![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, chcem upgradovať svoje doske, aby vyhovovali novej grafickej karty chci (BFG 8800 GT OC 512 mb) Môj súčasný systém spec je nižšie, ale nepodporuje grafické karty. Chtěl bych, aby opätovne-využiť niektoré z mojich základných komponentov, ak je to možné, a divil by som sa tiež musí upgradovať je. tj INTEL P4 3.2GHz DUAL CORE CPU a 2x 1gb (1024megabajt) PC4200 DDR2 RAM Viem, že budem musieť upgradovať svoje dodávky energie, ale bych návrhy na palube vhodné pre môj súčasný procesor a pamäť, plus PCI x16 pre nové grafické karty. Já bych sa pozrieme na výdavky až £ 150 na palube. Ďakujem vopred. INTEL P4 3.2GHz DUAL CORE CPU PCI-X P4 775 TWINS Motherboard 2x 1GB (1024megabajt) PC4200 DDR2 RAM 250gigabajt SATA HDD, 16X + / - DVDRW DL Optická mechanika PCI Express GeForce 6600 512mb Graphics 3,5 "disketová DISC DRIVE Windows XP Professional (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Povedala by som ísť na niečo ako táto doska, Ale já bych tiež povedať, pravdepodobne by ste mali dostať nový CPU, jsem šel z P4 3GHz na E2180 a som oznámenie trochu rozdiel, takže doporučuji upgrade.
| |||
| |||
| Mizsua Hej, to je VoodooDan od HP. Chtěl bych odporučiť kontroly v tomto zozname z Pricewatch pre MB CPU kombinácie v cenovom rozpätí: http://www.pricewatch.com/motherboar...00_cpu_fan.htm. S touto kartou, já bych určite krok do sveta Core Duo. Dajte nám vedieť, ako to chodí. Dúfam, že to bolo užitočné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, máš to potrebné nové RAM a nové procesory rovnako. Já bych zkusit 8800GT s vašou súčasný systém, aby zistili, či ju vykonáva v súčasnosti OK.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ďakujem všetkým za Vaše odpovede. thingie2 Zaujímam sa o doske ste navrhol, ale chce odísť bez upgradu procesoru a pamäti. Je stále možné, že sa táto doska? Budem asi inovujte neskôr. |
|
| |||
| |||
| Ovšem, že rada by mala podporiť váš procesor a pamäť RAM (za predpokladu, že je P4 socket LGA775) však Doporučuji upgrade CPU a RAM, pre 2, že by vás asi 80 libier, aby sa vyplatí (E5200 s 2x1GB DDR2 800MHz ) |
|
| |||
| |||
| Väčšina z Prescotts potrebujú rôzne regulátory napätia, ako tie, ktoré existujú v súčasnej c2d dosky. Iba niektoré hybridné dosiek pracovať s 775 P4s, nie všetky z nich.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Oh, pretože všetky prkna som videl na CPU servis list pre podporu P4 hovoria, že to rovnako ako Core 2 to, možno som len videl, že je málo práce. |
|
| |||
| |||
| Narážka Tocatta a fuga d moll: Intel P965. Môžu byť Frankenstein dosky, ale budeme pracovať s P4s a C2Ds. Bohužiaľ, 85 dolárov za mizerný palube naozaj nestojí, takže bych poradit OP len zachrániť a urvat nový CPU a RAM. Ten budete potrebovať DDR2 používať tento rovnako.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Základná doska pre upgrade Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 7. februára 2009 20:59 |
| Chystáte upgradovať dosku, potrebujú radu | Primal | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 24. September 2008 18:33 |
| V6DP Motherboard RAM upgrade pomoci .... | seej | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 3. marca 2008 06:43 |
| Desce a CPU Upgrade | mtdrums | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 19. September 2007 17:10 |
| Thread Tools | |
| |