rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Procesorów, pamięci RAM i Motherboards

Register

Motherboard Uaktualnij Pytanie

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 lutego 2009, 00:13
Członek grupy

moim komputerze wieżę niestandardowe nie marką. zarządu w niej wiadomo, jest tanie MSI K9MM-V pokładzie. Ma AMD Athlon 64x2 dual core procesor 4000 + 2.0GHz. Jestem na napięty budżet, ale uważa, że ta pokładzie może być zgodna z moimi procesor mam teraz. ktoś może mi powiedzieć na pewno, jeżeli byłoby to, co jest warte podczas aktualizacji? I plan modernizacji procesora później jak fundusze pozwalają także, mam 2GB. z Kingston pamięć, która już teraz jest max to zajmie. wszelkie inne sugestie są mile widziane również. Dziękuję! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320
Old 1 lutego 2009, 03:25
Grupa dawcy

Jest to zdecydowanie lepsze Mobo, choćby dlatego, że zamiast Asus MSI

but yeah, to outspecs MSI i będzie bardziej przydatne dla przyszłych upgradibility, jak to nowsze i popiera rzeczy, takich jak SLI, która pokazuje, że kompatybilność jest sprawiedliwy "z nią"
Old 1 lutego 2009, 08:49
Członek grupy

Dziękujemy za pomoc. Byłem zaniepokojony, czy mój procesor będzie pracować, ponieważ moje pokładzie mówi tylko AM2 i inne pokładzie mówi AM2 +? Dzięki! To jest moje pierwsze próby zmiany Motherboards , ale muszę zrobić kilka rzeczy w sztuk. nadzieję, że mogę otrzymać zadanie.
Old 1 lutego 2009, 10:38
Grupa dawcy

Nie naprawdę trudne, nowe będą miały więcej gniazd, nie mniej.
Więc można dosłownie wykupienia stary i wszystko podłączyć do nowego.

Pojedynczo, jeśli jesteś ostrożny.
Old 1 lutego 2009, 21:23
Grupa dawcy

Nie wiem, dlaczego chcesz kupić pokładzie, że lepiej, gdy istnieją alternatywne 780G/790G mniej.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 1 lutego 2009, 22:44
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by Carbon View Post
Nie wiem, dlaczego chcesz kupić pokładzie, że lepiej, gdy istnieją alternatywne 780G/790G mniej.
Hi węgla, być może mógłbyś mi link do jednego z zarządów można odwołać się do? Dzięki!
Old 2 lutego 2009, 01:35
Grupa dawcy

Dać to strzału.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 2 lutego 2009, 14:06
Członek grupy

Czy ktoś proszę mi powiedzieć, jeśli moje 2 koncerty. z kingston pamięci będzie działać w tym pokładzie. Myślę, że pamięć Oceny jak 533/667. również z tego procesora. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Dzięki!
Old 2 lutego 2009, 17:16
Członek grupy

Well, I znaleźć bardziej szczegółowe specyfikacje tak, zamówione płyty głównej i procesora związanych, w moim poprzednim post. New Egg Wydaje się, że niektóre zacerować dobrych cenach! thanks for the tip Carbon!
Old 4 lutego 2009, 21:51
Członek grupy

i dont think można użyć wolniejsze pamięci RAM na pokładzie szybciej. jeśli jego 667 można używać, że w 1066 pokładzie. nie ma żadnych dobrych newegg na te, które korzystają z 667, tak aby płyta główna węgla zabierani na plus ten baran. Niniejsza płyta główna posiada obecnie zbierane węgla na pokładzie wideo. jeśli masz kartę graficzną Ta płyta jest prawdopodobnie lepiej. zgodne z jego barana i opublikował kilka wierszy w górę
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.