менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Материнські плати, що підтримує два четирех'ядерних процесорів

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 серпня 2007, 18:13
Нові члени групи

Default Материнські плати, що підтримує два четирех'ядерних процесорів

Чи є що материнська плата підтримує до 2 Quad Core? Becuz Mac Pro і Dell Dimension може мати до 2 Quad Core. Так чи, що материнська плата підтримує 2 Quad ядер?
Old 30 серпня 2007, 11:28
Донор групи

Існує, однак, відверто кажучи, якщо ви будуєте сервер або ваш основний використання складной, то ви повинні бути повністю вистрілив в гості хочуть створити комп'ютерну навколо нього.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 3 вересня 2007, 08:21
Донор групи

нові AMD 74 FX або summet призначений для використання 2 phsical фішки так що буде потрібно 2 чіпа плат.

Моя система: xX_TeK_GaMeR_Xx

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6700
Материнська плата:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
OCZ 6400 2 X 2GB ReaperX
Графічна карта (и):
MSI NX8800GT
Звукова карта:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Жорсткий диск (и):
OCZ 60GB SSD, WD 250GB HDD
Оптичний привід (и):
LG HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Діло / PSU:
Cooler Master HAF-932, OCZ 600W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Ethernet, BT @ 2MB (250KB / S DL)
Монітор (и):
Xerox XA7-17i, SHARP LC26D44
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate RC1 X32
Old 5 вересня 2007, 18:33
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав xactly View Post
нові AMD 74 FX або summet призначений для використання 2 phsical фішки так що буде потрібно 2 чіпа плат.
Це правда, але навіщо ходити за 2 AMD Dual ядра, налаштування як Quad, біг FB DIMMs оперативної пам'яті, коли ви можете отримати один процесор з 4 ядрами у вигляді Intel?

Вам потрібно бути горіхи, не в останню чергу через вартості ...... і тепло ...... і потужність, достатню ....... і огидний ...... ОЗУ і вартість цієї пам'яті.

На жаль, я подорожі.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Quad Core vs. Dual Core - передачу відео, час гонки cheesepuff Процесори, материнські плати RAM & 11 29 серпня 2009 09:31
Core 2 Duo і четирех'ядерних процесорів для графічних робіт дизайну metalface Процесори, материнські плати RAM & 3 28 травня 2009 10:58
Допомога при виборі материнських плат - Core 2 Quad і DDR 2 архітектура Intel P45 mbonwick Процесори, материнські плати RAM & 5 26 березня 2009 00:00
VS Dual Core Quad Core - та інші питання ... ibex_57 Процесори, материнські плати RAM & 13 5 жовтня 2008 04:34
Один чотирьохядерний Core або двох четирех'ядерних процесорів Core? Anonimouse Процесори, материнські плати RAM & 2 29 червня 2007 00:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.