![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια έχουν προσπαθεί να βοηθήσει μια mate του οποίου usb `s συνδέσεις έχουν ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί μαζί με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι στο πίσω μέρος της μητρικής, οι άλλοι στο εμπρός πάνελ όλα φαίνονται εντάξει στην εργασία, Έχουν ελεγχθεί στο Device Manager, και δεν υπάρχουν σταυροί κίτρινο, και για τη γενική καρτέλα που λέει it `s ok εργασίας, προσπάθησαν για την ενημέρωση του οδηγού, αλλά δεν έχουν υπάρξει νέες οδηγού` s Να γίνει επαναφορά του συστήματος και προσπάθησε να του κακού δεν μπορεί Επίσης, έχουν εγκατασταθεί εκ νέου XP SP2, αλλά τα αποτελέσματα δεν Είναι η μητρική πλακέτα σε σφάλμα; ή υπάρχει κάποιο άλλο λόγο; Πρέπει να προσθέσω ότι τεμ ήταν ok μέχρι την Παρασκευή και ότι απλά πάγωσε ενώ παίζει ένα παιχνίδι άρχισε εκ νέου και στη συνέχεια είχαν το πρόβλημα
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Probs σε προφανή θέση hehe αλλά έχετε δοκιμάσει οποιοδήποτε άλλο πράγμα στον usb όπως ένα νέο ποντίκι ή τίποτα; |
|
| |||
| |||
| Προσπαθήσαμε μου ποντίκι μου μαζί με ανταλλακτικά πληκτρολόγιο μου ασύρματο σετ. ΚΑΝΕΝΑ εργασίες, εκτός από την μπροστινή πλευρά θύρες USB
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Ακούγεται σαν μια μητρική πλακέτα προβλήματα για σίγουρος, ότι είχα πριν, αλλά όλες μου usb wouldnt εισροές εργασίας, μητρική πλακέτα ήταν νεκρός. έχετε δοκιμάσει την επαναφορά των ΚΟΑ, αλλά και φορτίο προεπιλεγμένες ρυθμίσεις; Το σύστημά μου: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καταργήστε όλες τις συσκευές USB από τις πρίζες και πηγαίνετε στο Device σπαράσσων και να απεγκαταστήσετε όλες τις Universal Serial Bus Controllers, έπειτα θα επανεκκινήσει.
Τα Windows θα εντοπίσουν τους και να επανεγκαταστήσετε αυτά, αν όλα είναι καλά με το mobo. Αφού είπε ότι αν το PS2 πρίζες δεν λειτουργούν, αλλά ακούγεται σαν το mobo μπορεί να είναι για τη διέξοδο. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Είχα πει σκέφτηκα το mobo μπορεί να αρχίσει να υποχωρεί, αλλά εάν μπορείτε να πάρετε τις θύρες USB εργασίας, θα μπορούσε να ξεφύγει με ένα USB πληκτρολόγιο / ποντίκι. Το συνηθίζει κοστίζει τίποτα να το δοκιμάσετε |
|
| |||
| |||
| Πήρα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ... μπροστά θύρες USB μου δουλειά εξαιρετικός ... αλλά το πίσω πάνελ είναι πλήρως δεν λειτουργεί ... εκτός από τη μη τροφοδοτούνται συσκευές USB για παράδειγμα η εξωτερική συσκευή ήχου μου και palmtop μου μόνο αν συνδεθεί το έργο του σχετικά με AC του. Όταν προσπαθώ να συνδέσετε Razer ποντίκι μου, osx λέει ότι Ive συνδεθεί ένα χάσμα που isdrawning πάρα πολύ δύναμη, και τα παράθυρα μόνο doesn't πω τίποτα, αλλά δεν της εργασίας ... και τουλάχιστον, usb πληκτρολόγιο και το ποντίκι μου δουλειά dunt πάρα πολύ αν δεν τους βύσμα στην μπροστινή πλευρά usb ... θα μπορούσε να βοηθήσει κανείς; πριν αυτό αρχίσει να happne, πήρα μια μικρή θερμότητας για την τροφοδοσία ρεύματος μου .. αλλά εξακολουθεί εργασίας του, και τώρα το πρόστιμό της εργασίας ... plz help! |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα Powered USB Hub. |
|
| |||
| |||
| .. βόμβος yah. Θα μπορούσα ... i dont αλλά επειδή σκάφους μου ήδη έκανε αυτή τη δουλειά .. Θέλω να κάνω την δουλειά ... im βέβαιος ότι το πρόβλημα αυτό είναι ένα ζήτημα υλικού, αλλά dun ξέρω αν μπορεί να είναι οτιδήποτε σχετικά config υλικό ... ή εάν είναι ένα πραγματικό πρόβλημα σαν σκληρός μισο burnd supplu εξουσία για παράδειγμα ... το γεγονός είναι ότι η γραμματοσειρά μου πήρε ζέστη ... λίγο χρόνο, αλλά ούτως ή άλλως ... αλλά νομίζω ότι το τροφοδοτικό πήρε τη θερμότητα μόλις κάνει ζημιές στον εαυτό της και δεν μπορεί να βλάψει τη μητρική πλακέτα .. έτσι ... ίσως το powersupply δεν δίνει πλήρη εξουσία στο διοικητικό συμβούλιο την εξουσία των usb συσκευή ... θα μπορούσε να είναι αυτό;;;; i dun know .. οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το διορθώσετε δεν αγοράζει ένα άλλο τροφοδοτικό ή άλλη μητρική πλακέτα;;;. Δεν έχω fr χρήματα που τώρα lol .... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αίτηση μου ξαφνικά σταμάτησε εργασίας; | Theresonly1 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 25 Σεπτεμβρίου 2009 08:16 |
| Laptop Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί | real77 | Laptops, Κινητά & PDA | 12 | 30 Αυγούστου, 2009 12:08 |
| IEEE 1394 αρχηγού για Motherboard / Front Panel Συνδέσεις | katana | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 27 Φεβ 2009 20:34 |
| Ήχος κουμπιά έχουν ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί | GoonerLad | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 10 | 7η Μαρ 2008 09:18 |
| Motherboard συνδέσεις | boywonder69 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 10 Ιαν 2008 13:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |