![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van-e olyan, hogy az alaplap támogatja az akár 2 quad core? Becuz Mac Pro és a Dell Dimension lehet akár 2 quad core. Szóval van olyan alaplap, amely támogatja a 2 quad cores? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van, de őszintén szólva, ha te vagy a kiszolgáló épület, vagy a fő felhasználási hajtás van akkor kéne teljesen shot el akarna építeni a számítógép körül.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az új AMD 74 FX, vagy summet célja, hogy használni 2 phsical chips lenne szükség annak érdekében, hogy a 2 chip mobo.
| |||
| |||
| Idézet:
Youd kell dió, nem utolsósorban azért, mert a költségek ...... ...... és hő-és villamosenergia szükséges ....... és a tetves kos ...... és a költségeit meg ram. Elnézést, én vagyok zavaros.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | Augusztus 29, 2009 09:31 |
| Core 2 Duo vagy quad core grafikai tervezési munka | metalface | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 28. május 2009 10:58 |
| Help Choosing Alaplap - Core 2 Quad és Intel P45 DDR 2 Építészet | mbonwick | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 26. március 2009 00:00 |
| Dual Core vs Quad Core - és más kérdés ... | ibex_57 | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 5. október 2008 04:34 |
| Single Quad Dual Core vagy Quad Core processzorok? | Anonimouse | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. június 2007 00:33 |
| Téma eszközök | |
| |