![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi zostały próbuje pomóc a oficer którego usb `s połączenia się nagle przestały działać wraz z klawiaturą i myszką na tylnej płycie głównej, inne na panelu wszystkie wydają się działać w porządku, Sprawdzili, w Menedżerze urządzeń i nie ma żółte krzyże, a na zakładce Ogólne to mówi `s pracy ok, próbowałem zaktualizować sterownik, ale nie nowy sterownik` s Przeprowadziliśmy również próbował przywrócić system do rozwiązywania problemów nie korzystają również ponownie zainstalować XP z dodatkiem SP2, ale bez wyników Czy płyta winy? lub istnieje inny powód? Jeśli dodać, że PC było ok, dopóki piątek i że po prostu zamarzł podczas gry gry ponownie rozpoczął, a następnie miał problemu
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Probs oczywistych post hehe ale czy próbował wszelkich innych rzeczy na usb jak nowe myszy lub cokolwiek? |
|
| |||
| |||
| próbowały moim wolnym myszy klawiatury wraz z mojego bezprzewodowego zestawu. Brak pracy, z wyjątkiem panelu portów USB
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Brzmi jak płyty główne problemy na pewno, że miałem, ale wszystkich moich usb wouldnt nakładów pracy, płyta umarł. Pan próbował resetowania CMOS i również załadować ustawienia domyślne? My System: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Usuń wszystkie urządzenia USB z ich gniazd i przejdź do urządzeń mangler i odinstaluj wszystkie Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej, a następnie ponownie uruchomić komputer.
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| I nie powiem myślałem o Mobo może być w drodze, ale jeśli możesz pobrać porty USB pracy, możesz uciec z USB klawiatury / myszy. To przyzwyczajenie koszt coś spróbować |
|
| |||
| |||
| Mam dokładnie ten sam problem ... moje przednie porty USB działa dobrze ... ale na tylnym panelu nie jest w pełni działa ... chyba nie zasilanych urządzeń USB takich jak my zewnętrznego urządzenia audio i mój palmtop tylko pracę, jeśli jej podłączony jego AC. Gdy próbuję się podłączyć mój Razer Mouse, osx mówi, że ive podłączony podzielić tę isdrawning zbyt wiele władzy, a windows po prostu robi coś powiedzieć ale nie działa ... a przynajmniej mojej klawiatury USB i pracy dunt myszki też chyba i podłączyć je na przednim panelu USB ... może ktoś pomóc? zanim zacznie happne, mam trochę ciepła na mój zasilacz .. ale nadal działa, i teraz jego działanie czysty ... plz help! |
|
| |||
| |||
| Możesz spróbować Powered USB Hub. |
|
| |||
| |||
| hum .. yah. I może ... ale ja dont ponieważ mój pokład już nie tej pracy .. Chcę, aby to działało ... im pewność, że ten problem jest problem ze sprzętem, ale i Dun wiem, czy można coś na temat konfiguracji sprzętowej ... lub jeżeli jest to prawdziwy problem, jak trudno pół burnd supplu mocy na przykład ... Faktem jest, że mojej czcionki ale ciepło ... trochę czasu, ale i tak ... ale myślę, że zasilacz dostał ciepła tylko sprawia, że szkody dla siebie i nie może zaszkodzić płyta .. tak ... Może powersupply nie daje pełne uprawnienia do pokładzie moc urządzenia USB ... może być to?? i dun know .. każdy może go naprawić bez konieczności zakupu innego zasilania lub innej płyty??. Nie mam pieniędzy fr it right now lol .... |