мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Матична плоча Упграде питање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Мар 2009, 00:13
Мембер Гроуп

мој ПЦ торањ изграђен је обичај не бранд наме. одбора у њему знам, је јефтини МСИ К9ММ-В одбора. Има АМД Атхлон 64кс2 Дуал Цоре процесор 4000 + 2.0гхз. Ја сам на уској буџет, али мисли да је овај одбор може бити компатибилан са мојим процесор сам сада. може било ко рећи мене сигурно, ако би било и да га се исплати упграде? Планирам надоградити процесор касније као средства омогућавају такође, ја имам 2ГБ. од Кингстон меморы одмах што је макс ће обрадити. било које друге сугестије су добродошла такође. Хвала ти! хттп://ууу.тигердирецт.цом/апплицати...483&ЦатИд=2320
Old 1. Мар 2009, 03:25
Донаторска Група

То је свакако боље мобо, не мање важно јер је Асус уместо МСИ

али да, то је оутспецс МСИ, те да ће бити више користан за будућа упградибилиты, као што је и подржава новије ствари попут сли, што показује да је компатибилност је прилично "са њим"
Old 1. Мар 2009, 08:49
Мембер Гроуп

Тханкс фор ыоур хелп. Била сам забринута да ли ће или не, мој процесор ће радити од моје одбора каже АМ2 Само одбора, а други каже АМ2 +? Хвала! Ово је мој први пробати на мијењање Матичне плоче Но, учинио сам доста ствари о ком. надајмо се не могу добити тај посао учинио.
Old 1. Мар 2009, 10:38
Донаторска Група

Не стварно тешко, нова ће имати више утичнице, а не мање.
Значи, можете буквално узети стари плуг и све што је у новим.

Један по један, ако си опрезан.
Old 1. Мар 2009, 21:23
Донаторска Група

Им 'не сигуран зашто би купити одбора када је боље да 780Г/790Г алтернативе постоје за мање.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 1. Мар 2009, 22:44
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Им 'не сигуран зашто би купити одбора када је боље да 780Г/790Г алтернативе постоје за мање.
Бок Царбон, могла би ти линк, можда ми да један од вас заједнице односи се на? Хвала!
Old 2. Мар 2009, 01:35
Донаторска Група

Дати ово један метак.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 2. Мар 2009, 14:06
Мембер Гроуп

Може ли неко молим реците мене ако је моја 2 наступе. у Кингстон меморија ће радити на овом броду. Мислим да је меморија рејтинг су као 533/667. Такође, са овим процесор. хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813131324 хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16819103253 Хвала!
Old 2. Мар 2009, 17:16
Мембер Гроуп

Па сам нашао детаљније наочаре па сам наручио матичне плоче и процесора повезано, у мој претходни пост. Нови јаја изгледа да има неки добар дарн ценама! хвала за један дан савет Царбон!
Old 4. Мар 2009, 21:51
Мембер Гроуп

ја донт мислити можете користити спорији овна на бржи одбора. ако је његов 667 можете користити да на броду 1066. нема добре оне који користе неуегг на 667 тако да матична плоча угљеника покупили ван плус овај рам. Матичне плоче угљеника покупили ван има онбоард видеа. ако имате графичком картицом ову матичну плочу вероватно је боље. компатибилан са својим овна И постед неколико редова горе
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц