![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi su pokušavaju pomoći jedna drugarica čije usb `e imati veze iznenada zaustavljen rad uz tipkovnicu i miš na poleđini matične ploče, ostali na prednjoj ploči, čini se da radi sve ok, Jeste provjeriti u Device Manager i nema žute križevima, a na opće kartici piše ga `e radno ok, imati pokušao to ažurirati upravljački program, ali ne i novi driver` s Uradih sustav također pokušali vratiti na rješavanje problema bez pomoći Također su ponovno instalira xp sp2, ali nema rezultata Da li je krivnja na matičnoj ploči? ili postoji neki drugi razlog? Bi trebalo dodati da je bilo ok dok pc petak i da je samo smrznuti dok igrate igru ponovo počela, a zatim je imao problema
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Probs na očite post hehe ali da li ste pokušali bilo koja druga stvar u usb poput miša ili nešto novo? |
|
| |||
| |||
| Pokušali su moj miš moj rezervni tipkovnici zajedno sa svojim bežični set. ništa raditi, osim u USB priključke na prednjoj ploči
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Zvuči kao vjerojatno matična ploča za siguran sam da prije nego sve moje usb ulaza wouldnt work, matična ploča je bio mrtav. da li ste pokušali Resetiranje CMOS i opterećenja zadane postavke? My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uklonite sve USB uređaje iz njihovog podnožja i idi u Device Mangler i deinstalirati sve Universal Serial Bus Controllers, onda ponovno podizanje sustava.
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nisam ja mislio reci mobo svibanj biti na putu van, ali ako možete dobiti USB portovi rade, mogli izvući USB tipkovnicu / miša. To navika cijene ništa probati |
|
| |||
| |||
| Dobio sam potpuno isti problem ... moj prednji usb portove works fine ... ali stražnjoj ploči u potpunosti se ne radi ... osim ne napaja USB uređaja kao što je moj vanjski audio uređaj i moj palmtop raditi samo ako je njezina priključen na njegov AC. Našto ja pokušati čep moj miš Razer, osx kaže da ive priključeni podjele koja isdrawning previše snage, a prozori samo doesnt reći ništa, ali svoj ne rad ... i najmanje, moj usb tipkovnica i miš dunt funkcionirati previše, osim ako ja ih priključite na usb prednje ploče ... može bilo tko pomoć? prije toga počinju happne, ja je dobio malo topline na moje napajanje .. ali je i dalje radi, a sada je njen rad u redu ... plz pomoć! |
|
| |||
| |||
| Možete pokušati USB Hub. |
|
| |||
| |||
| hum .. yah. ja bi ... ali ja dont otada moj odbor već je ovaj posao .. ja ištanje to izraditi Internet funkcionirati ... im siguran da se ovaj problem je hardverski problem, ali ja opomena znati ako se može išta o hardveru config ... ili ako je pravi hard problem poput polovine burnd moć supplu na primjer ... Činjenica je da moja slova dobio topline ... malo vremena, ali svejedno ... ali mislim da je napajanje dobio topline čini samo štetu sebi i ne može naškoditi matičnu ploču .. na taj način ... možda powersupply ne daje punu snagu u odbor za napajanje USB uređaja ... može biti?? Dun ja znam .. itko mogao to popraviti bez kupovine još napajanje ili drugi matična ploča?. ja nemam novca fr ga upravo sada lol .... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moja Aplikacija Odjednom je prestao raditi? | Theresonly1 | Općenito Software Chat | 2 | 25 rujan 2009 08:16 |
| Laptop Odjednom zaustavljen rad | real77 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 12 | 30 kolovoz 2009 12:08 |
| IEEE 1394 Voditelj za matične ploče / Front Panel Connections | Katana | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 27. veljača 2009 20:34 |
| Sound gumbi su iznenada zaustavljen rad | GoonerLad | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 10 | 7. ožujak 2008 09:18 |
| Matična ploča veze | boywonder69 | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 10 siječanj 2008 13:52 |
| Thread Tools | |
| |