![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar yra kokia nors pagrindinę plokštę, kuri palaiko iki 2 Quad core? Becuz Mac Pro ir Dell Dimension gali turėti iki 2 Quad core. Taigi, nėra jokių plokštę, kuri palaiko 2 Quad branduolių? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra, tačiau, tiesą sakant, jei esate pastate serveryje, arba jūsų pagrindinė paskirtis yra surenkamas tuomet jūs turite būti visiškai shot away nori sukurti kompiuterio aplink jį.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| naujas AMD 74 FX ar summet yra skirtas naudoti 2 phsical lustų kad būtų reikalaujama 2 lustas MOBO.
| |||
| |||
| Citata:
Jūs turite būti riešutų, ne tik dėl sąnaudų ir šilumos ...... ...... ir galios reikia ....... ir Wszawy RAM ...... ir sąnaudas, kad RAM. Atsiprašome, aš vijoklinis.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Core Vs. Dual Core - Video rendering time Race | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Rugpjūtis 29, 2009 09:31 |
| Core 2 Duo, ar quad core, grafinio dizaino darbus | metalface | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Gegužė 28, 2009 10:58 |
| Pagalba Nurodykite Motherboard - Core 2 Quad ir DDR 2 Intel P45 Architektūra | mbonwick | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Kovas 26, 2009 00:00 |
| Dual Core vs Quad Core - ir kitus klausimus ... | ibex_57 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 5 spalis 2008 04:34 |
| Single Core ar Dual Core procesorius? | Anonimouse | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Birželis 29, 2007 00:33 |
| Temos įrankiai | |
| |