![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia volna megpróbál segíteni egy tiszt, akinek USB-s csatlakozást is hirtelen abbahagyta mellett a billentyűzet és az egér, hátul az alaplap, a többiek meg az elülső panelen látszik, hogy minden rendben van, Ellenőrizték az Eszközkezelőben, és nincs sárga kereszt, és az általános fül azt mondja, hogy "mûködik OK, próbáltak frissítése, de nem az új driver` s Volna a rendszer-visszaállítás is próbált hibaelhárítót mindhiába is újra telepített XP SP2, de nem hozott eredményt Ez az alaplap a hibás? vagy van-e más oka? Tegyük hozzá, hogy a PC volt az OK-ig péntek, és hogy ez csak megdermedt míg Játék újraindították, majd azt a problémát
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Probs nyilvánvaló utáni hehe de megpróbálták más dolog az USB egeret, mint egy új, vagy ilyesmi? |
|
| |||
| |||
| próbálták én egeret én tartalék billentyűzet mellett vezeték nélküli set. Nincs munka, kivéve az előlapi USB porttal
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Úgy hangzik, mint egy alaplap valószínűleg biztos, volt-e már, de minden USB bemenet akar munkát, alaplap halott volt. Ön próbálta helyreállít a CMOS és a terhelés az alapértelmezett beállítások? My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Távolítsa el az összes USB-eszközt az aljzatok és menj Eszköznevek Mangler és uninstall az Universal Serial Bus Controllers, újraindít.
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Én mondom, úgy gondolta, hogy a mobo lehet a kiút, de ha nem kap az USB-portok dolgozik, akkor kap el egy USB billentyűzet / egér. Azt szokás költség valamit próbálni |
|
| |||
| |||
| Megvan pontosan ugyanaz a probléma ... én előlapi USB port működik ... de a hátsó panel teljes mértékben nem működik ... kivéve a nem táplált USB eszközök, mint az én külső audio eszközt és az én palmtop csak akkor működik, ha az csatlakoztatva van az ő AC. Mikor én megpróbál-hoz csatlakozó my Razer egér, osx azt mondja, hogy ive dugva a szakadék, amely isdrawning túl sok energiát, és az ablakok csak nem mond semmit, de nem működik ... és legalább az én USB billentyűzet és egér Dunt munka, ha nem is csatlakoztatni az elülső panel usb ... tudna valaki segíteni? előtt kezd happne, van egy kis hőt én tápegység .. de még mindig működik, és most a munka finom ... plz help! |
|
| |||
| |||
| Akkor próbálj ki egy USB elosztó. |
|
| |||
| |||
| Hum .. yah. tudtam ... de én dont mióta fórumon már volt erre a feladatra .. én akar-hoz csinál ez dolgozik ... im meg róla, hogy ez a probléma hardveres kérdés, de én Dun lehet tudni semmit a hardver config ... vagy ha ez egy igazi kemény probléma, mint a fele burnd hatalom supplu például ... A tény az, hogy az én betűtípus van a hő ... egy kis idő, de egyébként ... de azt hiszem, a tápegységet kapott hőt csak kárt tesz magának, és nem ártalmas az alaplapon .. Olyan ... talán a powersupply nem ad teljes hatalmat a fórumon, hogy az USB-eszköz teljesítménye ... lehet ez???? i dun know .. bárki javítás nélkül vásárol másik áramforrásra vagy egy másik az alaplap??. I nem kapott pénzt fr it right now .... lol |