![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, noriu atnaujinti savo pagrindinės plokštės, kad atitiktų naują grafikos plokštę noriu (BFG 8800 GT 512MB OC) Mano dabartinė sistema spec yra žemiau bet nepalaiko grafikos plokštę. Norėčiau dar kartą panaudoti savo pagrindinius komponentus, jei įmanoma, ir iškėlė klausimą, jei aš taip pat reikia atnaujinti jų. ty Intel P4 3.2GHz Dual Core CPU ir 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM Žinau, kad reikės atnaujinti savo elektros energijos tiekimo, tačiau norėtų pasiūlymus lenta tinka mano dabartinis procesorius ir atmintis, plius PCI-X16 už naują grafikos plokštę. Būčiau ieško išlaidas iki £ 150 lenta. Many thanks in advance. Intel P4 3.2GHz Dual Core CPU PCI-X P4 775 dvyniai Motherboard 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - Optinis įrenginys DVDRW DL PCI EXPRESS GeForce 6600 512MB Graphics 3.5 "floppy disc drive Windows XP Professional (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sakyčiau eiti kažką panašaus This Board, Tačiau aš norėčiau taip pat pasakyti, turėtumėte gauti naujus CPU, aš iš P4 3GHz su E2180, ir aš pastebiu, šiek tiek skiriasi, todėl aš rekomenduoju atnaujinti.
| |||
| |||
| Ei mizsua, tai VoodooDan iš HP. Norėčiau rekomenduoti išsiregistruoju šį Pricewatch dėl MB CPU combo savo kainų intervalas sąrašas: http://www.pricewatch.com/motherboar...00_cpu_fan.htm. Su šia kortele, aš neabejotinai žingsnis iki Core Duo pasaulyje. Let us know how it goes. Tikiuosi, kad tai buvo naudinga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, you're gonna reikia naujų RAM ir CPU, taip pat nauja. Norėčiau išbandyti 8800GT su dabartine sistema, ar ji vykdo Gerai dabar.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ačiū visiems už jūsų atsakymus. thingie2 I'm interested in lenta Jums siūlo, bet norėčiau išeiti be atnaujinti procesorius ir atmintis. Ar tai dar įmanoma šioje diskusijų lentoje? Aš tikriausiai atnaujinti ne vėliau. |
|
| |||
| |||
| Taip, kad taryba turėtų palaikyti savo CPU ir RAM (darant prielaidą, kad P4 yra lizdas LGA775), tačiau aš primygtinai rekomenduojame atnaujinti CPU ir RAM, kad 2, tai jums kainuotų apie £ 80, kad ji verta (E5200 su 2x1GB DDR2 800MHz ) |
|
| |||
| |||
| Dauguma Prescotts reikia skirtingos įtampos reguliatorių, nei tų, kurie egzistuoja dėl dabartinės C2D lentos. Tik kai hibridas lentos dirbti su 775 P4s, ne visi iš jų.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Oh, nes visas lentas mačiau CPU support list for ty jie palaiko P4, o taip pat Core 2 ", o gal aš tiesiog mačiau tik keletą šį darbą. |
|
| |||
| |||
| Cue Tocatta ir fuga d-moll: Intel P965. Jie gali būti Frankenstein lentos, bet jie bus dirbti su P4s ir C2Ds. Deja, $ 85 už crappy valdybos tikrai nėra verta to, kad aš patarti OP tiesiog išsaugoti ir pritraukti naujus procesorius ir RAM. Jis reikės DDR2 naudoti šią anyway.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Motherboard Atnaujinti Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 7 vasaris 2009 20:59 |
| Going atnaujinti pagrindinę plokštę, reikia patarimo | Primal | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 24 rugsėjis 2008 18:33 |
| V6DP Motherboard RAM upgrade padėti .... | seej | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 3 kovas 2008 06:43 |
| Plokštę ir procesoriaus atnaujinimo | mtdrums | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 19 rugsėjis 2007 17:10 |
| Temos įrankiai | |
| |