![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει κάποια μητρική που υποστηρίζει μέχρι 2 τετραπλού πυρήνα; Becuz Mac Pro και dell διάσταση μπορεί να έχει μέχρι 2 τετραπλού πυρήνα. Έτσι υπάρχει καμία μητρική που υποστηρίζει 2 Quad πυρήνες; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχει όμως, ειλικρινά, αν δεν είστε οικοδόμηση ενός server, ή κύρια χρήση σας είναι πτυσσόμενα τότε έχετε πρέπει να είναι εντελώς πυροβολισμός μακριά να θέλουμε να οικοδομήσουμε έναν υπολογιστή γύρω από αυτό.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| η νέα AMD 74 FX ή summet έχει ως στόχο να χρησιμοποιήσει 2 phsical μάρκες, έτσι ώστε θα απαιτούσε 2 τσιπ Mobo.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα έπρεπε να είναι καρύδια, αν μη τι άλλο λόγω του κόστους και ...... ...... θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται ....... και το άθλιο ...... κριάρι και το κόστος της ζευγαρώσει. Συγγνώμη, είμαι πεζοπορία.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |