![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi ir mēģina palīdzēt no mates, kura usb `s pieslēgumu pēkšņi pārstāja darboties kopā ar klaviatūru un peli pie aizmugurē mātesplatē, pie priekšējā paneļa visas, šķiet, strādā ok citiem, Ir pārbaudīti Device Manager, un nav dzeltenā krustojumiem, un par vispārējiem tab saka, ka tā `s strādā ok, ir mēģinājis atjaunot vadītāja, bet ne jauno draiveri` s Ir darījuši sistēmu atjaunot arī mēģinājusi Traucējummeklētāja bez rezultātiem arī re-installed XP SP2, bet nav rezultātu Vai vaina mātesplatē? vai tur cits iemesls? Jāpiebilst, ka pc bija ok līdz piektdienai, un ka tas tikai iesaldēja, vienlaikus spēlējot spēli atkal sākās un pēc tam bija problēmas
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Probs acīmredzamas pastu hehe bet esat mēģinājuši citas lieta usb kā jaunu peli vai kaut ko? |
|
| |||
| |||
| ir mēģinājuši mana pele mans rezerves tastatūra kopā ar savu bezvadu komplektu. neviens darbs, izņemot priekšējā paneļa USB ports
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Izklausās mātesplati prob Protams, man bija, ka agrāk, bet visas manas usb ieejas wouldnt darbu, mātesplatē bija miris. esat mēģinājuši atgriezi CMOS un arī slodze noklusējuma iestatījumus? Mana sistēma: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noņemt visus USB ierīces no rozetes un iet uz Device Mangler un atinstalēt visu Universal Serial Bus Controllers, tad reboot.
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Es tā teikt, es domāju, MOBO var būt izeja, bet, ja jūs varat saņemt USB porti strādā, jūs varētu aizmukt ar USB klaviatūru / peli. Tas paradis izmaksas kaut to izmēģināt |
|
| |||
| |||
| Man tieši tā pati problēma ... mans Front USB ports works fine ... bet atpakaļ panelis ir pilnībā nedarbojas ... izņemot non powered USB ierīces, piemēram, mana ārējā skaņas ierīci un mana plauktas tikai tad, ja tās noslēdz savā AC. Mēģinot plug manu Razer Mouse, OSX saka, ka IVE pieslēgts plaisa, kas isdrawning pārāk daudz varas, un logiem tikai doesn't pateikt kaut ko, bet tā nestrādā ... un vismaz manu usb klaviatūru un peli dunt strādāt arī ja es kontaktdakšu tos uz priekšējā usb panelis ... varētu kāds palīdzēt? pirms šīs sāk happne, i got maz siltuma manā power supply .. bet tā joprojām darbojas, un tagad tās darba fine ... PLZ help! |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu mēģināt USB Powered Hub. |
|
| |||
| |||
| hum .. yah. Es varētu ... bet i dont kopš mana padome jau bija šo darbu .. Es gribu, lai tā darbotos ... im pārliecināts, ka šī problēma ir hardware jautājums, bet es Dun uzzināt, vai var būt jebkas, par aparatūras konfig ... vai ja tā ir īsta grūti problēmas kā puse burnd jauda supplu piemēram ... fakts ir tas, ka mana fonts got siltuma ... maz laika, bet anyway ... bet es domāju, barošanas got siltuma tikai rada kaitējumu sev un nevar kaitēt mātesplati .. tik ... varbūt powersupply neīsteno visas pilnvaras kuģa jauda usb ierīce ... var tā?? i uzmākties zinu .. jebkurš varētu to salabot, bez pērk citu elektroenerģijas padevi vai citu mātesplati?. Man nav naudas fr it tieši tagad lol .... |
![]() |
|
| Bookmarks |