kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Alaplap Upgrade kérdés

Reply

Téma eszközök
Old Február 1, 2009, 00:13
Csoport tagja

Default Alaplap Upgrade kérdés

a PC-torony épült szokás nem márkanév. a fedélzeten, azt is tudom, van egy olcsó MSI K9MM-V fórumon. Ez egy AMD Athlon 64x2 dual core processzor 4000 + 2.0ghz. Én vagyok a szűkös költségvetésből, de gondoltam, ez a fórumon is kompatibilis processzor én már most. Ki tudja megmondani, az biztos, ha lenne, és akkor érdemes a frissítést? Azt tervezem, hogy frissítse a processzor később a források lehetővé teszik azt is, van 2GB. A Kingston memória, most ez a max azt fogja kezelni. más javaslatok is üdvözölte. Köszönöm! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320
Old Február 1, 2009, 03:25
Donor Group

Ez határozottan jobb mobo, nem utolsósorban azért, mert az Asus helyett az MSI

de igen, outspecs az MSI, és még hasznos a jövőbeni upgradibility, mivel az újabb és támogatja a cucc, mint a SLI, amely azt mutatja, hogy ez a kompatibilitás meglehetősen "vele"

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Február 1, 2009, 08:49
Csoport tagja

Köszönöm a segítséget. Voltam érintett-e vagy sem, a processzor nem változik, mivel az én fórumon AM2 Csak azt mondja, a másik fórumon azt mondja AM2 +? Köszönöm! Ez az elsõ próbálkozásom a változó Alaplapok , de én jó néhány dolgot db. remélhetőleg Tudok a munkát elvégezni.
Old Február 1, 2009, 10:38
Donor Group

Nem igazán nehéz, az új foglalat lesz több, nem kevesebb.
Így szó szerint vegye ki a régi, és mindent a dugó újat.

Egyenként, ha óvatosak vagyunk.
Old Február 1, 2009, 21:23
Donor Group

Nem vagyok biztos benne, miért nem vásárolnak, hogy a hajón, amikor a jobb alternatíva 780G/790G kevesebb.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Február 1, 2009, 22:44
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Nem vagyok biztos benne, miért nem vásárolnak, hogy a hajón, amikor a jobb alternatíva 780G/790G kevesebb.
Szia Carbon, akkor talán tudna nekem egy linket a táblák akkor utal? Köszönöm!
Old Február 2, 2009, 01:35
Donor Group

Ad ez Egy lövés.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Február 2, 2009, 14:06
Csoport tagja

Tud valaki legyen szíves mondja meg, ha a 2 koncertek. A Kingston memória fog dolgozni ezen a fórumon. Azt hiszem, a memória értékelés, mint 533/667. is, ezzel a processzort. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Köszönöm!
Old Február 2, 2009, 17:16
Csoport tagja

Nos, én találtam részletesebb specs igen, én elrendelte az alaplap és a processzor kapcsolódik, az én előző post. Új Tojásmúzeum, úgy tűnik, néhány darn jó áron! Kösz a tippet Carbon!
Old Február 4, 2009, 21:51
Csoport tagja

I dont think használatod lassabb ram a gyorsabb ellátás. ha a 667 használhatod, hogy egy hajón 1066. Nincsenek jó newegg, hogy a 667 használja, hogy az alaplap szén Kiszemeltem plusz ez a ram. Az alaplap szén Kiszemeltem a fedélzeti videó. Ha van grafikus kártya Ez az alaplap talán jobb. hogy összeegyeztethető-ram i posted a néhány sort a
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.