mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Motherboard pakeitimas

Reply

Temos įrankiai
Old 2 gruodis 2007, 19:34
Naujas Narys

Default Motherboard pakeitimas

Labas, man reikia pakeisti savo dabartinę pagrindinę plokštę, kuri yra
Elitegroup 915G-M plokštės
(Specifikacijos žemiau)
http://www2.shopping.com/xPF-MB-ECS-915G-M-INTEL-MB

Man reikia rasti panašių specifikacijų pakeitimas taip, kad jis dirbs visas mano dabartinę įrangą. Turiu tiria dėl neto, bet vis dar esu supainiotas, ar tam tikras lentas dirbs.

CPU Intel pent 4
Atmintis DDR 184
HD SATA
dabartinis Chipset senų MOBO yra intel 915g

Ar šis valdybos darbą?
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813186129

Jei ne, gal galėtumėte rekomenduoti taryba iš newegg.com ar kitas pardavėjas.

Esu tikras dėl Chipset spec. Aš negaliu rasti tikslią vienos bet ir nežino, ką dar veiks.

Ačiū
Old Gruodis 3, 2007, 01:09
Donorų grupės

Default Motherboard pakeitimas

gerai jis veiks, tačiau dosent yra SATA port, tačiau galima gauti IDE to SATA adapter
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Dell Laptop 1.525 plokštės pakeitimas parmo Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 9 rugsėjis 2009 08:52
Pigūs plokštės pakeitimas roo97ss CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 30 gruodis 2008 13:09
Nr pakeitimas ekranas jkarlinsey Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 8 gruodis 2008 18:06
Chipset Ventiliatoriaus pakeitimas Morglor9 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 Lapkritis 20, 2007 21:45
Pakeitimas klaviatūros Emrys88 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 6 19 rugsėjis 2007 09:38
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.