![]() |
|
| |||
| |||
| datoru tornis celts pasūtījuma ne zīmolu. tajā kuģa zinām, ir lēts MSI K9MM-V kuģa. Tas ir AMD Athlon 64x2 Dual Core processor 4000 + 2.0GHz. Es esmu saspringts budžets, bet arī šī padome varētu būt saderīgs ar manu procesoru man ir tagad. var kāds man par to pārliecināts, ja tas ir un tā tas ir vērts, bet uzlabot? Es plānoju uzlabot procesoru vēlāk kā fondi, ļauj arī man ir 2gb. of Kingston atmiņas tieši tagad, kas ir max tas rokturis. Any other suggestions ir vēlamas arī. Paldies! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas noteikti ir labāk MOBO, ne tikai tāpēc, ka tas ir Asus vietā MSI ![]() bet jā, tas outspecs MSI, un būs vairāk noderīga nākotnes upgradibility, jo tā ir jaunāka un atbalsta sīkumi, piemēram, VDI, kas liecina, ka tā ir savietojamība ir diezgan "ar to"
|
| |||
| |||
| Thanks for your help. Es biju par to, vai ir vai nav, mana procesora strādās, jo mana kuģa saka AM2 tikai un citi valdes saka AM2 +? Pateicība! Mans pirmais izmēģināt Tas ir mainīt motherboards bet, man ir darīts diezgan maz lietas, par gab. cerams, ka es varu paveikt darbu. |
|
| |||
| |||
| Nav grūti patiešām, jaunais būs vairākas ligzdas, ne mazāk. Lai jūs spētu izņemt veco un kontaktdakšu viss par jaunu. Pa vienam, ja jūs esat piesardzīgs.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neesmu pārliecināts, kāpēc jūs pirktu, ka kuģa laikā, kad labāk 780G/790G alternatīvas mazāk.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Dot šis shot.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Vai kāds, lūdzu, pasakiet man, vai mans 2 koncerti. of Kingston atmiņas darbosies šajā valdē. Es domāju, ka atmiņa vērtējumi ir kā 533/667. arī ar šo procesoru. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Pateicība! |
|
| |||
| |||
| Nu, es atklāju, sīkāka specs jā, man lika mātesplati un procesoru saistīti savā iepriekšējā amatā. New Egg, šķiet, ir dažas darn labas cenas! Paldies par tip Carbon! |
|
| |||
| |||
| i dont domāju, ka jūs varat lietot lēnāku ram uz ātrāku kuģa. ja tās 667 var lietot, ka 1.066 kuģa. tajā nav labs tiem, uz newegg, kas izmanto 667, lai mātesplate oglekļa izraudzījās plus Šajā ram. Motherboard oglekļa izraudzījās ir kuģa video. ja jums ir grafikas karte Šajā motherboard iespējams, ir labāk. tā ir saderīga ar ram I ievietojis dažas rindiņas augšu |
![]() |
|
| Bookmarks |