![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хи су покушавају помоћи једна другарица чије усб `е да има везе изненада заустављен рад уз тастатуру и миш на полеђини матичне плоче, остали на предњој табли, чини се да ради све ок,
Јесте проверити у Девице Манагер и нема жуте крстом, а на опште картици пише га `е радно ок, имати суђен за модернизирати управљачки програм, али не и нови дривер` с Урадих систем такође покушали вратити на решавање проблема без помоћи Такође су поново инсталира ксп сп2, али нема резултата Да ли је кривица на матичној плочи? или постоји неки други разлог? Би требало додати да је било ок док пц петак и да је само замрзнути док играте игру поново почела, а затим је имао проблема
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
|
|||
|
|||
|
Пробс на очите пост хехе али да ли сте покушали да било која друга ствар у усб попут миша или нешто ново?
|
|
|
|||
|
|||
|
Покушали су мој миш мој резервни тастатури заједно са својим радио сет. ништа да раде, осим у УСБ портове на предњој табли
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.
![]() |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
Звучи као вероватно матична плоча за сигуран сам да пре него све моје усб улаза уоулднт уорк, матична плоча је био мртав. да ли сте покушали ресетовање ЦМОС и оптерећења подразумеване поставке? Мы Сыстем: Фред
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Уклоните све УСБ уређаје из њиховог подножја и иди у Девице Манглер и деинсталирам све Универсал Сериал Бус Цонтроллерс, онда поново подизање система.
|
|||
|
|||
|
Куоте:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Нисам ја мислио реци мобо мај бити на путу ван, али ако можете добити УСБ портови раде, могли извући УСБ тастатуру / миша.
То навика цене ништа пробати
|
|
|
|||
|
|||
|
Ја управо имам исти проблем ...
мој предњи УСБ портова ради добро ... али задње се у потпуности не ради ... осим не напаја преко УСБ порта као мој екстерни аудио уређај и мој длан само посао, ако је прикључен на свом наизменично. Када покушам да прикључите моје Разер миш, каже да је ОСКС Иве прикључен поделе која исдраунинг превише моћи, а прозори само доеснт ништа рекао али не ради ... и најмање, мој УСБ тастатура и миш дунт раде превише, осим ако сам их прикључка на предњем панелу УСБ ... може неко помоћи? пре него што почнете да овај хаппне, имам мало топлоте на моје напајање .. али и даље ради, а сада је ради фино ... плз хелп! |
|
|
|||
|
|||
|
Покушајте Покреће УСБ хуб.
|
|
|
|||
|
|||
|
зујати .. ыах. Могао бих ...
али пошто сам ја донт заједница већ није за овај посао .. Желим да то ради ... ИМ сигурни да се овај проблем је хардверско питање, али ја Дун знам да ли може бити било шта о хардверу конфигурација ... или ако је прави тешко проблема као што је половина бурнд моћи супплу рецимо ... Чињеница је да ми слова добила грејање ... мало времена, али свеједно ... али мислим да напајање добија топлоту само чини штету себи и не може нашкодити плоча .. тако да ... можда поуерсупплы се не даје пуно право на боард на власт УСБ уређаја ... може то?? сивосмеђ ја знам .. ко би то поправити без куповине другог напајања или друга плоча?. Имам га нема новца СР одмах ЛОЛ .... |