manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Matična ploča problem? - USB Connections Have Odjednom zaustavljen rad

Reply

Thread Tools
Old 17 svi 2009, 08:43
Donatorska Grupa

Default Matična ploča problem? - USB Connections Have Odjednom zaustavljen rad

Hi su pokušavaju pomoći jedna drugarica čije usb `e imati veze iznenada zaustavljen rad uz tipkovnicu i miš na poleđini matične ploče, ostali na prednjoj ploči, čini se da radi sve ok,
Jeste provjeriti u Device Manager i nema žute križevima, a na opće kartici piše ga `e radno ok, imati pokušao to ažurirati upravljački program, ali ne i novi driver` s
Uradih sustav također pokušali vratiti na rješavanje problema bez pomoći
Također su ponovno instalira xp sp2, ali nema rezultata
Da li je krivnja na matičnoj ploči? ili postoji neki drugi razlog?
Bi trebalo dodati da je bilo ok dok pc petak i da je samo smrznuti dok igrate igru ponovo počela, a zatim je imao problema

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 18 svi 2009, 11:45
Member Group

Probs na očite post hehe ali da li ste pokušali bilo koja druga stvar u usb poput miša ili nešto novo?
Old 18 svi 2009, 12:39
Donatorska Grupa

Pokušali su moj miš moj rezervni tipkovnici zajedno sa svojim bežični set. ništa raditi, osim u USB priključke na prednjoj ploči

Old 20 svi 2009, 10:31
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by redden137 View Post
Hi su pokušavaju pomoći jedna drugarica čije usb `e imati veze iznenada zaustavljen rad uz tipkovnicu i miš na poleđini matične ploče, ostali na prednjoj ploči, čini se da radi sve ok,
Jeste provjeriti u Device Manager i nema žute križevima, a na opće kartici piše ga `e radno ok, imati pokušao to ažurirati upravljački program, ali ne i novi driver` s
Uradih sustav također pokušali vratiti na rješavanje problema bez pomoći
Također su ponovno instalira xp sp2, ali nema rezultata
Da li je krivnja na matičnoj ploči? ili postoji neki drugi razlog?
Bi trebalo dodati da je bilo ok dok pc petak i da je samo smrznuti dok igrate igru ponovo počela, a zatim je imao problema

Zvuči kao vjerojatno matična ploča za siguran sam da prije nego sve moje usb ulaza wouldnt work, matična ploča je bio mrtav. da li ste pokušali Resetiranje CMOS i opterećenja zadane postavke?

My System: Fred

Procesor (i):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Matične ploče:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM memorija:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Grafička kartica (e):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Sound Card:
Uskoro:)
Tvrdi disk (i):
WD 250 GB 16MB
Optički pogon (e):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Hlađenje:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (e):
Targa 19 'TFT Široki zaslon 16:9
Operacijski sustav (e):
XP64Bit
Old 20 svi 2009, 12:05
Donatorska Grupa

Uklonite sve USB uređaje iz njihovog podnožja i idi u Device Mangler i deinstalirati sve Universal Serial Bus Controllers, onda ponovno podizanje sustava.
Windows će otkriti ih reinstalirati i njih, ako je sve dobro s mobo.

Poslije rečenog da, ukoliko PS2 utičnice ne rade, to zvuk poput mobo svibanj biti na putu van.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 22 svi 2009, 15:09
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Uklonite sve USB uređaje iz njihovog podnožja i idi u Device Mangler i deinstalirati sve Universal Serial Bus Controllers, onda ponovno podizanje sustava.
Windows će otkriti ih reinstalirati i njih, ako je sve dobro s mobo.

Poslije rečenog da, ukoliko PS2 utičnice ne rade, to zvuk poput mobo svibanj biti na putu van.
Razumijem vaš logike do određenog stupnja, ali kako će ovo pomoć s matične ploče i miša luke ne radi

Old 23 svi 2009, 02:42
Donatorska Grupa

Nisam ja mislio reci mobo svibanj biti na putu van, ali ako možete dobiti USB portovi rade, mogli izvući USB tipkovnicu / miša.

To navika cijene ništa probati
Old 25 kolovoz 2009, 05:12
Novi član grupe

Dobio sam potpuno isti problem ...
moj prednji usb portove works fine ...
ali stražnjoj ploči u potpunosti se ne radi ... osim ne napaja USB uređaja kao što je moj vanjski audio uređaj i moj palmtop raditi samo ako je njezina priključen na njegov AC. Našto ja pokušati čep moj miš Razer, osx kaže da ive priključeni podjele koja isdrawning previše snage, a prozori samo doesnt reći ništa, ali svoj ne rad ... i najmanje, moj usb tipkovnica i miš dunt funkcionirati previše, osim ako ja ih priključite na usb prednje ploče ...

može bilo tko pomoć?

prije toga počinju happne, ja je dobio malo topline na moje napajanje .. ali je i dalje radi, a sada je njen rad u redu ...

plz pomoć!
Old 25 kolovoz 2009, 05:20
Donatorska Grupa

Možete pokušati USB Hub.
Old 25 kolovoz 2009, 06:26
Novi član grupe

hum .. yah. ja bi ...
ali ja dont otada moj odbor već je ovaj posao ..
ja ištanje to izraditi Internet funkcionirati ...

im siguran da se ovaj problem je hardverski problem, ali ja opomena znati ako se može išta o hardveru config ... ili ako je pravi hard problem poput polovine burnd moć supplu na primjer ... Činjenica je da moja slova dobio topline ... malo vremena, ali svejedno ... ali mislim da je napajanje dobio topline čini samo štetu sebi i ne može naškoditi matičnu ploču .. na taj način ... možda powersupply ne daje punu snagu u odbor za napajanje USB uređaja ... može biti?? Dun ja znam .. itko mogao to popraviti bez kupovine još napajanje ili drugi matična ploča?. ja nemam novca fr ga upravo sada lol ....
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moja Aplikacija Odjednom je prestao raditi? Theresonly1 Općenito Software Chat 2 25 rujan 2009 08:16
Laptop Odjednom zaustavljen rad real77 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 12 30 kolovoz 2009 12:08
IEEE 1394 Voditelj za matične ploče / Front Panel Connections Katana CPU, Matične ploče i RAM 4 27. veljača 2009 20:34
Sound gumbi su iznenada zaustavljen rad GoonerLad Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 10 7. ožujak 2008 09:18
Matična ploča veze boywonder69 CPU, Matične ploče i RAM 5 10 siječanj 2008 13:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.