![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי כבר מנסה לעזור בן זוג אשר `S חיבורי USB יש פתאום הפסיק לעבוד ביחד עם מקלדת ועכבר בחלק האחורי של לוח האם, את האחרים על לוח מול כל עבודה נראה טוב, האם בדקו במנהל ההתקנים ואין צהוב חוצה, וכן על הכרטיסייה כללי זה אומר את זה `S אישור עבודה, יש לעדכן ניסה הנהג, אך לא נהג חדש` S עשיתי שחזור מערכת פותר בעיות גם ניסו ללא הועיל גם Re-XP SP2 מותקן אך לא נמצאו תוצאות האם לוח האם ב אשם? או האם יש סיבה נוספת? צריך להוסיף כי המחשב היה בסדר עד יום ראשון וכי היא רק froze בזמן ששיחק משחק מחדש ואז התחילו היה את הבעיה
|
| |||
| |||
| ברור Probs ל פוסט hehe אך האם ניסית בכל דבר אחר ב-USB של העכבר כמו חדשה או משהו? |
|
| |||
| |||
| ניסית את העכבר שלי חילוף יחד עם המקלדת האלחוטית שלי בחר. ללא עבודה, אלא את הפאנל הקדמי יציאות USB
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
נשמע כמו לוח האם prob בטוח, היה לי את זה אבל לפני כל אזור USB wouldnt תשומות עבודה, לוח האם היה מת. האם ניסית לאפס את ה-CMOS וה גם לטעון הגדרות ברירת מחדל? המערכת שלי: פרד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הסר את כל התקני ה-USB מן Sockets וללכת ההתקנים Mangler ו הסר את ההתקנה של כל בקרי אפיק טורי אוניברסלי ולאחר מכן אתחול מחדש.
| |||
| |||
| אני מבין את ההיגיון מסוים תואר, אבל איך זה עזרה עם לוח האם ועכבר יציאות לא עובד
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| עשיתי אומרים חשבתי mobo עלולה להיות בדרך החוצה, אבל אם אתה יכול להשיג את יציאות USB עובד, אתה יכול לברוח עם כבל USB מקלדת / עכבר. זה דבר רגיל עלות לנסות אותו |
|
| |||
| |||
| יש לי בדיוק את אותה בעיה ... יציאות USB בחזית שלי עובד בסדר גמור ... אבל הפאנל האחורי הוא לגמרי לא עובד ... למעט הלא בהתקנים כמו התקן USB חיצוני אודיו שלי Palmtop העבודה שלי רק אם מחובר ב-AC שלה שלו. כאשר אני מנסה לחבר עכבר Razer שלי, OSX אומר כי ive מחובר לחלק כי isdrawning יותר מדי כוח, חלונות doesn't רק לומר משהו אבל לא עובד שלה ... ולפחות, מקלדת USB שלי לעבוד dunt העכבר גם אם אני לא תקע אותן USB בפאנל הקדמי ... מישהו יכול לעזור? לפני תחילת happne זה, יש לי קצת חום על אספקת החשמל שלי .. אבל עדיין העבודה שלו, ועכשיו העבודה שלו בסדר ... עזרה plz! |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות את ה-USB Hub מופעל. |
|
| |||
| |||
| זמזום .. יה. אני יכול ... אבל אני מאז dont הלוח כבר עשו זאת עבודה שלי .. אני רוצה לגרום לזה לעבוד ... im בטוח כי בעיה זו היא בעיית חומרה, אבל אני Dun יודע אם יכול להיות משהו על תצורת החומרה ... או אם זו בעיה ממש קשה כמו supplu חצי כוח burnd למשל ... העובדה היא הגופן שלי יש חום ... קצת זמן אבל בכל זאת ... אבל אני חושב את אספקת החשמל יש חום רק גורם נזק עצמו לא יכול להזיק לוח האם .. כך ... אולי powersupply לא נותן מלוא הכוח לעלות לשלטון התקן ה-USB ... זה יכול להיות???? Dun אני יודע .. מישהו יכול לתקן את זה בלי לקנות עוד ספק כוח אחר או האם???. אין לי כסף fr זה .... עכשיו lol |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הבקשה שלי הפסיקה פתאום עבודה? | Theresonly1 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 25 ספטמבר 2009 08:16 |
| Laptop פתאום הפסיק לעבוד | real77 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 12 | 30 אוגוסט 2009 12:08 |
| IEEE 1394 מנהלת עבור לוח האם / פרונט פאנל חיבורים | katana | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | -27 פברואר 2009 20:34 |
| פתאום יש סאונד הכפתורים הפסיקו לעבוד | GoonerLad | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 10 | 7 מרץ 2008 09:18 |
| לוח האם חיבורים | boywonder69 | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | -10 ינואר 2008 13:52 |
| שרשרת כלים | |
| |