![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да ли постоји плоча која подржава до 2 Куад Цоре? Бецуз Мац Про и Делл димензија могу имати до 2 Куад Цоре. Дакле, постоји ли нека плоча која подржава 2 Куад језгра? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постоји, али, искрено, ако си зграде сервер, или на главном употребе је онда склапање желите да у потпуности снимљен у гостима да жели да изгради рачунар око ње.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АМД 74 ФКС или суммет је намењен за употребу 2 пхсицал чипова, тако да би захтевао 2 чип мобо.
| |||
| |||
| Куоте:
Ви би да буде луд, не само због трошкова ...... и топлоту и снагу која је потребна ...... ....... и лош и овна ...... трошкове који овна. Нажалост, ја сам преопширан.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Куад Цоре вс. Дуал цоре - видео приказа време трке | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 29 Авг 2009 09:31 |
| Цоре 2 дуо или Куад цоре за графички рад | металфаце | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 28 мај 2009 10:58 |
| Помоћ Избор матичне плоче - Цоре 2 Куад и Интел П45 ДДР 2 Архитектура | мбонуицк | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 26 март 2009 00:00 |
| Дуал Цоре вс Куад Цоре - и друга питања ... | ибекс_57 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 13 | 5 октобар 2008 04:34 |
| Сингле Куад Дуал Цоре или Куад Цоре процесори? | Анонимоусе | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 29. јуна 2007 00:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |