![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני רוצה לשדרג את לוח האם כדי החליפה את כרטיס המסך החדש, אני רוצה (BFG 8800 GT 512MB OC) המערכת הנוכחית שלי spec מתחת אך אינו תומך את כרטיס המסך. הייתי רוצה לחזור ולהשתמש חלק מרכיבי הליבה שלי, אם ניתן ואת תוהה אם אני צריך גם לשדרג אותם. כלומר INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU ואת 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM אני יודע שאני יהיה צריך לשדרג את החשמל אך הוא מעוניין הצעות על לוח מתאים הנוכחית שלי מעבד וזיכרון, וכן PCI x16 עבור כרטיס מסך חדש. הייתי מסתכל על ההוצאות של עד 150 £ עבור ההנהלה. הרבה תודה מראש. INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 לוח האם תאומים 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - DL DVDRW כונן אופטי PCI EXPRESS GEFORCE 6600 512MB Graphics 3.5 "דיסקט כונן הדיסקים Windows XP Professional (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אומר לך על משהו כמו זה לוח מודעות, אבל גם הייתי צריך לומר לך כנראה לקבל מעבד חדש, הלכתי מתוך P4 3GHz של E2180 ואני קצת להבחין בהבדל, לכן אני ממליץ שדרוג.
| |||
| |||
| Mizsua היי, זה VoodooDan מאת HP. אני ממליץ לבדוק את זה מתוך רשימת Pricewatch ל MB CPU combos את מחיר בדולרים: http://www.pricewatch.com/motherboar...00_cpu_fan.htm. עם כרטיס זה, הייתי בהחלט צעד עד Core Duo העולם. תן לנו לדעת איך זה הולך. אני מקווה שזה היה מועיל. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, אתה תצטרך את החדש של זיכרון RAM ו CPU חדש גם כן. אני מעוניין לנסות את 8800GT עם המערכת הנוכחית שלך כדי לראות אם היא מתפקדת טוב לעת עתה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה לך על כל התשובות. thingie2 אני מעוניין הדירקטוריון הציע אבל אתה רוצה לברוח מבלי לשדרג מעבד וזיכרון. האם זה עדיין אפשרי עם לוח זה? אני כנראה שדרוג במועד מאוחר יותר. |
|
| |||
| |||
| כן, כי יש לתמוך את לוח מעבד ו ראם (בהנחה של P4 הוא שקע LGA775) יחד עם זאת אני ממליץ בחום לשדרג את CPU ו-RAM, עבור 2, זה יעלה לך בערך 80 £ להפוך אותו כדאי (E5200, עם 2x1GB DDR2 800MHz ) |
|
| |||
| |||
| רוב Prescotts צריך וולטג regulators שונים מאלו הקיימים על לוחות C2D הנוכחי. רק לוחות עבודה מסוימים היברידית עם 775 P4s, לא את כולן.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אה, כי כל הלוחות ראיתי את רשימת CPU תמיכה עבור אומרים שהם תומכים של P4 וכן של Core 2, אולי רק אני רק ראיתי את זה כמה עבודה. |
|
| |||
| |||
| קיו Tocatta ד ב ו פוגה קטנה: אינטל P965. הם עשויים להיות Frankenstein לוחות יהיה אבל הם עובדים עם P4s ו C2Ds. למרבה הצער, 85 $ עבור crappy Board הוא באמת לא שווה את זה, אז אני רוצה את יעוץ op שמור רק כדי לתפוס חדשה CPU ו-RAM. הוא יצטרך לקבל DDR2 כדי להשתמש בכל מקרה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |