μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Motherboard Upgrade Ερώτηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 00:13
Μέλος Ομάδα

Default Motherboard Upgrade Ερώτηση

Κουτί PC μου χτίστηκε έθιμο δεν εμπορικό σήμα. το διοικητικό συμβούλιο κατά το ξέρουν, είναι μια φθηνή MSI K9MM-V του σκάφους. Έχει έναν AMD Athlon 64x2 επεξεργαστή διπλού πυρήνα 4000 + 2.0GHz. Είμαι σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό, αλλά, σκέφτηκε αυτό το συμβούλιο θα μπορούσε να είναι συμβατό με τον επεξεργαστή μου έχω τώρα. μπορεί κάποιος να μου πει με βεβαιότητα, εάν μπορεί να γίνει και θα πρόκειται για αναβάθμιση αξίζει τον κόπο; Σκοπεύω να αναβαθμίσετε τον επεξεργαστή αργότερα ως κονδύλια επιτρέπουν επίσης, έχω 2GB. της μνήμης Kingston τώρα που είναι το μέγιστο που θα χειριστεί. Οι άλλες προτάσεις επίσης ευπρόσδεκτη. Σε ευχαριστώ! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320
Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 03:25
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι σίγουρα μια καλύτερη mobo, αν μη τι άλλο γιατί είναι Asus αντί του MSI

αλλά ναι, είναι outspecs το MSI, και θα είναι πιο χρήσιμες για τις μελλοντικές upgradibility, όπως είναι νεότερες και υποστηρίζει πράγματα όπως SLI, η οποία δείχνει ότι η συμβατότητα αυτή είναι αρκετά "με αυτό"
Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 08:49
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Ανησύχησα ή μη, επεξεργαστής μου θα μπορούσε να λειτουργήσει από το πλοίο μου, λέει AM2 Μόνο και τα υπόλοιπα διοικητικό συμβούλιο λέει AM2 +? Ευχαριστώ! Αυτό είναι το πρώτο μου προσπαθούν να αλλάξουν τις μητρικές όμως, έχω κάνει αρκετά πράγματα για την τεμ. ελπίζω να ολοκληρώσω το έργο μου.
Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 10:38
Ομάδα Δωρητών

Δεν σε δύσκολες πραγματικά, το νέο θα έχει περισσότερες υποδοχές, δεν είναι μικρότερη.
Έτσι, μπορείτε κυριολεκτικά να τα παλαιά και τα πάντα βύσμα στην καινούργια.

Έναν προς έναν, αν είστε επιφυλακτικοί.
Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 21:23
Ομάδα Δωρητών

Δεν είμαι σίγουρος για ποιο λόγο θα αγοράσει το εν λόγω τμήμα, όταν 780G/790G καλύτερες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν για λιγότερο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 1 Φεβρουαρίου του 2009, 22:44
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Δεν είμαι σίγουρος για ποιο λόγο θα αγοράσει το εν λόγω τμήμα, όταν 780G/790G καλύτερες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν για λιγότερο.
Γεια άνθρακα, θα μπορούσε να σας συνδέσει μου ίσως σε ένα από τα συμβούλια που αναφέρονται στην; Ευχαριστώ!
Old 2 Φεβρουαρίου του 2009, 01:35
Ομάδα Δωρητών

Δίνω αυτό ένα στιγμιότυπο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 2 Φεβρουαρίου του 2009, 14:06
Μέλος Ομάδα

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πείτε αν 2 συναυλίες μου. της μνήμης του Κίνγκστον θα εργαστεί σε αυτόν τον πίνακα. Νομίζω ότι οι ειδικότητες μνήμη είναι σαν τα 533/667. Επίσης, με αυτή του επεξεργαστή. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Ευχαριστώ!
Old 2 Φεβρουαρίου του 2009, 17:16
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, εγώ βρήκα πιο λεπτομερείς προδιαγραφές έτσι, εγώ διέταξε τη μητρική πλακέτα και το συνδεδεμένο επεξεργαστή, στην προηγούμενη θέση μου. Νέα αυγών φαίνεται να έχει κάποια καταριέται καλές τιμές! ευχαριστίες για την άκρη του άνθρακα!
Old 4 Φεβρουαρίου, 2009, 21:51
Μέλος Ομάδα

i dont πιστεύετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο αργή μνήμη RAM για την ταχύτερη του σκάφους. αν του 667 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι σε έναν πίνακα 1066. δεν υπάρχουν καλοί για newegg που χρησιμοποιούν το 667, έτσι ώστε άνθρακα μητρική πλακέτα διάλεξε συν αυτή ram. Η μητρική πλακέτα του άνθρακα διαλέξαμε έχει βίντεο επί του σκάφους. εάν έχετε μια κάρτα γραφικών Αυτή η μητρική είναι πιθανώς καλύτερα. της να είναι συμβατή με το i-ram δημοσιεύτηκε λίγες γραμμές μέχρι
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Motherboard Αναβάθμιση mizsua Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 14 6η Νοε 2008 16:56
Αναβάθμιση Ερώτηση PC WhizzKid Κάρτες Γραφικών & Monitors 14 16 Απρ 2008 15:14
Για την αναβάθμιση, ή να μην ... ότι η αναβάθμιση, είναι το ερώτημα cheesepuff Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 22 Ιαν 2008 20:45
Motherboard και CPU Upgrade mtdrums Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 13 19η Σεπ 2007 17:10
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.