kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Alaplap Probléma? - USB csatlakozás már hirtelen abbahagyta

Reply

Téma eszközök
Old Május 17 2009, 08:43
Donor Group

Szia volna megpróbál segíteni egy tiszt, akinek USB-s csatlakozást is hirtelen abbahagyta mellett a billentyűzet és az egér, hátul az alaplap, a többiek meg az elülső panelen látszik, hogy minden rendben van,
Ellenőrizték az Eszközkezelőben, és nincs sárga kereszt, és az általános fül azt mondja, hogy "mûködik OK, próbáltak frissítése, de nem az új driver` s
Volna a rendszer-visszaállítás is próbált hibaelhárítót mindhiába
is újra telepített XP SP2, de nem hozott eredményt
Ez az alaplap a hibás? vagy van-e más oka?
Tegyük hozzá, hogy a PC volt az OK-ig péntek, és hogy ez csak megdermedt míg Játék újraindították, majd azt a problémát

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Május 18 2009, 11:45
Csoport tagja

Probs nyilvánvaló utáni hehe de megpróbálták más dolog az USB egeret, mint egy új, vagy ilyesmi?
Old Május 18 2009, 12:39
Donor Group

próbálták én egeret én tartalék billentyűzet mellett vezeték nélküli set. Nincs munka, kivéve az előlapi USB porttal

Old Május 20 2009, 10:31
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by redden137 View Post
Szia volna megpróbál segíteni egy tiszt, akinek USB-s csatlakozást is hirtelen abbahagyta mellett a billentyűzet és az egér, hátul az alaplap, a többiek meg az elülső panelen látszik, hogy minden rendben van,
Ellenőrizték az Eszközkezelőben, és nincs sárga kereszt, és az általános fül azt mondja, hogy "mûködik OK, próbáltak frissítése, de nem az új driver` s
Volna a rendszer-visszaállítás is próbált hibaelhárítót mindhiába
is újra telepített XP SP2, de nem hozott eredményt
Ez az alaplap a hibás? vagy van-e más oka?
Tegyük hozzá, hogy a PC volt az OK-ig péntek, és hogy ez csak megdermedt míg Játék újraindították, majd azt a problémát

Úgy hangzik, mint egy alaplap valószínűleg biztos, volt-e már, de minden USB bemenet akar munkát, alaplap halott volt. Ön próbálta helyreállít a CMOS és a terhelés az alapértelmezett beállítások?

My System: Fred

Processzor (ok):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Alaplap:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM memória:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafikus kártya (k):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Hangkártya:
Hamarosan:)
Merevlemez (ek):
WD 250 GB 16MB
Optikai meghajtó (k):
LG DVD RW SATA
Case / tápegység:
CM Elite/OCZ780MXS
Hűtés:
Xigmatek Dark Knight
Hálózat / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ok):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operációs rendszer (ek):
XP64Bit
Old Május 20 2009, 12:05
Donor Group

Távolítsa el az összes USB-eszközt az aljzatok és menj Eszköznevek Mangler és uninstall az Universal Serial Bus Controllers, újraindít.
Windows érzékeli, és újra a, ha minden jól a mobo.

Miután azt mondta, hogy ha a PS2 aljzatok nem működnek, akkor ez úgy hangzik, mintha a mobo lehet a kiút.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 22. május 2009, 15:09
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by philthomas View Post
Távolítsa el az összes USB-eszközt az aljzatok és menj Eszköznevek Mangler és uninstall az Universal Serial Bus Controllers, újraindít.
Windows érzékeli, és újra a, ha minden jól a mobo.

Miután azt mondta, hogy ha a PS2 aljzatok nem működnek, akkor ez úgy hangzik, mintha a mobo lehet a kiút.
Én értem a logikát, hogy egy bizonyos fokú, de hogyan fogja ezt a segítséget az alaplap és az egér nem működik a kikötők

Old Május 23 2009, 02:42
Donor Group

Én mondom, úgy gondolta, hogy a mobo lehet a kiút, de ha nem kap az USB-portok dolgozik, akkor kap el egy USB billentyűzet / egér.

Azt szokás költség valamit próbálni
Old Augusztus 25, 2009, 05:12
Új tag Csoport

Megvan pontosan ugyanaz a probléma ...
én előlapi USB port működik ...
de a hátsó panel teljes mértékben nem működik ... kivéve a nem táplált USB eszközök, mint az én külső audio eszközt és az én palmtop csak akkor működik, ha az csatlakoztatva van az ő AC. Mikor én megpróbál-hoz csatlakozó my Razer egér, osx azt mondja, hogy ive dugva a szakadék, amely isdrawning túl sok energiát, és az ablakok csak nem mond semmit, de nem működik ... és legalább az én USB billentyűzet és egér Dunt munka, ha nem is csatlakoztatni az elülső panel usb ...

tudna valaki segíteni?

előtt kezd happne, van egy kis hőt én tápegység .. de még mindig működik, és most a munka finom ...

plz help!
Old Augusztus 25, 2009, 05:20
Donor Group

Akkor próbálj ki egy USB elosztó.
Old Augusztus 25, 2009, 06:26
Új tag Csoport

Hum .. yah. tudtam ...
de én dont mióta fórumon már volt erre a feladatra ..
én akar-hoz csinál ez dolgozik ...

im meg róla, hogy ez a probléma hardveres kérdés, de én Dun lehet tudni semmit a hardver config ... vagy ha ez egy igazi kemény probléma, mint a fele burnd hatalom supplu például ... A tény az, hogy az én betűtípus van a hő ... egy kis idő, de egyébként ... de azt hiszem, a tápegységet kapott hőt csak kárt tesz magának, és nem ártalmas az alaplapon .. Olyan ... talán a powersupply nem ad teljes hatalmat a fórumon, hogy az USB-eszköz teljesítménye ... lehet ez???? i dun know .. bárki javítás nélkül vásárol másik áramforrásra vagy egy másik az alaplap??. I nem kapott pénzt fr it right now .... lol
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.