![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| moim komputerze wieżę niestandardowe nie marką. zarządu w niej wiadomo, jest tanie MSI K9MM-V pokładzie. Ma AMD Athlon 64x2 dual core procesor 4000 + 2.0GHz. Jestem na napięty budżet, ale uważa, że ta pokładzie może być zgodna z moimi procesor mam teraz. ktoś może mi powiedzieć na pewno, jeżeli byłoby to, co jest warte podczas aktualizacji? I plan modernizacji procesora później jak fundusze pozwalają także, mam 2GB. z Kingston pamięć, która już teraz jest max to zajmie. wszelkie inne sugestie są mile widziane również. Dziękuję! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320 |
|
| |||
| |||
| Jest to zdecydowanie lepsze Mobo, choćby dlatego, że zamiast Asus MSI ![]() but yeah, to outspecs MSI i będzie bardziej przydatne dla przyszłych upgradibility, jak to nowsze i popiera rzeczy, takich jak SLI, która pokazuje, że kompatybilność jest sprawiedliwy "z nią" |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za pomoc. Byłem zaniepokojony, czy mój procesor będzie pracować, ponieważ moje pokładzie mówi tylko AM2 i inne pokładzie mówi AM2 +? Dzięki! To jest moje pierwsze próby zmiany Motherboards , ale muszę zrobić kilka rzeczy w sztuk. nadzieję, że mogę otrzymać zadanie. |
|
| |||
| |||
| Nie naprawdę trudne, nowe będą miały więcej gniazd, nie mniej. Więc można dosłownie wykupienia stary i wszystko podłączyć do nowego. Pojedynczo, jeśli jesteś ostrożny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie wiem, dlaczego chcesz kupić pokładzie, że lepiej, gdy istnieją alternatywne 780G/790G mniej.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Czy ktoś proszę mi powiedzieć, jeśli moje 2 koncerty. z kingston pamięci będzie działać w tym pokładzie. Myślę, że pamięć Oceny jak 533/667. również z tego procesora. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Dzięki! |
|
| |||
| |||
| Well, I znaleźć bardziej szczegółowe specyfikacje tak, zamówione płyty głównej i procesora związanych, w moim poprzednim post. New Egg Wydaje się, że niektóre zacerować dobrych cenach! thanks for the tip Carbon! |
|
| |||
| |||
| i dont think można użyć wolniejsze pamięci RAM na pokładzie szybciej. jeśli jego 667 można używać, że w 1066 pokładzie. nie ma żadnych dobrych newegg na te, które korzystają z 667, tak aby płyta główna węgla zabierani na plus ten baran. Niniejsza płyta główna posiada obecnie zbierane węgla na pokładzie wideo. jeśli masz kartę graficzną Ta płyta jest prawdopodobnie lepiej. zgodne z jego barana i opublikował kilka wierszy w górę |