menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Problém doske? - USB pripojenie náhle prestanete pracovať

Reply

Thread Tools
Old 17. mája 2009, 08:43
Darcu Skupina

Ahoj boli snaží pomoct jeden kámoš, ktorého usb `s pripojenie náhle prestalo pracovať s klávesnicou a myšou na zadnej strane dosky, ďalšie sa na prednom paneli všetkým sa zdá, že práca v poriadku,
Majú skontrolovať v Správcovi zariadení a neexistujú žiadne žlté kríža, a na záložke Všeobecné sa hovorí, že je to pracovný ok, sa pokúsili aktualizovať ovládače, ale žiadne nové ovládače `s
Udělaly obnovenia systému tiež vyskúšali opravár bezvýsledne
tiež opätovne-nainštalovaný XP SP2, ale žiadne výsledky
Základná doska je na vine? alebo je tam iný dôvod?
By mal dodať, že PC bolo ok až do piatku, a že to prostě zmrazila, zatiaľ čo hrá hru re-začal a potom bol problém

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 18. mája 2009, 11:45
Člen Skupina

Probs sa zjavnú post hehe, ale ste vyskúšali akákoľvek iná vec na usb ako nové myši, alebo niečo?
Old 18. mája 2009, 12:39
Darcu Skupina

vyskúšalo moju myš moje náhradné klávesnice spolu s mojím bezdrôtový set. žiadna práca, okrem predného panelu USB porty

Počítač raz ma v šachu
Old 20. mája 2009, 10:31
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal redden137 View Post
Ahoj boli snaží pomoct jeden kámoš, ktorého usb `s pripojenie náhle prestalo pracovať s klávesnicou a myšou na zadnej strane dosky, ďalšie sa na prednom paneli všetkým sa zdá, že práca v poriadku,
Majú skontrolovať v Správcovi zariadení a neexistujú žiadne žlté kríža, a na záložke Všeobecné sa hovorí, že je to pracovný ok, sa pokúsili aktualizovať ovládače, ale žiadne nové ovládače `s
Udělaly obnovenia systému tiež vyskúšali opravár bezvýsledne
tiež opätovne-nainštalovaný XP SP2, ale žiadne výsledky
Základná doska je na vine? alebo je tam iný dôvod?
By mal dodať, že PC bolo ok až do piatku, a že to prostě zmrazila, zatiaľ čo hrá hru re-začal a potom bol problém

Znie to ako doska problémy určite som, že predtým, ale všetky moje usb vstupy bych pracovať, základná doska bola mŕtva. Skúšali ste resetovanie CMOS a tiež nahrať predvolené nastavenia?

Môj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základná doska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Pamäť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Čoskoro:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chladenie:
Xigmatek Dark jazdec
Sieť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokouhlý 16:9
Operačný systém (y):
XP64Bit
Old 20. mája 2009, 12:05
Darcu Skupina

Odstrániť všetky USB zariadenia od zásuvky a prejdite na zariadenie a ničitel odinštalovať všetky Universal Serial Bus Controller, potom reštartujte počítač.
Windows automaticky rozpozná a preinštalujte je, keď všetci sa dobre s Mobo.

Ktorý uviedol, že ak PS2 zásuvky nefungujú, je to zvuk, ako je Mobo môžu byť na svojej ceste von.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 22. mája 2009, 15:09
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal philthomas View Post
Odstrániť všetky USB zariadenia od zásuvky a prejdite na zariadenie a ničitel odinštalovať všetky Universal Serial Bus Controller, potom reštartujte počítač.
Windows automaticky rozpozná a preinštalujte je, keď všetci sa dobre s Mobo.

Ktorý uviedol, že ak PS2 zásuvky nefungujú, je to zvuk, ako je Mobo môžu byť na svojej ceste von.
Chápem vašu logiku, do určitej miery, ale jak to bude pomáhať s doske a myš porty nefunguje

Počítač raz ma v šachu
Old 23. mája 2009, 02:42
Darcu Skupina

Urobil som, že som myslel, že Mobo môže byť na ceste, ale ak máte USB portov pracuje, by ste mohli odísť s USB klávesnicu / myš.

Je zvyknutý cenu nic to vyskúšať
Old 25 augusta 2009, 05:12
Nový člen skupiny

Mám presne rovnaký problém ...
môj predné USB porty funguje ...
ale zadní panel je plne nefunguje ... okrem iného napájanie USB zariadení, ako moje externé audio zariadenia a moje palmtop len práce, ak jej pripojený na jeho AC. Keď sa snažím pripojiť môj Razer Mouse, osx hovorí, že ive zapojený priepasť, ktorá isdrawning príliš veľkú moc, a okná, jednoducho doesnt nič hovoriť, ale jej nefunguje ... a najmenej, má usb klávesnica a myš rana taky fungovať, ak je aj konektor na prednom paneli usb ...

mohol niekto pomôcť?

Pred týmto začnú happne, já mám trochu tepla na mojej napájanie .. ale stále pracuje, a teraz jeho pracovné pokutu ...

plz help!
Old 25 augusta 2009, 05:20
Darcu Skupina

Mohli by ste skúsiť Napájaný USB hub.
Old 25 augusta 2009, 06:26
Nový člen skupiny

hukot .. yah. Mohol by som ...
ale já dont pretože moja doska už som túto prácu ..
Chcem, aby to fungovalo ...

im istý, že tento problém je hardwarový problém, ale já upomínať vedieť, či môže byť niečo o hardvéri config ... alebo ak je to skutočný problém, tvrdá ako polovica burnd moc supply napríklad ... Faktom je, že moje písmo dostal teplo ... málo času, ale predsa ... ale myslím, že napájací zdroj tepla dostal len je škoda, aby sama a nemôže poškodiť dosku .. tak ... Možno powersupply nie dáva plnú moc na doske pre napájanie USB zariadení ... mohlo byť?? Dun já vím .. niekto mohol opraviť bez toho aby ste museli zakúpiť iný zdroj napájania, alebo inú dosku??. Nemám peniaze, fr to hneď lol ....
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.