![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PC-ul meu de turn a fost construit la comandă, nu numele de marcă. de la bord l cunosc, este un ieftine MSI K9MM-V bord. Ea are un AMD Athlon 64x2 procesor dual core 4000 + 2.0GHz. Sunt pe un buget bine, dar, gândit acest bord ar putea fi compatibil cu procesor mea am acum. Poate cineva sa-mi spui de sigur, dacă ar fi şi ar fi o valoare în timp ce upgrade? I plan pentru a face upgrade de procesor mai târziu ca fondurile permite, de asemenea, am 2GB. Kingston de memorie, chiar acum, care este de max se va descurca. orice alte sugestii sunt binevenite de asemenea. Mulţumesc! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320 |
|
| |||
| |||
| Aceasta este cu siguranţă o mai bună mobo, nu în ultimul rând pentru că este loc de Asus MSI ![]() dar da, este outspecs la MSI, şi va fi mult mai util pentru viitor upgradibility, ca e mai nou şi sprijină lucruri, cum ar fi SLI, care arată că este de compatibilitate este destul de "cu ea"
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru ajutor. Am fost în cauză sau nu, mi-ar procesor munca mea de la bord spune AM2 Numai şi alte bord spune AM2 +? Mulţumesc! Aceasta este prima mea încerca schimbarea la Placi de baza dar, am făcut destul de multe lucruri pe buc. sperăm că nu pot obţine de treaba. |
|
| |||
| |||
| Nu este greu să-adevăr, cea nouă va avea mai multe prize, nu mai puţin. Astfel, puteţi scoate literalmente pe cel vechi şi plug totul în cel nou. Unul câte unul, dacă sunteţi prudent.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu sunt sigur de ce v-ar cumpăra că mai bine 780G/790G bord atunci când există alternative pentru mai puţin.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Da acesta o sansa.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Poate cineva te rog, spune-mi dacă-mi 2 gigs. priză de apă de memorie vor lucra în acest consiliu. Cred că de memorie rating sunt ca 533/667. de asemenea, cu acest procesor. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| Ei bine, am găsit mai detaliate specs aşa, am comandat placa de bază, precum şi a prelucrătorului legate, în postul meu anterior. Nou pe bază de ouă pare să se fi unele darn bune preturi! Multumesc pentru pont de carbon! |
|
| |||
| |||
| i dont think puteţi folosi mai lent pe un ram mai repede bord. 667 în cazul în care puteţi folosi ca pe un 1066 bord. nu exista nici un bine pe cei newegg care folosesc 667, astfel încât placa de bază de carbon ales în plus acest berbec. Placa de bază de carbon a luat la bord video. Dacă aveţi o placă grafică aceasta placa de bază este, probabil, mai bine. sa compatibile cu RAM am postat câteva linii de |
![]() |
|
| Marcaje |