![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Привіт намагалися допомогти Mate якого `S USB-з'єднання несподівано перестав працювати разом з клавіатурою і мишкою на задній панелі материнської плати, інші на передній панелі, все, схоже, працювати добре,
Перевірив за допомогою диспетчера пристроїв, і немає жовті хрести, і на вкладці загальна Він каже, що `S працює нормально намагався обновити драйвера, але не новий драйвер` S Зробив відновлення системи також намагалися Troubleshooter але безрезультатно також знову встановлена XP SP2, але ніяких результатів Є материнська плата винна? чи є інша причина? Слід додати, що комп'ютер був ОК до п'ятниці, і що він просто завмер, перебуваючи в грі повторно почалося, а потім була проблема
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() Моя система: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Probs очевидною пост Хехе, але ви пробували будь-яка інша річ, як USB-мишу або нове що-небудь?
|
|
|
|||
|
|||
|
намагався зробити миші вільне клавіатуру разом з моєї бездротової набір. Ні роботи, за винятком передньої панелі порти USB
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
Звучить як материнська плата для проб Звичайно, я б це і раніше, але всі мої входів USB Wouldnt роботу, материнська плата була мертва. Ви намагалися скинути CMOS, а також навантаження за замовчуванням? Моя система: Фред
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Видаліть всі USB пристрої від розетки і перейдіть до Пристрій Давилка і видаліть всі Контролери універсальної послідовної шини, а потім перезавантажити.
|
|||
|
|||
|
Цитата:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Я говорив, я думав, материнська плата може бути на вихід, але якщо ви можете придбати USB-портів робітників, ви могли б піти з USB клавіатура / миша.
It Wont нічого вартості спробувати
|
|
|
|||
|
|||
|
Я отримала точно такою ж проблемою ...
мої передні порти USB працює ... а задня панель повністю не працює ... крім Non Powered USB пристроїв, як мої зовнішні аудіо пристроїв і кишенькових просто моя робота, якщо її підключити до електромережі. При спробі підключити мою миша Razer, OSX каже, що Ive підключено розділити isdrawning, що занадто багато влади, і вікна якраз не сказати нічого, крім своїх не працює ... і принаймні, моя клавіатура й USB-миша працює dunt теж, якщо я підключити їх на передній панелі, USB ... може хто-небудь допомогти? Перед цим починають happne, я отримав мало тепла на моє харчування .. але його ще працював, а тепер працює нормально ... PLZ Help! |
|
|
|||
|
|||
|
Ви можете спробувати USB концентратор.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hum .. Ях. Я можу ...
але я Dont після мого ради, вже зробили цю роботу .. Я хочу, щоб він працював ... І. впевнений, що ця проблема є апаратної питання, але я знаю Dun якщо може бути що завгодно про апаратної конфігурації ... або, якщо це реальна проблема, як жорсткий половині burnd supplu влади, наприклад, ... Справа в тому, що мій шрифт отримав спека ... мало часу, але все одно ... але я думаю, що харчування отримали тепло просто робить шкоди для себе і не може пошкодити материнську плату .. Отже ... Може бути, джерело живлення не дає повну владу для живлення USB пристроїв ... це може бути?? Dun я знаю .. хто-небудь може це виправити без купівлі іншого джерела живлення або інший платі??. Я не отримав гроші Fr це прямо зараз .... LOL |