![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moje PC rozhľadňa bola postavená bez vlastnou značkou. tabuli v ňom viem, je lacné MSI K9MM-V palube. Má AMD Athlon 64x2 duální procesor 4000 + 2.0GHz. Já jsem o napjatém rozpočtu, ale keď tento palube môže byť kompatibilná s mojím procesorom som teraz. môže mi niekto povedať určite, ak by bolo a malo by to byť dobré, zatiaľ čo upgrade? Mám v pláne upgradovať spracovateľ neskôr ako fondy umožňujú tiež, mám 2 GB z pamäte Kingston teraz, čo je max bude spracovávať. žiadne iné návrhy sú vítané tiež. Ďakujem ti! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320 |
|
| |||
| |||
| To je určite lepšie Mobo, v neposlednom rade preto, že je to Asus miesto MSI ![]() ale jo, to outspecs MSI a bude viac užitočný pre budúce upgradibility, ako je to novšie a podporuje veci ako SLI, čo ukazuje, že je to kompatibilita je pomerne "s ním"
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za vašu pomoc. Som sa obávala, či je alebo nie je, môj procesor bude pracovať, pretože moje doska AM2 Iba hovorí, a druhá doska hovorí AM2 +? Vďaka! Toto je môj prvý pokus na zmenu základných doskách , Ale docela som urobil pár vecí, na ks. dúfajme, že môžem svoju prácu. |
|
| |||
| |||
| Nie je to naozaj ťažké, nový bude mať viac zásuvkami, nie menej. Takže môžete doslova vziať starý a plug všetko do nového. Po jednom, ak ste ostražitější.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie som si istý, prečo by ste si kúpiť doska, keď 780G/790G lepšie alternatívy menej.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Dať tento šancu.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Môže mi niekto prosím povedzte, či môj 2 koncerty. z kingston pamäte budú fungovať v tejto doske. Myslím, že v pamäti mužstva sú ako 533/667. Aj s týmto procesorom. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Vďaka! |
|
| |||
| |||
| No, som našiel podrobnejšie špecifikácie tak, objednal som si základnú dosku a procesor súvisí, v mojom predchádzajúcom zamestnaní. Nové Vaječná Zdá sa, že niektoré látat dobré ceny! vďaka za tip Carbon! |
|
| |||
| |||
| I dont think môžete použiť pomalší ram na rýchlejší palube. je-li jej 667 môžete používať, že na palube 1066. tu nie sú žiadne dobré newegg na tie, ktoré používajú 667 tak, že základná doska uhlíka vybral plus tento ram. Základná doska uhlík vybral má na palube video. Ak máte grafickú kartu Táto základná doska je asi lepší. jeho kompatibilný s ram aj posta pár riadkov hore |