![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, θέλω να μου αναβάθμιση μητρική πλακέτα για να ταιριάζει η νέα κάρτα γραφικών που θέλω (BFG 8800 GT 512MB OC) Το σημερινό σύστημα spec είναι κάτω, αλλά δεν υποστηρίζει την κάρτα γραφικών. Θα ήθελα να επαναχρησιμοποίηση ορισμένες βασικές συνιστώσες της πολιτικής μου αν είναι δυνατόν, και έθεσε το ερώτημα αν πρέπει να αναβαθμίσετε. δηλαδή INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU και το 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM Ξέρω ότι θα πρέπει να αναβαθμίσετε το τροφοδοτικό, αλλά θα ήθελα προτάσεις για ένα πλοίο κατάλληλο για την σημερινή μου επεξεργαστή και μνήμης, συν x16 PCI για τη νέα κάρτα γραφικών. Θα πρέπει να εξετάσουμε τις δαπάνες μέχρι £ 150 για το συμβούλιο. Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων. INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 TWINS Motherboard 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM HDD 250GB SATA, 16X + / - DVDRW DL Optical Drive PCI EXPRESS GeForce 6600 512MB Graphics 3.5 "FLOPPY DISC DRIVE Windows XP Professional (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα έλεγα ότι πάει για κάτι σαν Στο Συμβούλιο αυτό,, Αλλά θα ήθελα επίσης να πω μάλλον θα πρέπει να έχετε ένα νέο επεξεργαστή, πήγα από ένα P4 3GHz σε E2180 και παρατηρώ κάποια διαφορά, γι 'αυτό προτείνουμε την αναβάθμιση.
| |||
| |||
| Mizsua Γεια σου, αυτή είναι VoodooDan από την HP. Θα ήθελα να συστήσω τον έλεγχο αυτού του καταλόγου από PriceWatch για MB CPU combos σας στο εύρος τιμών: http://www.pricewatch.com/motherboar...00_cpu_fan.htm. Με αυτή την κάρτα, θα ήθελα οπωσδήποτε να εντείνει την Παγκόσμια Core Duo. Πείτε μας πώς θα πάει. Ελπίζω ότι αυτό ήταν χρήσιμο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως το HP Hewlet Packard;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, θα το έχετε ανάγκη νέα RAM και μια νέα CPU επίσης. Είχα προσπαθήσει η 8800GT με το τρέχον σύστημα για να δείτε αν εκτελεί ΟΚ για τώρα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. thingie2 Με ενδιαφέρει το συμβούλιο προτείνατε, αλλά θα ήθελε να ξεφύγουμε ΧΩΡΙΣ αναβάθμιση της CPU και της μνήμης. Είναι ακόμη δυνατόν με αυτό το πλοίο; Θα πιθανόν αναβάθμισης σε μεταγενέστερη ημερομηνία. |
|
| |||
| |||
| Yea, ότι το συμβούλιο θα πρέπει να υποστηρίξει CPU και RAM (αν υποτεθεί ότι η P4 είναι socket LGA775) ωστόσο εγώ συνιστούμε την αναβάθμιση του επεξεργαστή και μνήμης RAM, για το 2, θα σας κοστίσει περίπου £ 80 για να γίνει αξιόλογη (E5200, με 2x1GB DDR2 800MHz ) |
|
| |||
| |||
| Τα περισσότερα από τα Prescotts χρειάζονται διαφορετική τάση ρυθμιστικές αρχές από εκείνες που υπάρχουν στις τρέχουσες C2D συμβούλια. Μόνο ορισμένα υβριδικά συμβούλια εργασίας με τις 775 P4s, δεν είναι όλα αυτά.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ναι, γιατί όλα τα συμβούλια που έχω δει τον κατάλογο για την υποστήριξη της CPU λένε ότι P4 στήριξη του καθώς και Core 2 της, ίσως μόλις έβλεπε μόνο τα λίγα που λειτουργούν. |
|
| |||
| |||
| Cué Tocatta και στη μελωδία με επωδόν D Minor: Intel P965. Ενδέχεται να Φρανκενστάιν συμβούλια αλλά θα συνεργαστεί με P4s και C2Ds. Δυστυχώς, $ 85 για ένα crappy σκάφους είναι πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο, οπότε θα ήθελα συμβουλές για το ΕΠ μόνο και μόνο για να αποθηκεύσετε και να πάρετε ένα νέο επεξεργαστή και μνήμης RAM. Ο DDR2 θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτή την ούτως ή άλλως.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |