![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es vēlos, lai uzlabotu manu mātesplati, lai tās atbilstu jaunās grafikas karti vēlos (BFG 8800 GT 512MB OC) Mana pašreizējā sistēma spec ir mazāka, bet neatbalsta Graphics Card. Es gribētu vēlreiz izmantot dažus no maniem galvenajiem komponentiem, ja iespējams, un sāku prātot, vai es arī nepieciešamību uzlabot tos. ti INTEL P4 3.2GHz DUAL CORE CPU un 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM Es zinu, būs uzlabot manu barošanas bet gribētu ieteikumus par kuģa piemērots manu pašreizējo procesoru un atmiņas, kā arī PCI x16 par jaunu grafikas karti. Es būtu meklē izdevumus līdz £ 150 par kuģa. Many thanks in advance. INTEL P4 3.2GHz DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 dvīņi Motherboard 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - RW DL Optical Drive PCI EXPRESS GeForce 6600 512MB Graphics 3.5 "diskete DRIVE WINDOWS XP PROFESSIONAL (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es teiktu, ka iet kaut kas līdzīgs šajā valdē, Bet es gribētu arī teikt, jums ir iespējams iegūt jaunas CPU, es gāju no P4 3GHz uz E2180 un es ievēroju, mazliet atšķirība, tāpēc es ieteiktu uzlabot.
| |||
| |||
| Hey mizsua, VoodooDan tas ir no HP. Es ieteiktu pārbaudes veic šo sarakstu, no PriceWatch par MB CPU combos jūsu cenu amplitūda: http://www.pricewatch.com/motherboar...00_cpu_fan.htm. Ar šo karti, es noteikti jāpastiprina, lai Core Duo pasaulē. Ļaujiet mums uzzināt, kā tas notiek. Ceru, ka šis ir bijis noderīgs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, you're gonna vajadzīgas jaunas RAM un jaunu CPU, kā arī. Es gribētu izmēģināt 8800GT ar savu pašreizējo sistēmu, lai redzētu, vai tā pilda OK tagad.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thankyou visiem par jūsu atbildēm. thingie2 Mani interesē valdes jums ieteica, bet gribētu aizmukt bez modernizācijas CPU un atmiņas. Vai tas vēl ir iespējams ar šā kuģa? Es droši vien jauninājums ir vēlāk. |
|
| |||
| |||
| Jā, šī padome būtu jāatbalsta savu CPU un RAM (pieņemot, ka P4 ir socket LGA775), tomēr es ļoti ieteiktu uzlabot CPU un RAM, par 2, tas Jums izmaksās apmēram £ 80, lai būtu vērts (E5200, ar 2x1GB DDR2 800MHz ) |
|
| |||
| |||
| Lielākā daļa no Prescotts nepieciešams cits spriegums regulatori, nekā tiem, kas pastāv uz pašreizējo C2D dēļiem. Tikai daži hibrīda plātnes darbam ar 775 P4s ne visi no tiem.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Oh, jo visi dēļi esmu redzējis CPU atbalsts sarakstā apgalvo, ka viņi atbalsta P4's, kā arī Core 2's, varbūt es tikai redzēju dažus šo darbu. |
|
| |||
| |||
| Cue Tocatta un fūga in D Minor: Intel P965. Tie var būt Frankenstein dēļi, taču tie būs darbs ar P4s un C2Ds. Diemžēl, $ 85 for crappy padome tiešām nav vērts, tāpēc es lūdzu ieteikt DP tikai, lai saglabātu un paķert jaunu CPU un RAM. Viņam nāksies DDR2 izmantot šo anyway.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |