менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old
Донор групи

Привіт намагалися допомогти Mate якого `S USB-з'єднання несподівано перестав працювати разом з клавіатурою і мишкою на задній панелі материнської плати, інші на передній панелі, все, схоже, працювати добре,
Перевірив за допомогою диспетчера пристроїв, і немає жовті хрести, і на вкладці загальна Він каже, що `S працює нормально намагався обновити драйвера, але не новий драйвер` S
Зробив відновлення системи також намагалися Troubleshooter але безрезультатно
також знову встановлена XP SP2, але ніяких результатів
Є материнська плата винна? чи є інша причина?
Слід додати, що комп'ютер був ОК до п'ятниці, і що він просто завмер, перебуваючи в грі повторно почалося, а потім була проблема

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 18 травня 2009, 11:45
Член групи

Probs очевидною пост Хехе, але ви пробували будь-яка інша річ, як USB-мишу або нове що-небудь?
Old 18 травня 2009, 12:39
Донор групи

намагався зробити миші вільне клавіатуру разом з моєї бездротової набір. Ні роботи, за винятком передньої панелі порти USB

Old 20 травня 2009, 10:31
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав redden137 View Post
Привіт намагалися допомогти Mate якого `S USB-з'єднання несподівано перестав працювати разом з клавіатурою і мишкою на задній панелі материнської плати, інші на передній панелі, все, схоже, працювати добре,
Перевірив за допомогою диспетчера пристроїв, і немає жовті хрести, і на вкладці загальна Він каже, що `S працює нормально намагався обновити драйвера, але не новий драйвер` S
Зробив відновлення системи також намагалися Troubleshooter але безрезультатно
також знову встановлена XP SP2, але ніяких результатів
Є материнська плата винна? чи є інша причина?
Слід додати, що комп'ютер був ОК до п'ятниці, і що він просто завмер, перебуваючи в грі повторно почалося, а потім була проблема

Звучить як материнська плата для проб Звичайно, я б це і раніше, але всі мої входів USB Wouldnt роботу, материнська плата була мертва. Ви намагалися скинути CMOS, а також навантаження за замовчуванням?

Моя система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Материнська плата:
ASUS P5B Premium Vista Edition
ОЗУ:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Графічна карта (и):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Жорсткий диск (и):
WD 250 ГБ 16MB
Оптичний привід (и):
LG DVD RW SATA
Діло / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охолодження:
Xigmatek Dark Knight
Мережі / Інтернет:
3.6Mbps ADSL
Монітор (и):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Операційна система (и):
XP64Bit
Old 20 травня 2009, 12:05
Донор групи

Видаліть всі USB пристрої від розетки і перейдіть до Пристрій Давилка і видаліть всі Контролери універсальної послідовної шини, а потім перезавантажити.
Windows виявить їх і перевстановити їх, якщо все добре з системних плат.

Сказав, що якщо PS2 розетки не працюють, це звучить як материнська плата може бути на його вихід.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 22 травня 2009, 15:09
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Видаліть всі USB пристрої від розетки і перейдіть до Пристрій Давилка і видаліть всі Контролери універсальної послідовної шини, а потім перезавантажити.
Windows виявить їх і перевстановити їх, якщо все добре з системних плат.

Сказав, що якщо PS2 розетки не працюють, це звучить як материнська плата може бути на його вихід.
Я розумію вашу логіку певною мірою, але як це допоможе з материнською платою і миша не працюють порти

Old 23 травня 2009, 02:42
Донор групи

Я говорив, я думав, материнська плата може бути на вихід, але якщо ви можете придбати USB-портів робітників, ви могли б піти з USB клавіатура / миша.

It Wont нічого вартості спробувати
Old 25 серпня 2009, 05:12
Нові члени групи

Я отримала точно такою ж проблемою ...
мої передні порти USB працює ...
а задня панель повністю не працює ... крім Non Powered USB пристроїв, як мої зовнішні аудіо пристроїв і кишенькових просто моя робота, якщо її підключити до електромережі. При спробі підключити мою миша Razer, OSX каже, що Ive підключено розділити isdrawning, що занадто багато влади, і вікна якраз не сказати нічого, крім своїх не працює ... і принаймні, моя клавіатура й USB-миша працює dunt теж, якщо я підключити їх на передній панелі, USB ...

може хто-небудь допомогти?

Перед цим починають happne, я отримав мало тепла на моє харчування .. але його ще працював, а тепер працює нормально ...

PLZ Help!
Old 25 серпня 2009, 05:20
Донор групи

Ви можете спробувати USB концентратор.
Old 25 Серпня 2009, 06:26
Нові члени групи

Hum .. Ях. Я можу ...
але я Dont після мого ради, вже зробили цю роботу ..
Я хочу, щоб він працював ...

І. впевнений, що ця проблема є апаратної питання, але я знаю Dun якщо може бути що завгодно про апаратної конфігурації ... або, якщо це реальна проблема, як жорсткий половині burnd supplu влади, наприклад, ... Справа в тому, що мій шрифт отримав спека ... мало часу, але все одно ... але я думаю, що харчування отримали тепло просто робить шкоди для себе і не може пошкодити материнську плату .. Отже ... Може бути, джерело живлення не дає повну владу для живлення USB пристроїв ... це може бути?? Dun я знаю .. хто-небудь може це виправити без купівлі іншого джерела живлення або інший платі??. Я не отримав гроші Fr це прямо зараз .... LOL
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.