mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Motherboard Problem? - USB Connections pēkšņi pārtraukuši darbu

Reply

Thread Tools
Old Maijs 17, 2009, 08:43
Donors Group

Default Motherboard Problem? - USB Connections pēkšņi pārtraukuši darbu

Hi ir mēģina palīdzēt no mates, kura usb `s pieslēgumu pēkšņi pārstāja darboties kopā ar klaviatūru un peli pie aizmugurē mātesplatē, pie priekšējā paneļa visas, šķiet, strādā ok citiem,
Ir pārbaudīti Device Manager, un nav dzeltenā krustojumiem, un par vispārējiem tab saka, ka tā `s strādā ok, ir mēģinājis atjaunot vadītāja, bet ne jauno draiveri` s
Ir darījuši sistēmu atjaunot arī mēģinājusi Traucējummeklētāja bez rezultātiem
arī re-installed XP SP2, bet nav rezultātu
Vai vaina mātesplatē? vai tur cits iemesls?
Jāpiebilst, ka pc bija ok līdz piektdienai, un ka tas tikai iesaldēja, vienlaikus spēlējot spēli atkal sākās un pēc tam bija problēmas

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Maijs 18, 2009, 11:45
Loceklis

Probs acīmredzamas pastu hehe bet esat mēģinājuši citas lieta usb kā jaunu peli vai kaut ko?
Old Maijs 18, 2009, 12:39
Donors Group

ir mēģinājuši mana pele mans rezerves tastatūra kopā ar savu bezvadu komplektu. neviens darbs, izņemot priekšējā paneļa USB ports

Old Maijs 20, 2009, 10:31
Donors Group

Quote:
Originally Posted by redden137 View Post
Hi ir mēģina palīdzēt no mates, kura usb `s pieslēgumu pēkšņi pārstāja darboties kopā ar klaviatūru un peli pie aizmugurē mātesplatē, pie priekšējā paneļa visas, šķiet, strādā ok citiem,
Ir pārbaudīti Device Manager, un nav dzeltenā krustojumiem, un par vispārējiem tab saka, ka tā `s strādā ok, ir mēģinājis atjaunot vadītāja, bet ne jauno draiveri` s
Ir darījuši sistēmu atjaunot arī mēģinājusi Traucējummeklētāja bez rezultātiem
arī re-installed XP SP2, bet nav rezultātu
Vai vaina mātesplatē? vai tur cits iemesls?
Jāpiebilst, ka pc bija ok līdz piektdienai, un ka tas tikai iesaldēja, vienlaikus spēlējot spēli atkal sākās un pēc tam bija problēmas

Izklausās mātesplati prob Protams, man bija, ka agrāk, bet visas manas usb ieejas wouldnt darbu, mātesplatē bija miris. esat mēģinājuši atgriezi CMOS un arī slodze noklusējuma iestatījumus?

Mana sistēma: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Graphics Card (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Sound Card:
Drīz:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Dzesēšana:
Xigmatek Dark Knight
Tīkla / Internets:
3,6 MB / sek ADSL
Monitor (s):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Old Maijs 20, 2009, 12:05
Donors Group

Noņemt visus USB ierīces no rozetes un iet uz Device Mangler un atinstalēt visu Universal Serial Bus Controllers, tad reboot.
Logi būs atklāt tos un pārinstalēt viņiem, ja arī visi ir ar MOBO.

Ņemot vērā iepriekš sacīto, ka, ja PS2 ligzdas nav darba, tas izklausīsies MOBO var būt tās izkļūt.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Maijs 22, 2009, 15:09
Donors Group

Quote:
Originally Posted by philthomas View Post
Noņemt visus USB ierīces no rozetes un iet uz Device Mangler un atinstalēt visu Universal Serial Bus Controllers, tad reboot.
Logi būs atklāt tos un pārinstalēt viņiem, ja arī visi ir ar MOBO.

Ņemot vērā iepriekš sacīto, ka, ja PS2 ligzdas nav darba, tas izklausīsies MOBO var būt tās izkļūt.
Es saprotu jūsu loģika, lai noteiktu pakāpi, bet kā būs šis palīdzēt ar mātesplati un pele ostām, kas nav darba

Old Maijs 23, 2009, 02:42
Donors Group

Es tā teikt, es domāju, MOBO var būt izeja, bet, ja jūs varat saņemt USB porti strādā, jūs varētu aizmukt ar USB klaviatūru / peli.

Tas paradis izmaksas kaut to izmēģināt
Old Augusts 25, 2009, 05:12
New Member Group

Man tieši tā pati problēma ...
mans Front USB ports works fine ...
bet atpakaļ panelis ir pilnībā nedarbojas ... izņemot non powered USB ierīces, piemēram, mana ārējā skaņas ierīci un mana plauktas tikai tad, ja tās noslēdz savā AC. Mēģinot plug manu Razer Mouse, OSX saka, ka IVE pieslēgts plaisa, kas isdrawning pārāk daudz varas, un logiem tikai doesn't pateikt kaut ko, bet tā nestrādā ... un vismaz manu usb klaviatūru un peli dunt strādāt arī ja es kontaktdakšu tos uz priekšējā usb panelis ...

varētu kāds palīdzēt?

pirms šīs sāk happne, i got maz siltuma manā power supply .. bet tā joprojām darbojas, un tagad tās darba fine ...

PLZ help!
Old Augusts 25, 2009, 05:20
Donors Group

Jūs varētu mēģināt USB Powered Hub.
Old Augusts 25, 2009, 06:26
New Member Group

hum .. yah. Es varētu ...
bet i dont kopš mana padome jau bija šo darbu ..
Es gribu, lai tā darbotos ...

im pārliecināts, ka šī problēma ir hardware jautājums, bet es Dun uzzināt, vai var būt jebkas, par aparatūras konfig ... vai ja tā ir īsta grūti problēmas kā puse burnd jauda supplu piemēram ... fakts ir tas, ka mana fonts got siltuma ... maz laika, bet anyway ... bet es domāju, barošanas got siltuma tikai rada kaitējumu sev un nevar kaitēt mātesplati .. tik ... varbūt powersupply neīsteno visas pilnvaras kuģa jauda usb ierīce ... var tā?? i uzmākties zinu .. jebkurš varētu to salabot, bez pērk citu elektroenerģijas padevi vai citu mātesplati?. Man nav naudas fr it tieši tagad lol ....
Reply

Register

Bookmarks