![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi bandė padėti iš kapitono padėjėjas, kurio USB `s jungtys staiga nustojo veikti kartu su klaviatūra ir pele ir plok atgal, prie priekinio skydelio visiems atrodo, kad darbas Gerai kita ko, Ar patikrinti Device Manager ir nėra geltonais kryžiais, o skirtuke Bendra jis sako "ai darbo Gerai, bandė atnaujinti vairuotojo, bet ne nauja vairuotojas` ai Padariau System Restore pat bandė gedimų jokios naudos taip pat turi iš naujo įdiegti XP SP2, bet jokių rezultatų Ar kaltas plokštę? ar yra kita priežastis? Reikia pridurti, kad AK buvo ok iki penktadienio, ir kad jis tiesiog užšaldė, o žaisti žaidimą iš naujo pradėti ir tada jau problema
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Probs akivaizdžiu paštu hehe tačiau jūs bandėte kitas dalykas, kaip nauja pele arba nieko USB? |
|
| |||
| |||
| bandė mano pele Mano atsarginių klaviatūra kartu su savo belaidį rinkinį. Nė vienas darbas, išskyrus priekinio skydelio USB
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Panašiai skambanti plokštė Prob tikrai turėjau, kad prieš, bet visi mano USB įėjimai wouldnt darbą, plokštės buvo miręs. Jūs bandė Reset CMOS, taip pat įkelti numatytuosius parametrus? Mano sistema: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pašalinti visus USB prietaisus iš jų lizdų ir eiti į Device Mangler ir ištrinti visus Universalios nuosekliosios magistralės valdikliai, tada paleisti.
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Aš sakau aš maniau MOBO gali būti išeitis, bet jeigu jūs galite gauti USB darbo, galima išsisukti su USB klaviatūra / pelė. Jis įpratęs nekainuoja jį pabandyti |
|
| |||
| |||
| Aš lygiai tą pačią problemą ... Mano priekio USB veikia puikiai ... bet galiniame skyde yra visiškai neveikia ... išskyrus ne powered USB įrenginių kaip mano išorinį garso įtaisas ir mano palmtop tik dirbti, jei jo prijungti savo AC. Kai bandau įjungti Mano Razer pelė, OSX sako, kad IVE prijungtas padalinti isdrawning, kad per daug energijos, o langai tik doesnt nieko, bet jos neveikia ... ir bent jau mano USB klaviatūros ir pelės dunt dirbti nebent per i plug juos priekyje usb panel ... gali kas nors padėti? Prieš tai pradėti happne, aš šiek tiek šilumos ant mano maitinimo .. tačiau jos vis dar veikia, o dabar savo darbo gerai ... PLZ help! |
|
| |||
| |||
| Galite pabandyti USB maitinamas šakotuvas. |
|
| |||
| |||
| Hum .. Yah. galėčiau ... But i dont nes mano laivą jau padarė šį darbą .. Aš noriu, kad jis savo darbą ... im tikri, kad ši problema yra aparatinė problema, bet aš žinau Dun jei galima ką nors apie aparatūros config ... arba jei jis yra realus kietajame problema kaip pusė burnd galia supplu pavyzdžiui ... yra tai, kad mano šrifto gavo šiluma ... mažai laiko, bet anyway ... bet manau, kad maitinimo gavo šiluma daro žalą tik jai pačiai, ir negali pakenkti plok .. taip ... Gal Maitinimo negali suteikti visus įgaliojimus valdybos galia USB ... galėtų būti tai?? Dun aš žinau .. kas gali ją išspręsti be perka kitą elektros tiekimo arba kitos plokštės?. I got no pinigų fr it right now lol .... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano taikymas's Staiga nustojo veikti? | Theresonly1 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 25 rugsėjis 2009 08:16 |
| Laptop Staiga nustojo veikti | real77 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 12 | Rugpjūtis 30, 2009 12:08 |
| IEEE 1394, vadovui Motherboard / Front Panel Jungtys | Katana | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 27 vasaris 2009 20:34 |
| Garso mygtukai staiga nustojo veikti | GoonerLad | Sound, Speakers & MP3 Players | 10 | Kovas 7, 2008 09:18 |
| Motherboard jungtys | boywonder69 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 10 sausis 2008 13:52 |
| Temos įrankiai | |
| |