μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Motherboard Πρόβλημα; - USB συνδέσεις Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17ης Μαΐου 2009, 08:43
Ομάδα Δωρητών

Default Motherboard Πρόβλημα; - USB συνδέσεις Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί

Γεια έχουν προσπαθεί να βοηθήσει μια mate του οποίου usb `s συνδέσεις έχουν ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί μαζί με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι στο πίσω μέρος της μητρικής, οι άλλοι στο εμπρός πάνελ όλα φαίνονται εντάξει στην εργασία,
Έχουν ελεγχθεί στο Device Manager, και δεν υπάρχουν σταυροί κίτρινο, και για τη γενική καρτέλα που λέει it `s ok εργασίας, προσπάθησαν για την ενημέρωση του οδηγού, αλλά δεν έχουν υπάρξει νέες οδηγού` s
Να γίνει επαναφορά του συστήματος και προσπάθησε να του κακού δεν μπορεί
Επίσης, έχουν εγκατασταθεί εκ νέου XP SP2, αλλά τα αποτελέσματα δεν
Είναι η μητρική πλακέτα σε σφάλμα; ή υπάρχει κάποιο άλλο λόγο;
Πρέπει να προσθέσω ότι τεμ ήταν ok μέχρι την Παρασκευή και ότι απλά πάγωσε ενώ παίζει ένα παιχνίδι άρχισε εκ νέου και στη συνέχεια είχαν το πρόβλημα

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 18ης Μαΐου 2009, 11:45
Μέλος Ομάδα

Probs σε προφανή θέση hehe αλλά έχετε δοκιμάσει οποιοδήποτε άλλο πράγμα στον usb όπως ένα νέο ποντίκι ή τίποτα;
Old 18ης Μαΐου 2009, 12:39
Ομάδα Δωρητών

Προσπαθήσαμε μου ποντίκι μου μαζί με ανταλλακτικά πληκτρολόγιο μου ασύρματο σετ. ΚΑΝΕΝΑ εργασίες, εκτός από την μπροστινή πλευρά θύρες USB

Old 20ης Μαΐου 2009, 10:31
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας redden137 View Post
Γεια έχουν προσπαθεί να βοηθήσει μια mate του οποίου usb `s συνδέσεις έχουν ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί μαζί με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι στο πίσω μέρος της μητρικής, οι άλλοι στο εμπρός πάνελ όλα φαίνονται εντάξει στην εργασία,
Έχουν ελεγχθεί στο Device Manager, και δεν υπάρχουν σταυροί κίτρινο, και για τη γενική καρτέλα που λέει it `s ok εργασίας, προσπάθησαν για την ενημέρωση του οδηγού, αλλά δεν έχουν υπάρξει νέες οδηγού` s
Να γίνει επαναφορά του συστήματος και προσπάθησε να του κακού δεν μπορεί
Επίσης, έχουν εγκατασταθεί εκ νέου XP SP2, αλλά τα αποτελέσματα δεν
Είναι η μητρική πλακέτα σε σφάλμα; ή υπάρχει κάποιο άλλο λόγο;
Πρέπει να προσθέσω ότι τεμ ήταν ok μέχρι την Παρασκευή και ότι απλά πάγωσε ενώ παίζει ένα παιχνίδι άρχισε εκ νέου και στη συνέχεια είχαν το πρόβλημα

Ακούγεται σαν μια μητρική πλακέτα προβλήματα για σίγουρος, ότι είχα πριν, αλλά όλες μου usb wouldnt εισροές εργασίας, μητρική πλακέτα ήταν νεκρός. έχετε δοκιμάσει την επαναφορά των ΚΟΑ, αλλά και φορτίο προεπιλεγμένες ρυθμίσεις;

Το σύστημά μου: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
Μνήμες:
4GB DDR2 XMS2 Corsair @ 280Mhz
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Κάρτα Ήχου:
Σύντομα:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Υπόθεση / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Ψύξη:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ες):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Old 20ης Μαΐου 2009, 12:05
Ομάδα Δωρητών

Καταργήστε όλες τις συσκευές USB από τις πρίζες και πηγαίνετε στο Device σπαράσσων και να απεγκαταστήσετε όλες τις Universal Serial Bus Controllers, έπειτα θα επανεκκινήσει.
Τα Windows θα εντοπίσουν τους και να επανεγκαταστήσετε αυτά, αν όλα είναι καλά με το mobo.

