![]() |
|
| |||
| |||
| האם יש לוח אם שתומך עד Core 2 Quad? Becuz Mac PRO ו ממד Dell יכולים להיות עד 2 ליבות. אז האם יש האם זה תומך 2 ליבות Quad? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש אבל, בכנות, אלא אם כן אתה בונה שרת, או השימוש העיקרי שלך הוא מתקפל אז אתה צריך להיות לגמרי ירו משם רוצה לבנות מחשב סביב זה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| החדש של AMD 74 FX או summet הוא התכוון להשתמש 2 שבבי phsical כך ידרוש mobo 2 שבב.
| |||
| |||
| ציטוט:
אתה צריך להיות משוגע, לפחות לא בגלל ...... את העלות ...... חום כוח הנדרש ....... ו ...... RAM מחורבן ואת העלות של RAM זה. סליחה, אני מבולבלת.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ליבות Vs. ליבה כפולה - Video Rendering שעה גזע | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 29 אוגוסט 2009 09:31 |
| Core 2 Duo או מרובע ליבות עבור עבודות עיצוב גרפי | metalface | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | -28 במאי 2009 10:58 |
| עזרה בחירת לוח האם - Core 2 Quad ו DDR 2 אינטל P45 אדריכלות | mbonwick | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 26 מרץ 2009 00:00 |
| Dual Core vs Quad Core - ועוד שאלות ... | ibex_57 | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | ה -5 בחודש אוקטובר 2008 04:34 |
| אחת Quad Dual Core או Quad Core מעבדים? | Anonimouse | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 יוני 2007 00:33 |
| שרשרת כלים | |
| |