![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я хочу оновити мій плати для задоволення нових відеокарт я хочу (BFG 8800 GT 512MB OC) Мій поточний Spec системі менше, але не підтримує відеокарти. Я хотів би повторно використовувати деякі з моїх основних компонентів, якщо можливо, і питає, якщо я також необхідність їх модернізації. т. Intel P4 3,2 ГГц Dual Core CPU і 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM Я знаю, що доведеться оновити харчування, але хотілося б пропозиції за порадою підходить для мого нинішнього процесора і пам'яті, плюс PCI x16 для встановлення нової відеокарти. Я б дивилася на витрати до £ 150 на борту. Велике спасибі заздалегідь. Intel P4 3,2 ГГц Dual Core CPU PCI-X P4 775 БЛИЗНЮКИ материнських плат 2x 1GB (1024MB) PC4200 DDR2 RAM 250GB SATA HDD, 16X + / - DVDRW DL оптичний привід PCI Express GeForce 6600 512MB графіка 3.5 "Floppy Disc DRIVE Windows XP Professional (OEM) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б сказав, піти на щось на зразок ця плата, Але я хотів би також сказати вам, ймовірно, має отримати новий процесор, я відправився з P4 3GHz до E2180 і я помічаю, трохи різниці, тому я рекомендую оновлення.
| |||
| |||
| Mizsua Гей, це VoodooDan від HP. Я б рекомендував Витяг з цього списку для Pricewatch MB CPU комбо в ціновому діапазоні: http://www.pricewatch.com/motherboar...00_cpu_fan.htm. З цією картою, я б точно підійти до Core Duo світ. Дозвольте нам знати, як воно йде. Сподіваюся, що це було корисно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, ти збираєшся необхідності нової оперативної пам'яті і новий процесор, як добре. Я б спробувати 8800GT з нинішньою системою, щоб побачити, якщо він виконує ОК зараз.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thankyou Всі за ваші відповіді. thingie2 Я зацікавлений в раді ви запропонували, але хотілося б обійтися без оновлення процесора і пам'яті. Це все ще можливо з цим форумом? Я, мабуть, оновлення на більш пізню дату. |
|
| |||
| |||
| Так, що Раді слід підтримати вашого процесора і оперативної пам'яті (якщо це P4 Socket LGA775) Однак я настійно рекомендую Оновлення процесора і пам'яті, на 2, це буде коштувати близько £ 80, щоб вона коштує (E5200, з 2x1GB DDR2 800MHz ) |
|
| |||
| |||
| Більшість Prescotts потрібні різні регулятори напруги, ніж ті, які існують на поточний плати C2D. Тільки деякі гібридні роботу плати з 775 P4S, не всі з них.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Так, тому що всі поради я бачив список процесорів підтримки кажуть, що підтримка P4, а також Core 2, може бути, я просто бачив тільки кілька цій роботі. |
|
| |||
| |||
| Cue Tocatta і фуга ре мінор: Intel P965. Вони можуть бути Франкенштейн плати, але вони будуть працювати з P4S і C2Ds. На жаль, $ 85 за Crappy рада дійсно не варто, так що я б радив просто О.П., щоб зберегти і захоплення нових процесора і оперативної пам'яті. Він знадобиться DDR2 використовувати це в будь-якому випадку.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Материнська оновленню питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 7 лютого 2009 20:59 |
| Планується модернізація материнської плати, потрібна порада | Primal | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 24 вересня 2008 18:33 |
| V6DP материнських апгрейді пам'яті допоможе .... | seej | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 3 березня 2008 06:43 |
| Материнські плати та модернізації процесора | mtdrums | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 19 вересня 2007 17:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |