![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba, ben (BFG 8800 GT 512MB OC) istediğiniz yeni grafik kartı uygun benim anakart yükseltmek istiyorum
Mevcut sistem özelliklerini aşağıda ancak Grafik Kartı desteklemiyor. Ben tekrar ediyorum-bazı temel bileşenleri mümkünse ve kullanımını merak ya da yükseltmek gerekir. yani INTEL P4 3.2GHz çift çekirdekli işlemci ve 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM Sanırım güç kaynağı yükseltme var ama bir teknede uygun benim şimdiki işlemci ve bellek, artı PCI x16 için yeni grafik kartı için öneriler istiyorum biliyorum. Ben 150 £ için tahta kadar harcama bakıyor olurdu. Many thanks in advance. INTEL P4 3.2GHz çift çekirdekli işlemci PCI-X P4 775 Twins Anakart 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - DVDRW DL Optik Sürücü PCI Express 6600 512MB Grafikler GeForce 3.5 "FLOPPY DİSK SÜRÜCÜSÜ Windows XP Professional (OEM) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bir şey gibi gitmek söyleyebilirim Bu kurulAma aynı zamanda yeni bir işlemci almalısınız söyleyebilirim, bir P4 3GHz bir E2180 gidip biraz farkı, yani bir yükseltme öneririz.
|
|||
|
|||
|
Hey mizsua, bu VoodooDan HP var.
Ben Pricewatch için fiyat aralığında MB CPU Kombinasyonları için bu listeyi kontrol tavsiye ederim: http://www.pricewatch.com/motherboar...00_cpu_fan.htm. Bu kart ile, ben kesinlikle Core Duo dünya kadar adım olacaktır. Nasıl gidiyor bildirin. Umarım bu yararlı oldu. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Evet, size de yeni RAM ve yeni bir işlemci gerekiyor. Eğer şimdi için Tamam'ı gerçekleştirir Ben mevcut sistemi ile görmek için 8800GT deneyin ediyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Teşekkür ederim, tüm yanıtlar için.
thingie2 Ben yönetim kurulu olarak, ancak önerilen uzaklıktadır CPU ve Bellek yükseltme almadan istiyorsunuz ilgileniyorum. Bu yine de bu yönetim kurulu ile mi? Herhalde ileriki bir tarihte yükseltmek olacaktır. |
|
|
|||
|
|||
|
Yea, bu tahta CPU ve RAM (soket LGA775 ise) ancak ben şiddetle 2 için CPU ve RAM ediniz P4 üstlenerek destek olmalı, sizin o değerli (E5200 yapmak, 2x1GB DDR2 800MHz yaklaşık 80 £ mal olacak )
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu Prescotts çoğu, mevcut C2D kurulları var olanları farklı voltaj regülatörleri gerekir. Olan 775 P4s Sadece belirli melez Komiteleri iş değil, hepsi.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Oh, çünkü için CPU destek listesi görüldü tüm kartlarına da P4 olarak Çekirdek's 2's, belki de sadece bu iş birkaç gördüm destek söylüyorlar.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cue Tocatta ve füg D Minor olarak: Intel P965. Onlar Frankenstein Komiteleri olabilir ama P4s ve C2Ds ile çalışacağız. Ne yazık ki, $ 85 berbat bir yönetim kurulu için gerçekten buna değer, bu nedenle sadece kaydetmek ve yeni bir işlemci ve RAM yakala ve OP tavsiye ediyorum değildir. O DDR2 bu yine kullanmanız gerekir.
|