az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Anakart Sorunu? - USB Bağlantı Birden Çalışma durduruldu

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 08:43 17.
Bağış Grubu

Selam olan USB `bağlantıları bir dostum yardım için aniden klavye ve farenin anakartınızın arkasında birlikte çalışma durduruldu çalışıyor olması, tüm iş tamam gibi ön panelde bulunan diğerleri
Cihaz yöneticisi ve kontrol ettiniz hiçbir sarı haçlar, ve genel sekmesindeki it `, çalışma Tamam sürücü güncellemek için çalıştık, diyor ama yeni sürücü` lar
Var boşuna da denedim sorun giderici bir sistem geri yükleme yapıldı
Ayrıca yeniden XP SP2 ama sonuç yüklediyseniz
Sebep veren anakart var mı? veya başka bir nedenle mi?
PC Cuma kadar iyi olduğunu ve bunun da sadece bir oyun yeniden oynamaya dondurdu-başladı ve sonra da eklemek gerekir sorun vardı

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old May 2009, 11:45 18.
Üye Grubu

Bariz bir yazı hehe için probs ancak yeni bir fare ya da herhangi bir şey gibi usb başka şey denedi?
Old May 2009, 12:39 18.
Bağış Grubu

benim fare Kablosuz ile birlikte benim yedek klavye çalıştılar. Ön panel USB girişi dışında hiçbir iş,

Old May 2009, 10:31 20.
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by redden137 View Post
Selam olan USB `bağlantıları bir dostum yardım için aniden klavye ve farenin anakartınızın arkasında birlikte çalışma durduruldu çalışıyor olması, tüm iş tamam gibi ön panelde bulunan diğerleri
Cihaz yöneticisi ve kontrol ettiniz hiçbir sarı haçlar, ve genel sekmesindeki it `, çalışma Tamam sürücü güncellemek için çalıştık, diyor ama yeni sürücü` lar
Var boşuna da denedim sorun giderici bir sistem geri yükleme yapıldı
Ayrıca yeniden XP SP2 ama sonuç yüklediyseniz
Sebep veren anakart var mı? veya başka bir nedenle mi?
PC Cuma kadar iyi olduğunu ve bunun da sadece bir oyun yeniden oynamaya dondurdu-başladı ve sonra da eklemek gerekir sorun vardı

Emin bir anakart sorunları gibi, bu ancak tüm USB girişleri wouldnt iş, önce anakart ölmüştü vardı. size CMOS sıfırlamada ve denedim de varsayılan ayarlar yük var mı?

Benim Sistemi: Fred

İşlemci (ler):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Anakart:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM hafıza:
280Mhz @ 4GB Corsair XMS2 DDR2
Grafik Kartı (ler):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Ses Kartı:
Yakında:)
Sabit Disk (ler):
WD 250 GB 16MB
Optik Sürücü (ler):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Soğutma:
Xigmatek Dark Knight
ADSL 3.6Mbps
Monitör (ler):
Targa 19 'TFT Geniş ekran 16:9
İşletim Sistemi (ler):
XP64Bit
Old May 2009, 12:05 20.
Bağış Grubu

Kendi soketlerini tüm USB aygıtları kaldırın ve Aygıt için Mangler gitmek ve Evrensel Seri Yol Denetleyicileri kaldırıp, sonra yeniden başlatın.
Windows bunları tespit edecek ve bunları yeniden yüklediğinizde, tüm iyi mobo ile.

Eğer PS2 soketlerini çalışma değil bu, bu mobo gibi çıkış yolu olabilir ses belirtti olmak.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old May 2009, 15:09 22.
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by philthomas View Post
Kendi soketlerini tüm USB aygıtları kaldırın ve Aygıt için Mangler gitmek ve Evrensel Seri Yol Denetleyicileri kaldırıp, sonra yeniden başlatın.
Windows bunları tespit edecek ve bunları yeniden yüklediğinizde, tüm iyi mobo ile.

Eğer PS2 soketlerini çalışma değil bu, bu mobo gibi çıkış yolu olabilir ses belirtti olmak.
Bir noktaya kadar, ancak mantığını anlamak nasıl bu anakart ve fare bağlantı noktaları ile çalışmıyor yardımcı olacaktır

Old 23 Mayıs 2009, 02:42
Bağış Grubu

Sanırım mobo çıkışta olabilir düşündüm, ama dedin eğer USB çalışma almak için, uzak bir USB klavye alabilir / fare.

Bu alışkanlık maliyet şey denemek için
Old 25 Ağustos 2009, 05:12
Yeni Üye Grubu

Tam olarak aynı sorun var ...
benim ön USB portu gayet iyi çalışıyor ...
ama arka panel tam olarak çalışmıyor ... eğer onun yaptığı AC takılı dışında olmayan benim dış ses cihazı ve benim avuç içi işe gibi USB destekli cihazlar. Ne zaman Razer Mouse fiş çalıştığınızda, osx bu ive bu isdrawning çok fazla güç ve pencereler sadece doesnt şey ama onun değil çalışma demek bir böl takılı diyor ... ve en az benim USB klavye ve fare dunt iş çok sürece i ön paneldeki usb onları fiş ...

herkes yardımcı olabilir?

happne bu başlamadan önce, benim güç kaynağı .. biraz ısı var ancak hala çalışma ve şimdi onun çalışma para cezası ...

plz yardım etmek!
Old 25 Ağustos 2009, 05:20
Bağış Grubu

Bir USB Hub Powered by deneyebilirsiniz.
Old 25 Ağustos 2009 06:26,
Yeni Üye Grubu

hum .. yah. ben ...
benim kurulu zaten .. Bu iş yaptı yana ama i dont
i iş yapmak istiyorum ...

im, bu sorunun bir donanım sorunu, ama emin eğer donanım yapılandırma hakkında herhangi bir şey olabilir ben dun bilmek ... veya gerçek bir sabit sorun örneğin yarım burnd güç supplu gibi ... Aslında bu benim yazı ısı var olduğunu ... biraz zaman ama yine de ... ama güç kaynağı sadece ve kendisine zarar yapar .. anakart zarar veremez ısı var düşünmek so ... belki güç kuruluna USB aygıt güç tam güç vererek değil ... could it be?? i dun know .. herkes başka bir güç kaynağı veya başka bir anakart almadan düzeltebilirim ki??. i anda lol .... hiçbir fayda var fr
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından