat | real77 | Notebooky, Mobily a PDA | 12 | 30.srpna 2009 12:08 |
| IEEE 1394 Vedoucí pro Motherboard / Přední panel Připojení | Katana | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 27 únor 2009 20:34 |
| Zvuk tlačítka mají náhle přestal pracovat | GoonerLad | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 10 | 7. března 2008 09:18 |
| Desce spojů | boywonder69 | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 10. ledna 2008 13:52 |
| Thread Nástroje | |
| |