![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, chcę uaktualnić moje płyty głównej, by nadawały się do nowej karty graficznej chcę (BFG 8800 GT 512MB OC) Mój obecny system spec jest niższa, ale nie obsługuje karty graficznej. Chciałbym ponownie skorzystać z moich podstawowych części, jeśli to możliwe, i zastanawiał się, gdy muszą także ich aktualizacji. tj. INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU i 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM Wiem, że będą musiały uaktualnić mojego zasilacza ale chciałby sugestie na pokładzie odpowiedni dla mojej obecnej procesora i pamięci, a także PCI x16 dla nowej karty graficznej. Byłbym patrząc na wydatki do £ 150 na pokładzie. Many thanks in advance. INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU PCI-X 775 TWINS P4 Motherboard 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - DVDRW DL Napęd optyczny PCI Express GeForce 6600 512MB Grafika 3,5 "dyskietce DRIVE Windows XP Professional (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym powiedzieć, pójść na coś takiego tego forum, Ale chciałbym powiedzieć należy prawdopodobnie uzyskać nowe CPU, wyjechałem z P4 3GHz na E2180 i ogłoszenia trochę różnicy, więc polecam uaktualnienie.
| |||
| |||
| Hej mizsua to VoodooDan HP. Ja polecam sprawdzić tę listę z Pricewatch MB na procesor combo w swoim przedziale cenowym: http://www.pricewatch.com/motherboar...00_cpu_fan.htm. Z tej karty, będę z pewnością krok do Core Duo świat. Daj nam znać jak to działa. Nadzieja, że jest to pomocne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, you're gonna nowych RAM i procesor, jak również nowych. I'd spróbować 8800GT z obecnego systemu, aby sprawdzić, czy wykonuje OK teraz.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. thingie2 I'm interested in zarząd zaproponował Ci ale chciałby uciec bez podnoszenia CPU i pamięci. Czy to jeszcze możliwe, z tym forum? I prawdopodobnie będzie aktualizacji w późniejszym terminie. |
|
| |||
| |||
| Tak, że Rada powinna obsługi procesora i pamięci RAM (przy założeniu, że P4 jest gniazdo LGA775) jednak zdecydowanie polecam modernizacji procesora i pamięci RAM, do 2, to koszt około £ 80, aby opłacać (E5200, z 2x1GB DDR2 800MHz ) |
|
| |||
| |||
| Większość z Prescotts regulatory napięcia, potrzebny jest inny niż te, które istnieją na bieżące C2D desek. Tylko niektóre hybrydowych płyt prac z 775 P4s, nie wszystkie z nich.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Och, ponieważ wszystkie deski widziałem CPU support list deklaruje wsparcie dla P4, jak również z Core 2's, może po prostu tylko zobaczyli, że kilka prac. |
|
| |||
| |||
| Cue Tocatta i fuga d-moll: Intel P965. Mogą one Frankenstein płyt, ale będziemy pracować z P4s i C2Ds. Niestety, 85 dolarów na pokładzie crappy naprawdę nie jest warta, więc będę doradzać PO tylko zapisać i złapał nowego procesora i pamięci RAM. On musisz korzystać z tej pamięci DDR2 anyway.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |