![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи є що материнська плата підтримує до 2 Quad Core? Becuz Mac Pro і Dell Dimension може мати до 2 Quad Core. Так чи, що материнська плата підтримує 2 Quad ядер? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує, однак, відверто кажучи, якщо ви будуєте сервер або ваш основний використання складной, то ви повинні бути повністю вистрілив в гості хочуть створити комп'ютерну навколо нього.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нові AMD 74 FX або summet призначений для використання 2 phsical фішки так що буде потрібно 2 чіпа плат.
| |||
| |||
| Цитата:
Вам потрібно бути горіхи, не в останню чергу через вартості ...... і тепло ...... і потужність, достатню ....... і огидний ...... ОЗУ і вартість цієї пам'яті. На жаль, я подорожі.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Quad Core vs. Dual Core - передачу відео, час гонки | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 29 серпня 2009 09:31 |
| Core 2 Duo і четирех'ядерних процесорів для графічних робіт дизайну | metalface | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 28 травня 2009 10:58 |
| Допомога при виборі материнських плат - Core 2 Quad і DDR 2 архітектура Intel P45 | mbonwick | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 26 березня 2009 00:00 |
| VS Dual Core Quad Core - та інші питання ... | ibex_57 | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 5 жовтня 2008 04:34 |
| Один чотирьохядерний Core або двох четирех'ядерних процесорів Core? | Anonimouse | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 червня 2007 00:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |