![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Există vreo placa de bază care suportă până la 2 quad core? Becuz mac pro şi Dell dimensiune poate fi de până la 2 quad core. Deci nu este nici o placa de bază care suportă 2 Quad miezuri? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu există, dar, sincer, cu excepţia cazului în care sunteţi construirea unui server, sau dvs. principal de utilizare este îndoit, apoi te-ar trebui să fie complet împuşcat departe de a vrea să construiască un calculator in jurul lui.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| noul AMD 74 FX summet sau este de a folosi 2 phsical chips-uri, astfel încât ar necesita o 2 chip mobo.
| |||
| |||
| Citat:
Te-ar trebui să fie nebun, nu în ultimul rând, din cauza costurilor ...... ...... şi de energie termică şi energie necesare ....... şi prost ...... RAM şi costul că RAM. Ne pare rău, eu sunt incoerent.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |