![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano PC bokštas buvo pastatytas pagal užsakymą nė ženklo. joje lenta žinote, pigūs MSI K9MM V valdyba. Ji AMD Athlon 64x2 dual core processor 4000 + 2.0GHz. Esu mažas biudžetas, bet, pagalvojau, kad tai laive gali būti suderinama su mano procesorius turiu dabar. Can anyone tell me for sure, jei ji bus ir to bus verta, o atnaujinti? Aš planuoju atnaujinti procesorių vėliau lėšas leidžia taip pat, turiu 2GB. Kingston atmintis dabar yra max tai bus rankena. Any other suggestions are welcomed pat. Ačiū! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320 |
|
| |||
| |||
| Tai yra neabejotinai geriau MOBO, ne mažiau, nes jis vietoj Asus MSI ![]() bet Yeah, it outspecs MSI, ir bus naudinga ateityje upgradibility, nes ji yra naujesnė ir palaiko Daiktai pvz SLI, kurie rodo, kad suderinamumas yra gana "su ja"
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Thanks for your help. Buvau susirūpinęs, ar ne, mano procesorius turėtų dirbti, nes mano lenta sako AM2 tik ir kiti valdybos sako AM2 +? Ačiū! Tai mano pirmasis pabandyti ne keisti Motherboards bet aš padariau gana nedaug daiktų vnt. tikiuosi aš galiu viską padaryti. |
|
| |||
| |||
| Ne sunku tikrai, nauja turės daugiau jungčių, ne mažiau. Taigi, jūs galite tiesiog imti senąjį ir prijungti viską į naują. Po vieną, jei esate atsargus.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nežinau, kodėl būtų pirkti, kad lenta kai geriau 780G/790G alternatyvų mažiau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Duoti šitas ugnis.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Can someone please tell me, jei mano 2 koncertai. Kingston atmintis dirbs šioje lentoje. Manau, kad atminties įvertinimai yra tarsi 533/667. Be to, su šiuo procesoriumi. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Well, I rasti išsamesnės specifikacijų taip, aš užsakyta plokštės ir procesoriaus susiję, mano ankstesnį postą. Naujoji Kiaušinių atrodo, kad kai darn geros kainos! Thanks for the tip Anglies! |
|
| |||
| |||
| I dont think galite naudoti lėtesnis RAM spartesnis lenta. jei jos 667 galite naudoti, kad 1.066 lenta. ten nėra jokių gerų dėl Newegg kad naudoti 667 taip, kad plokštės anglies pasirinko plius šis avinas. Plokštės anglies pasirinko jau Borto vaizdo. Jei turite video šią plokštę tikriausiai yra geriau. jos suderinamos su avinu i posted keletą eilučių viršų |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Motherboard Upgrade | mizsua | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 14 | 6 lapkritis 2008 16:56 |
| Atnaujinkite Klausimas | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitoriai | 14 | Balandis 16, 2008 15:14 |
| Norėdami atnaujinti, modernizuoti ar ne ..., kad yra klausimas | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 22 sausis 2008 20:45 |
| Plokštę ir procesoriaus atnaujinimo | mtdrums | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 19 rugsėjis 2007 17:10 |
| Temos įrankiai | |
| |