![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב שלי המגדל נבנה בהתאמה אישית ללא שם המותג. המנהלים יודעים על זה, היא זולה K9MM MSI V-Board. יש לו מעבד AMD Athlon 64x2 DUAL CORE 4000 + מעבד 2.0ghz. אני לחוץ על תקציב אבל חשבתי שאולי זה Board להיות תואם עם המעבד שלי יש לי עכשיו. האם מישהו יכול לומר לי על בטוח, אם יהיה זה ועל זה היה שווה להיות בעת השדרוג? אני מתכוון לשדרג את המעבד יותר מאוחר כמו גם לאפשר כספים, יש לי 2GB. זיכרון של קינגסטון עכשיו שהוא מקסימום יהיה לטפל בו. כל שאר ההצעות גם הן בברכה. תודה! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320 |
|
| |||
| |||
| זה בהחלט טוב יותר mobo, לא כי זה לא פחות מ ASUS במקום MSI ![]() אבל כן, זה outspecs של MSI, ויהיה יותר מועיל בעתיד upgradibility, כפי שזה חדש יותר ותומך דברים כמו SLI, דבר זה מראה כי הוא תאימות למדי "עם זאת"
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה. הייתי מודאג אם או לא, את המעבד יעבוד מאז Board שלי אומר AM2 בלבד והשני אומר לוח AM2 +? תודה! זה שלי נסה תחילה לעבר שינוי motherboards אבל, עשיתי בדיוק כמה דברים על מחשבים אישיים. אני מקווה שאני יכול לקבל את העבודה. |
|
| |||
| |||
| לא ממש קשה, את החדשה תהיה יותר Sockets, לא פחות. אז אתה ממש יכול לקחת את הישן ואת תקע לתוך הכל חדש. אחד אחד, אם אתה זהיר.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא יודעת למה, כי אתה מעוניין לקנות לוח טוב יותר כאשר קיימות חלופות 780G/790G עבור פחות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| מישהו יכול בבקשה לומר לי אם 2 gigs. הזיכרון של Kingston זה יעבוד Board. אני חושב כמו זיכרון דירוגים 533/667. כמו כן, עם מעבד זה. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 תודה! |
|
| |||
| |||
| ובכן, מצאתי מפרט יותר מפורט אז הזמנתי את לוח האם ואת המעבד מקושר, ההודעה הקודמת שלי. חדש ביצה נראה שיש לתקן מחירים טובים! Thanks for the tip Carbon! |
|
| |||
| |||
| dont אני חושב שאתה יכול להשתמש רם לאט יותר מהר יותר על הלוח. אם את 667 אתה יכול להשתמש ב 1066 של מועצת המנהלים. שאין הטובות newegg העושים שימוש ב 667, כך אספנו את לוח האם פחמן Plus זה ראם. לוח האם פחמן יש לבחור את onboard Video. אם יש לכם כרטיס המסך זה לוח האם הוא כנראה טוב יותר. שלה תואם את רם אני פורסמו כמה שורות למעלה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שדרוג לוח האם | mizsua | CPUs, Motherboards & RAM | 14 | 6 נובמבר 2008 16:56 |
| שדרג שאלה | מחשב WhizzKid | כרטיסי מסך & Monitors | 14 | 16th אפריל 2008 15:14 |
| כדי לשדרג, לשדרג או לא ... כי היא שאלה | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 22 ינואר 2008 20:45 |
| שדרוג לוח האם ו CPU | mtdrums | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | 19 ספטמבר 2007 17:10 |
| שרשרת כלים | |
| |