![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| moje PC rozhledna byla postavena bez vlastní značkou. tabuli v něm vím, je levné MSI K9MM-V palubě. Má AMD Athlon 64x2 duální procesor 4000 + 2.0ghz. Já jsem o napjatém rozpočtu, ale když tento palubě může být kompatibilní s mým procesorem jsem teď. může mi někdo říct určitě, pokud by bylo a mělo by to být dobré, zatímco upgrade? Mám v plánu upgradovat zpracovatel později jako fondy umožňují také, mám 2 GB z paměti Kingston teď, což je max. bude zpracovávat. žádné jiné návrhy jsou vítány také. Děkuji ti! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je určitě lepší mobo, v neposlední řadě proto, že je to Asus místo MSI ![]() ale jo, to outspecs MSI a bude více užitečný pro budoucí upgradibility, jak je to novější a podporuje věci jako SLI, což ukazuje, že je to kompatibilita je poměrně "s ním"
|
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši pomoc. Jsem se obávala, zda je či není, můj procesor bude pracovat, protože moje deska AM2 Pouze říká, a druhá deska říká AM2 +? Díky! Tohle je můj první pokus na změnu základních deskách , ale docela jsem udělal pár věcí, na ks. doufejme, že mohu svou práci. |
|
| |||
| |||
| Není to opravdu těžké, nový bude mít více zásuvkami, ne méně. Takže můžete doslova vzít starý a plug všechno do nového. Po jednom, pokud jste ostražitější.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem si jistý, proč byste si koupit prkno, když 780G/790G lepší alternativy méně.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Dát tento šanci.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Může mi někdo prosím řekněte, zda můj 2 koncerty. z kingston paměti budou fungovat v této desce. Myslím, že v paměti mužstva jsou jako 533/667. Rovněž s tímto procesorem. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Díky! |
|
| |||
| |||
| No, jsem našel podrobnější specifikace tak, objednal jsem si základní desku a procesor souvisí, v mém předchozím zaměstnání. Nové Vaječná Zdá se, že některé látat dobré ceny! díky za tip Carbon! |
|
| |||
| |||
| I dont think můžete použít pomalejší ram na rychlejší palubě. je-li její 667 můžete používat, že na palubě 1066. zde nejsou žádné dobré newegg na ty, které používají 667 tak, že základní deska uhlíku vybral plus tento ram. Základní deska uhlík vybral má na palubě video. Pokud máte grafickou kartu Tato základní deska je asi lepší. jeho kompatibilní s ram i posta pár řádků nahoru |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Motherboard Upgrade | mizsua | Procesory, základní desky & RAM | 14 | 6. listopadu 2008 16:56 |
| Upgrade Otázka | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitory | 14 | 16. duben 2008 15:14 |
| Chcete-li upgradovat, či nikoli upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 22. ledna 2008 20:45 |
| Desce a CPU Upgrade | mtdrums | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 19. Září 2007 17:10 |
| Thread Nástroje | |
| |