mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Motherboard problema? - USB ry staiga nustojo veikti

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 17, 2009, 08:43
Donorų grupės

Default Motherboard problema? - USB ry staiga nustojo veikti

Hi bandė padėti iš kapitono padėjėjas, kurio USB `s jungtys staiga nustojo veikti kartu su klaviatūra ir pele ir plok atgal, prie priekinio skydelio visiems atrodo, kad darbas Gerai kita ko,
Ar patikrinti Device Manager ir nėra geltonais kryžiais, o skirtuke Bendra jis sako "ai darbo Gerai, bandė atnaujinti vairuotojo, bet ne nauja vairuotojas` ai
Padariau System Restore pat bandė gedimų jokios naudos
taip pat turi iš naujo įdiegti XP SP2, bet jokių rezultatų
Ar kaltas plokštę? ar yra kita priežastis?
Reikia pridurti, kad AK buvo ok iki penktadienio, ir kad jis tiesiog užšaldė, o žaisti žaidimą iš naujo pradėti ir tada jau problema

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Gegužė 18, 2009, 11:45
Narys

Probs akivaizdžiu paštu hehe tačiau jūs bandėte kitas dalykas, kaip nauja pele arba nieko USB?
Old Gegužė 18, 2009, 12:39
Donorų grupės

bandė mano pele Mano atsarginių klaviatūra kartu su savo belaidį rinkinį. Nė vienas darbas, išskyrus priekinio skydelio USB

Old Gegužė 20, 2009, 10:31
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by redden137 View Post
Hi bandė padėti iš kapitono padėjėjas, kurio USB `s jungtys staiga nustojo veikti kartu su klaviatūra ir pele ir plok atgal, prie priekinio skydelio visiems atrodo, kad darbas Gerai kita ko,
Ar patikrinti Device Manager ir nėra geltonais kryžiais, o skirtuke Bendra jis sako "ai darbo Gerai, bandė atnaujinti vairuotojo, bet ne nauja vairuotojas` ai
Padariau System Restore pat bandė gedimų jokios naudos
taip pat turi iš naujo įdiegti XP SP2, bet jokių rezultatų
Ar kaltas plokštę? ar yra kita priežastis?
Reikia pridurti, kad AK buvo ok iki penktadienio, ir kad jis tiesiog užšaldė, o žaisti žaidimą iš naujo pradėti ir tada jau problema

Panašiai skambanti plokštė Prob tikrai turėjau, kad prieš, bet visi mano USB įėjimai wouldnt darbą, plokštės buvo miręs. Jūs bandė Reset CMOS, taip pat įkelti numatytuosius parametrus?

Mano sistema: Fred

Procesorius (-iai):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Pagrindinė plokštė:
ASUS P5B Premium Vista Edition
RAM atmintis:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Graphics Card (-ai):
NVIDIA Gainward GTX260 GoldenSample
Garso plokštė:
Greičiau:)
Kietasis diskas (-ai):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Aušinimas:
Xigmatek Dark Knight
Tinklas / Internetas:
3.6Mbps ADSL
Monitorius (-ai):
Targa 19 "TFT, plačiaekranis 16:9
Operacinė sistema (-os):
XP64Bit
Old Gegužė 20, 2009, 12:05
Donorų grupės

Pašalinti visus USB prietaisus iš jų lizdų ir eiti į Device Mangler ir ištrinti visus Universalios nuosekliosios magistralės valdikliai, tada paleisti.
Windows suras juos ir įdiekite jas iš naujo, jei viskas gerai su MOBO.

Atsižvelgdama sakė, kad jei PS2 lizdai neveikia, jis skamba MOBO gali būti jos išeitį.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Gegužė 22, 2009, 15:09
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by philthomas View Post
Pašalinti visus USB prietaisus iš jų lizdų ir eiti į Device Mangler ir ištrinti visus Universalios nuosekliosios magistralės valdikliai, tada paleisti.
Windows suras juos ir įdiekite jas iš naujo, jei viskas gerai su MOBO.

Atsižvelgdama sakė, kad jei PS2 lizdai neveikia, jis skamba MOBO gali būti jos išeitį.
Suprantu jūsų logiką iki tam tikro laipsnio, bet kaip bus šis žinynas plokštė ir pelės uostų neveikia

Old Gegužė 23, 2009, 02:42
Donorų grupės

Aš sakau aš maniau MOBO gali būti išeitis, bet jeigu jūs galite gauti USB darbo, galima išsisukti su USB klaviatūra / pelė.

Jis įpratęs nekainuoja jį pabandyti
Old Rugpjūtis 25, 2009, 05:12
Naujas Narys

Aš lygiai tą pačią problemą ...
Mano priekio USB veikia puikiai ...
bet galiniame skyde yra visiškai neveikia ... išskyrus ne powered USB įrenginių kaip mano išorinį garso įtaisas ir mano palmtop tik dirbti, jei jo prijungti savo AC. Kai bandau įjungti Mano Razer pelė, OSX sako, kad IVE prijungtas padalinti isdrawning, kad per daug energijos, o langai tik doesnt nieko, bet jos neveikia ... ir bent jau mano USB klaviatūros ir pelės dunt dirbti nebent per i plug juos priekyje usb panel ...

gali kas nors padėti?

Prieš tai pradėti happne, aš šiek tiek šilumos ant mano maitinimo .. tačiau jos vis dar veikia, o dabar savo darbo gerai ...

PLZ help!
Old Rugpjūtis 25, 2009, 05:20
Donorų grupės

Galite pabandyti USB maitinamas šakotuvas.
Old Rugpjūtis 25, 2009, 06:26
Naujas Narys

Hum .. Yah. galėčiau ...
But i dont nes mano laivą jau padarė šį darbą ..
Aš noriu, kad jis savo darbą ...

im tikri, kad ši problema yra aparatinė problema, bet aš žinau Dun jei galima ką nors apie aparatūros config ... arba jei jis yra realus kietajame problema kaip pusė burnd galia supplu pavyzdžiui ... yra tai, kad mano šrifto gavo šiluma ... mažai laiko, bet anyway ... bet manau, kad maitinimo gavo šiluma daro žalą tik jai pačiai, ir negali pakenkti plok .. taip ... Gal Maitinimo negali suteikti visus įgaliojimus valdybos galia USB ... galėtų būti tai?? Dun aš žinau .. kas gali ją išspręsti be perka kitą elektros tiekimo arba kitos plokštės?. I got no pinigų fr it right now lol ....
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano taikymas's Staiga nustojo veikti? Theresonly1 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 25 rugsėjis 2009 08:16
Laptop Staiga nustojo veikti real77 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 12 Rugpjūtis 30, 2009 12:08
IEEE 1394, vadovui Motherboard / Front Panel Jungtys Katana CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 27 vasaris 2009 20:34
Garso mygtukai staiga nustojo veikti GoonerLad Sound, Speakers & MP3 Players 10 Kovas 7, 2008 09:18
Motherboard jungtys boywonder69 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 5 10 sausis 2008 13:52
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.