![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, vreau sa-mi placa de bază upgrade pentru a se potrivi cu noua placă grafică Vreau (BFG 8800 GT 512MB OC) Sistemul actual spec. meu este mai jos, dar nu suport de placă grafică. Mi-ar plăcea să se re-utiliza unele din componentele de bază, dacă este posibil, şi a întrebat dacă am nevoie, de asemenea, să faceţi upgrade-le. adică INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU şi 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM Ştiu că va trebui să faceţi upgrade de alimentare, dar mi-ar plăcea sugestii pe un bord adecvate pentru meu curent procesor şi memorie, plus PCI x16 pentru noua placă grafică. Mi-ar fi uitat la cheltuielile de până la £ 150 pentru bord. Multumiri in avans. INTEL P4 3.2GHZ DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 Gemenii Plăci de bază 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - DVDRW DL Optical Drive PCI Express GeForce 6600 512MB Graphics 3.5 "Floppy unitate de disc Windows XP Professional (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş spune că merg pentru ceva de genul acest consiliu, Dar mi-ar spune de asemenea, ar trebui, probabil, un nou procesor, m-am dus la un P4 3GHz la un E2180 si-am vazut un pic diferenţa, aşa că am recomanda un upgrade.
| |||
| |||
| Hei mizsua, acest lucru este VoodooDan de la HP. Mi-ar recomanda în această listă de verificare de la Pricewatch pentru MB CPU combos în preţul interval: http://www.pricewatch.com/motherboar...00_cpu_fan.htm. Cu această carte, mi-ar categoric pas până la Core Duo lume. Anunţaţi-ne cum merge. Sper că acest lucru a fost de ajutor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HP la fel ca în Hewlet Packard?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, ai avea nevoie de noi RAM şi un nou procesor, de asemenea. Aş încerca 8800GT cu sistemul actual pentru a vedea dacă acesta îndeplineşte OK pentru moment.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multumesc tuturor pentru răspunsuri. thingie2 Sunt interesat de bord ai sugerat, dar ar dori să scape fără a procesorului de modernizare şi de memorie. Că este încă posibil cu acest consiliu? Eu, probabil, va upgrade la o dată ulterioară. |
|
| |||
| |||
| Da, că ar trebui să sprijine bord, procesorul şi memoria RAM (presupunând că este P4 socket LGA775) cu toate acestea am recomandam Actualizarea CPU şi memoria RAM, de 2, s-ar costa aproximativ £ 80 pentru al face să merite (E5200, cu 2x1GB DDR2 800MHz ) |
|
| |||
| |||
| Cea mai mare parte a Prescotts nevoie de diferite de tensiune de reglementare decât cele care există în momentul de faţă de C2D panouri. Numai anumite hibrid panouri de lucru cu 775 P4s, nu toate dintre ele.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Oh, pentru că toate panourile care l-am văzut de CPU support spun ca lista de sprijin P4 lui, precum şi de Core 2, poate că tocmai am văzut doar de câteva că locul de muncă. |
|
| |||
| |||
| Sfat de Tocatta si Fuga in D Minor: Intel P965. Acestea ar putea fi Frankenstein panouri, dar acestea vor lucra cu P4s şi C2Ds. Din păcate, 85 dolari pentru o nasol bord nu este adevărat merită, deci aş sfătui OP doar pentru a salva şi a lua un nou procesor şi RAM. El va avea nevoie pentru a folosi această DDR2 oricum.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |