![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je nejaká doska, ktorá podporuje až 2 Quad Core? Becuz Mac Pro a Dell Dimension môže mať až 2 Quad Core. Takže je nejaká doska, ktorá podporuje quad 2 jadra? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tam je ale, úprimne povedané, ak staviate server, alebo váš hlavné použitie je skladací potom by musel byť úplne výstrel preč chcú postaviť počítač okolo neho.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nové procesory AMD 74 FX alebo Lata je určený na použitie 2 phsical čipov tak, že by vyžadoval 2 čip mobo.
| |||
| |||
| Citácia:
Bys musel být padlý na hlavu, a to nielen z dôvodu nákladov ...... ...... a tepla a elektrickej energie potrebnej ....... a mizerný barana a ...... nákladoch na ram. Sorry, I'm nesurody.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |