![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj boli snaží pomoct jeden kámoš, ktorého usb `s pripojenie náhle prestalo pracovať s klávesnicou a myšou na zadnej strane dosky, ďalšie sa na prednom paneli všetkým sa zdá, že práca v poriadku, Majú skontrolovať v Správcovi zariadení a neexistujú žiadne žlté kríža, a na záložke Všeobecné sa hovorí, že je to pracovný ok, sa pokúsili aktualizovať ovládače, ale žiadne nové ovládače `s Udělaly obnovenia systému tiež vyskúšali opravár bezvýsledne tiež opätovne-nainštalovaný XP SP2, ale žiadne výsledky Základná doska je na vine? alebo je tam iný dôvod? By mal dodať, že PC bolo ok až do piatku, a že to prostě zmrazila, zatiaľ čo hrá hru re-začal a potom bol problém
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Probs sa zjavnú post hehe, ale ste vyskúšali akákoľvek iná vec na usb ako nové myši, alebo niečo? |
|
| |||
| |||
| vyskúšalo moju myš moje náhradné klávesnice spolu s mojím bezdrôtový set. žiadna práca, okrem predného panelu USB porty
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Znie to ako doska problémy určite som, že predtým, ale všetky moje usb vstupy bych pracovať, základná doska bola mŕtva. Skúšali ste resetovanie CMOS a tiež nahrať predvolené nastavenia? Môj systém: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odstrániť všetky USB zariadenia od zásuvky a prejdite na zariadenie a ničitel odinštalovať všetky Universal Serial Bus Controller, potom reštartujte počítač.
Windows automaticky rozpozná a preinštalujte je, keď všetci sa dobre s Mobo. Ktorý uviedol, že ak PS2 zásuvky nefungujú, je to zvuk, ako je Mobo môžu byť na svojej ceste von. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Urobil som, že som myslel, že Mobo môže byť na ceste, ale ak máte USB portov pracuje, by ste mohli odísť s USB klávesnicu / myš. Je zvyknutý cenu nic to vyskúšať |
|
| |||
| |||
| Mám presne rovnaký problém ... môj predné USB porty funguje ... ale zadní panel je plne nefunguje ... okrem iného napájanie USB zariadení, ako moje externé audio zariadenia a moje palmtop len práce, ak jej pripojený na jeho AC. Keď sa snažím pripojiť môj Razer Mouse, osx hovorí, že ive zapojený priepasť, ktorá isdrawning príliš veľkú moc, a okná, jednoducho doesnt nič hovoriť, ale jej nefunguje ... a najmenej, má usb klávesnica a myš rana taky fungovať, ak je aj konektor na prednom paneli usb ... mohol niekto pomôcť? Pred týmto začnú happne, já mám trochu tepla na mojej napájanie .. ale stále pracuje, a teraz jeho pracovné pokutu ... plz help! |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste skúsiť Napájaný USB hub. |
|
| |||
| |||
| hukot .. yah. Mohol by som ... ale já dont pretože moja doska už som túto prácu .. Chcem, aby to fungovalo ... im istý, že tento problém je hardwarový problém, ale já upomínať vedieť, či môže byť niečo o hardvéri config ... alebo ak je to skutočný problém, tvrdá ako polovica burnd moc supply napríklad ... Faktom je, že moje písmo dostal teplo ... málo času, ale predsa ... ale myslím, že napájací zdroj tepla dostal len je škoda, aby sama a nemôže poškodiť dosku .. tak ... Možno powersupply nie dáva plnú moc na doske pre napájanie USB zariadení ... mohlo byť?? Dun já vím .. niekto mohol opraviť bez toho aby ste museli zakúpiť iný zdroj napájania, alebo inú dosku??. Nemám peniaze, fr to hneď lol .... |