![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, искам да ми ъпгрейд дънната да отговаря на новите графични карти Искам (BFG 8800 GT 512MB OC) Моят сегашната система спекулация е по-ниска, но не поддържа графична карта. Бих искал да се използват някои от моите основни компоненти, ако е възможно, и се чудеха, ако се наложи да ъпгрейдвате тях. т.е. Intel P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU и 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM Знам, че ще трябва да надстроите ми захранване, но би искал предложения на борда подходящи за текущата ми процесор и памет, плюс PCI x16 за новата графична карта. Аз ще се търси най разходи до £ 150 на борда. Много благодаря предварително. Intel P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 Близнаци дънната 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16x + / - DVDRW DL оптично устройство PCI EXPRESS GeForce 6600 512MB Графики 3.5 "флопи-дисковото устройство WINDOWS XP Professional (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих казал, че отивам за нещо такова този форум, Но аз ще кажа, може би трябва да получи нов CPU, отидох от P4 3GHz с E2180 и аз забележите битов разлика, затова препоръчваме ъпгрейд.
| |||
| |||
| Ей mizsua, това е VoodooDan от HP. Бих препоръчваме проверката на този списък от Pricewatch за MB CPU combos в ценови диапазон: http://www.pricewatch.com/motherboar...00_cpu_fan.htm. С тази карта, бих Определено стъпка към Core Duo свят. Нека се знае как тя отива. Надявам се, че това е от полза. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HP, както в Hewlet Packard?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, вие ще трябва нова RAM, и нов CPU както извор. Бих Опитайте 8800GT с текущите си система, за да види дали тя изпълнява ОК за сега.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря на всички за вашите отговори. thingie2 Аз се интересувам от дъската ви предложи, но би искал да се размине без модернизация на процесора и паметта. Това все още е възможно с този форум? Аз вероятно ще ъпгрейд на по-късна дата. |
|
| |||
| |||
| Да, този съвет трябва да подкрепи процесора и RAM (приемаме, че е P4 сокет LGA775) въпреки това аз силно препоръчвам повишаване на CPU и RAM, за 2, тя ще ви струва около £ 80, за да го Заслужава (E5200 с 2x1GB DDR2 800MHz ) |
|
| |||
| |||
| Повечето от Prescotts нужда от различен регулатори на напрежение, отколкото онези, които съществуват по текущата C2D дъски. Само някои хибридни дъски работи със 775 P4s, не всички от тях.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| О, тъй като всичките дъски съм виждал CPU подкрепа списъка за казват, че подкрепата на P4, както и на Core 2, може би аз просто видях само няколко, които работят. |
|
| |||
| |||
| Щека Tocatta и фуга в ре Малки: Intel P965. Те биха могли да бъдат Frankenstein дъски, но те ще работят с P4s и C2Ds. За съжаление, $ 85 за crappy борда наистина не си струва, затова Бих посъветва ОП само да запазите и вземете нов CPU и RAM. Той ще трябва да ползвате този DDR2 все пак.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дънната Upgrade Въпрос | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 7 февруари 2009 20:59 |
| Отивате да надстроите дънната платка, се нуждаят от съвети | Primal | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 24-ти септември 2008 18:33 |
| V6DP дънната платка RAM ъпгрейд помогне .... | seej | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 3 Март 2008 06:43 |
| Дънната платка и процесора Надстройка | mtdrums | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 19-ти септември 2007 17:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |