![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Selam olan USB `bağlantıları bir dostum yardım için aniden klavye ve farenin anakartınızın arkasında birlikte çalışma durduruldu çalışıyor olması, tüm iş tamam gibi ön panelde bulunan diğerleri Cihaz yöneticisi ve kontrol ettiniz hiçbir sarı haçlar, ve genel sekmesindeki it `, çalışma Tamam sürücü güncellemek için çalıştık, diyor ama yeni sürücü` lar Var boşuna da denedim sorun giderici bir sistem geri yükleme yapıldı Ayrıca yeniden XP SP2 ama sonuç yüklediyseniz Sebep veren anakart var mı? veya başka bir nedenle mi? PC Cuma kadar iyi olduğunu ve bunun da sadece bir oyun yeniden oynamaya dondurdu-başladı ve sonra da eklemek gerekir sorun vardı
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Bariz bir yazı hehe için probs ancak yeni bir fare ya da herhangi bir şey gibi usb başka şey denedi? |
|
| |||
| |||
| benim fare Kablosuz ile birlikte benim yedek klavye çalıştılar. Ön panel USB girişi dışında hiçbir iş,
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Emin bir anakart sorunları gibi, bu ancak tüm USB girişleri wouldnt iş, önce anakart ölmüştü vardı. size CMOS sıfırlamada ve denedim de varsayılan ayarlar yük var mı? Benim Sistemi: Fred
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kendi soketlerini tüm USB aygıtları kaldırın ve Aygıt için Mangler gitmek ve Evrensel Seri Yol Denetleyicileri kaldırıp, sonra yeniden başlatın.
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Sanırım mobo çıkışta olabilir düşündüm, ama dedin eğer USB çalışma almak için, uzak bir USB klavye alabilir / fare. Bu alışkanlık maliyet şey denemek için |
|
| |||
| |||
| Tam olarak aynı sorun var ... benim ön USB portu gayet iyi çalışıyor ... ama arka panel tam olarak çalışmıyor ... eğer onun yaptığı AC takılı dışında olmayan benim dış ses cihazı ve benim avuç içi işe gibi USB destekli cihazlar. Ne zaman Razer Mouse fiş çalıştığınızda, osx bu ive bu isdrawning çok fazla güç ve pencereler sadece doesnt şey ama onun değil çalışma demek bir böl takılı diyor ... ve en az benim USB klavye ve fare dunt iş çok sürece i ön paneldeki usb onları fiş ... herkes yardımcı olabilir? happne bu başlamadan önce, benim güç kaynağı .. biraz ısı var ancak hala çalışma ve şimdi onun çalışma para cezası ... plz yardım etmek! |
|
| |||
| |||
| Bir USB Hub Powered by deneyebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| hum .. yah. ben ... benim kurulu zaten .. Bu iş yaptı yana ama i dont i iş yapmak istiyorum ... im, bu sorunun bir donanım sorunu, ama emin eğer donanım yapılandırma hakkında herhangi bir şey olabilir ben dun bilmek ... veya gerçek bir sabit sorun örneğin yarım burnd güç supplu gibi ... Aslında bu benim yazı ısı var olduğunu ... biraz zaman ama yine de ... ama güç kaynağı sadece ve kendisine zarar yapar .. anakart zarar veremez ısı var düşünmek so ... belki güç kuruluna USB aygıt güç tam güç vererek değil ... could it be?? i dun know .. herkes başka bir güç kaynağı veya başka bir anakart almadan düzeltebilirim ki??. i anda lol .... hiçbir fayda var fr |