Αφού είπε ότι αν το PS2 πρίζες δεν λειτουργούν, αλλά ακούγεται σαν το mobo μπορεί να είναι για τη διέξοδο.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 22ης Μαΐου 2009, 15:09
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας philthomas View Post
Καταργήστε όλες τις συσκευές USB από τις πρίζες και πηγαίνετε στο Device σπαράσσων και να απεγκαταστήσετε όλες τις Universal Serial Bus Controllers, έπειτα θα επανεκκινήσει.
Τα Windows θα εντοπίσουν τους και να επανεγκαταστήσετε αυτά, αν όλα είναι καλά με το mobo.

Αφού είπε ότι αν το PS2 πρίζες δεν λειτουργούν, αλλά ακούγεται σαν το mobo μπορεί να είναι για τη διέξοδο.
Κατανοώ τη λογική σας σε κάποιο βαθμό, αλλά το πώς αυτό θα βοηθήσει με τη μητρική πλακέτα και το ποντίκι δεν λειτουργεί λιμάνια

Old 23ης Μαΐου 2009, 02:42
Ομάδα Δωρητών

Είχα πει σκέφτηκα το mobo μπορεί να αρχίσει να υποχωρεί, αλλά εάν μπορείτε να πάρετε τις θύρες USB εργασίας, θα μπορούσε να ξεφύγει με ένα USB πληκτρολόγιο / ποντίκι.

Το συνηθίζει κοστίζει τίποτα να το δοκιμάσετε
Old 25 Αυγούστου 2009, 05:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Πήρα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ...
μπροστά θύρες USB μου δουλειά εξαιρετικός ...
αλλά το πίσω πάνελ είναι πλήρως δεν λειτουργεί ... εκτός από τη μη τροφοδοτούνται συσκευές USB για παράδειγμα η εξωτερική συσκευή ήχου μου και palmtop μου μόνο αν συνδεθεί το έργο του σχετικά με AC του. Όταν προσπαθώ να συνδέσετε Razer ποντίκι μου, osx λέει ότι Ive συνδεθεί ένα χάσμα που isdrawning πάρα πολύ δύναμη, και τα παράθυρα μόνο doesn't πω τίποτα, αλλά δεν της εργασίας ... και τουλάχιστον, usb πληκτρολόγιο και το ποντίκι μου δουλειά dunt πάρα πολύ αν δεν τους βύσμα στην μπροστινή πλευρά usb ...

θα μπορούσε να βοηθήσει κανείς;

πριν αυτό αρχίσει να happne, πήρα μια μικρή θερμότητας για την τροφοδοσία ρεύματος μου .. αλλά εξακολουθεί εργασίας του, και τώρα το πρόστιμό της εργασίας ...

plz help!
Old 25 Αυγούστου 2009, 05:20
Ομάδα Δωρητών

Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα Powered USB Hub.
Old 25 Αυγούστου 2009, 06:26
Νέο Μέλος Ομάδα

.. βόμβος yah. Θα μπορούσα ...
i dont αλλά επειδή σκάφους μου ήδη έκανε αυτή τη δουλειά ..
Θέλω να κάνω την δουλειά ...

im βέβαιος ότι το πρόβλημα αυτό είναι ένα ζήτημα υλικού, αλλά dun ξέρω αν μπορεί να είναι οτιδήποτε σχετικά config υλικό ... ή εάν είναι ένα πραγματικό πρόβλημα σαν σκληρός μισο burnd supplu εξουσία για παράδειγμα ... το γεγονός είναι ότι η γραμματοσειρά μου πήρε ζέστη ... λίγο χρόνο, αλλά ούτως ή άλλως ... αλλά νομίζω ότι το τροφοδοτικό πήρε τη θερμότητα μόλις κάνει ζημιές στον εαυτό της και δεν μπορεί να βλάψει τη μητρική πλακέτα .. έτσι ... ίσως το powersupply δεν δίνει πλήρη εξουσία στο διοικητικό συμβούλιο την εξουσία των usb συσκευή ... θα μπορούσε να είναι αυτό;;;; i dun know .. οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το διορθώσετε δεν αγοράζει ένα άλλο τροφοδοτικό ή άλλη μητρική πλακέτα;;;. Δεν έχω fr χρήματα που τώρα lol ....
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αίτηση μου ξαφνικά σταμάτησε εργασίας; Theresonly1 Γενικά Λογισμικό Chat 2 25 Σεπτεμβρίου 2009 08:16
Laptop Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί real77 Laptops, Κινητά & PDA 12 30 Αυγούστου, 2009 12:08
IEEE 1394 αρχηγού για Motherboard / Front Panel Συνδέσεις katana Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 27 Φεβ 2009 20:34
Ήχος κουμπιά έχουν ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί GoonerLad Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 10 7η Μαρ 2008 09:18
Motherboard συνδέσεις boywonder69 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 5 10 Ιαν 2008 13:52
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.