![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moj PC toranj izgrađen je običaj ne brand name. odbora u njemu znam, je jeftini MSI K9MM-V odbora. Ima AMD Athlon 64x2 Dual Core procesor 4000 + 2.0ghz. Ja sam na uskoj proračun, ali misli da je ovaj odbor može biti kompatibilan sa mojim procesorom sam sada. može bilo tko reći mene sigurno, ako bi bilo i da ga se isplati upgrade? Planiram nadograditi procesor kasnije kao sredstva omogućuju također, ja imam 2GB. od Kingston memory odmah što je max će obraditi. bilo koje druge sugestije su dobrodošla također. Hvala ti! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320 |
|
| |||
| |||
| To je svakako bolje mobo, ne manje važno jer je Asus umjesto MSI ![]() ali da, to je outspecs MSI, te da će biti više koristan za buduća upgradibility, kao što je i podržava novije stvari poput SLI, što pokazuje da je kompatibilnost je prilično "s njim"
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Thanks for your help. Bila sam zabrinuta hoće li ili ne, moj procesor će raditi od moje odbora kaže AM2 Samo odbora, a drugi kaže AM2 +? Hvala! Ovo je moj prvi probati na mijenjanje Matične ploče No, učinio sam dosta stvari o kom. nadajmo se ne mogu dobiti taj posao učinio. |
|
| |||
| |||
| Ne stvarno teško, nova će imati više utičnice, a ne manje. Znači, možete doslovno uzeti stari plug i sve što je u novim. Jedan po jedan, ako si oprezan.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'ne siguran zašto bi kupiti odbora kada je bolje da 780G/790G alternative postoje za manje.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Dati ovo jedan metak.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Može li netko molim recite mene ako je moja 2 nastupe. u Kingston memorija će raditi na ovom brodu. Mislim da je memorija rejting su kao 533/667. Također, sa ovim procesorom. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Hvala! |
|
| |||
| |||
| Pa sam našao detaljnije naočale pa sam naručio matične ploče i procesora povezano, u moj prethodni post. Novi jaja izgleda da ima neki dobar darn cijenama! hvala za jedan dan savjet Carbon! |
|
| |||
| |||
| ja dont misliti možete koristiti sporiji ovna na brži odbora. ako je njegov 667 možete koristiti da na brodu 1066. nema dobre one koji koriste newegg na 667 tako da matična ploča ugljika pokupili van plus ovaj ram. Matične ploče ugljika pokupili van ima onboard videa. ako imate grafičkom karticom ovu matičnu ploču vjerojatno je bolje. kompatibilan sa svojim ovna I posted nekoliko redaka gore |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nadogradnja matične ploče | mizsua | CPU, Matične ploče i RAM | 14 | 6. studeni 2008 16:56 |
| Upgrade pitanje | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitors | 14 | 16. travanj 2008 15:14 |
| Za nadogradnju, ili ne ... da nadogradite je pitanje | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 22 siječanj 2008 20:45 |
| Matične ploče i CPU Upgrade | mtdrums | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 19. Ruj 2007 17:10 |
| Thread Tools | |
| |