![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
a PC-torony épült szokás nem márkanév. a fedélzeten, azt is tudom, van egy olcsó MSI K9MM-V fórumon. Ez egy AMD Athlon 64x2 dual core processzor 4000 + 2.0ghz. Én vagyok a szűkös költségvetésből, de gondoltam, ez a fórumon is kompatibilis processzor én már most. Ki tudja megmondani, az biztos, ha lenne, és akkor érdemes a frissítést? Azt tervezem, hogy frissítse a processzor később a források lehetővé teszik azt is, van 2GB. A Kingston memória, most ez a max azt fogja kezelni. más javaslatok is üdvözölte. Köszönöm!
http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ez határozottan jobb mobo, nem utolsósorban azért, mert az Asus helyett az MSI
![]() de igen, outspecs az MSI, és még hasznos a jövőbeni upgradibility, mivel az újabb és támogatja a cucc, mint a SLI, amely azt mutatja, hogy ez a kompatibilitás meglehetősen "vele"
|
|
|||
|
|||
|
Köszönöm a segítséget. Voltam érintett-e vagy sem, a processzor nem változik, mivel az én fórumon AM2 Csak azt mondja, a másik fórumon azt mondja AM2 +? Köszönöm! Ez az elsõ próbálkozásom a változó Alaplapok
, de én jó néhány dolgot db. remélhetőleg Tudok a munkát elvégezni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nem igazán nehéz, az új foglalat lesz több, nem kevesebb.
Így szó szerint vegye ki a régi, és mindent a dugó újat. Egyenként, ha óvatosak vagyunk.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nem vagyok biztos benne, miért nem vásárolnak, hogy a hajón, amikor a jobb alternatíva 780G/790G kevesebb.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ad ez Egy lövés.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tud valaki legyen szíves mondja meg, ha a 2 koncertek. A Kingston memória fog dolgozni ezen a fórumon. Azt hiszem, a memória értékelés, mint 533/667. is, ezzel a processzort. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Köszönöm!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nos, én találtam részletesebb specs igen, én elrendelte az alaplap és a processzor kapcsolódik, az én előző post. Új Tojásmúzeum, úgy tűnik, néhány darn jó áron! Kösz a tippet Carbon!
|
|
|
|||
|
|||
|
I dont think használatod lassabb ram a gyorsabb ellátás. ha a 667 használhatod, hogy egy hajón 1066. Nincsenek jó newegg, hogy a 667 használja, hogy az alaplap szén Kiszemeltem plusz ez a ram. Az alaplap szén Kiszemeltem a fedélzeti videó. Ha van grafikus kártya Ez az alaplap talán jobb. hogy összeegyeztethető-ram i posted a néhány sort a
|