![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, Желим надоградити моје матичне плоче да одговарају новом графичком картицом желим (БФГ 8800 ГТ ОЦ 512МБ) Мој тренутни систем спец је испод, али не подржава Грапхицс Цард. Хтела бих поново да користе неки од мој компоненти језгра, ако је могуће и питали ако ми је потребно за надоградњу њих. ие ИНТЕЛ П4 3.2ГХЗ Дуал Цоре ЦПУ и 2кс 1ГБ (1024МБ) ПЦ4200 ДДР2 РАМ Знам да ће морати надоградити моје напајање али бих предлоге на броду погодна за моје тренутне процесора и меморије, плус ПЦИ кс16 за нове графичке картице. Ја бих се гледа на трошење и до £ 150 за одбор. Много хвала унапред. ИНТЕЛ П4 3.2ГХЗ Дуал Цоре процесор ПЦИ-Кс П4 775 Туинс матичне плоче 2кс 1ГБ (1024МБ) ПЦ4200 ДДР2 РАМ 250ГБ САТА ХДД, 16кс + / - Оптички погон ДВДРУ ДЛ ПЦИ Експресс ГеФорце 6600 512МБ графика 3/5 "дискетну јединица Уиндоус КСП Профессионал (ОЕМ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рекао бих да иде на нешто слично овај одбор, Али бих исто тако рећи треба вероватно добили нови ЦПУ, ЈА је отишао из П4 3ГХз на Е2180 и ја приметити битну разлику, тако да препоручујемо надоградњу.
| |||
| |||
| Мизсуа Хеј, ово је ВоодооДан из ХП. Ја бих препоручио проверавање из ове листе од Прицеуатцх за МБ ЦПУ комби у вашем опсега цена: хттп://ууу.прицеуатцх.цом/мотхербоар...00_цпу_фан.хтм. С том картицом, ја би дефинитивно корак до Цоре Дуо Свет. Јавите нам како то иде. Надам се да је то помогло. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, твој 'гонна требају нови РАМ и нови ЦПУ ас уелл. Дајте покушајте 8800ГТ уз ваш тренутни систем да види ако га обавља у реду за сада.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала вам за све ваше одговоре. тхингие2 Занима ме је ли предложени одбора, али би хтели извући без надоградње процесора и меморије. Да ли је то још увек могуће са овом броду? Ја ћу вероватно надоградити на касније. |
|
| |||
| |||
| Да, да одбор треба да подржава ваш ЦПУ и РАМ-а (уз претпоставку је на П4 соцкет ЛГА775) ипак сам снажно препоручујемо надоградњу ЦПУ и РАМ-а, за 2, то би ти цене око £ 80 до чине га исплатила (Е5200, са 2кс1ГБ ДДР2 800МХз ) |
|
| |||
| |||
| Већина од Пресцоттс регулатора напона треба различити од оних које постоје на тренутном Ц2Д заједнице. Само одређене хибридни заједнице раде са 775 П4с, али не сви над њима.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ох, јер све заједнице видео сам ЦПУ суппорт лист за рећи они подржавају П4-а, као и Цоре 2 године, можда сам само видела оно мало што раде. |
|
| |||
| |||
| Фила Тоцатта и фуга у д-молу: Интел П965. Оне могу бити Франкенстеин заједнице, али они ће радити са П4с и Ц2Дс. Нажалост, 85 $ за јебани одбора стварно се не исплати, тако да бих саветовати ОП само за чување и зграби нови ЦПУ и РАМ. Он ће вам ДДР2 користити ову Аныуаы.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Матична плоча Упграде питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 7 фебруар 2009 20:59 |
| Гоинг то модернизирати на матична плоча, треба савет | Примал | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 24. сеп 2008 18:33 |
| В6ДП матична плоча Помоћ надоградити РАМ-а .... | сееј | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 3 март 2008 06:43 |
| Матичне плоче и ЦПУ Упграде | мтдрумс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 13 | 19. сеп 2007 17:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |