![]() |
|
| |||
| |||
| my PC kule özel hiçbir markası yaptırılmıştır. bu pano biliyorum, ucuz MSI K9MM-V kurulu olduğunu. Bir AMD Athlon 64x2 çift çekirdekli işlemci 4000 + 2.0Ghz vardır. Ben sıkı bir bütçe ama bu tahta Şimdi var benim işlemci ile uyumlu olabileceğini düşündüm. herkes emin için söyle eğer o-cekti ve bir değer olacaktır süre yükseltme? Gibi para da izin sonra işlemci yükseltme planı, ben 2GB var. Kingston, bellek şimdi hangi hallederim olacak en fazla. başka öneriler de verilir. Teşekkürler! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çünkü yerine MSI Asus's Bu kesinlikle daha iyi bir mobo değil, en az ise ![]() olarak yeni ve SLI olan bu uyumluluk adil "ile" olduğunu gösterir gibi şeyler destekler ama evet, MSI ve daha ileride upgradibility için yararlı olacaktır, outspecs
|
| |||
| |||
| Thanks for your help. Ben beri benim sadece tahta ve diğer yönetim kurulu AM2 söyledi AM2 söylüyor olsa da olmasa da, benim işlemci çalışacak ilgili olduğunu +? Teşekkürler! Bu benim ilk denemede anakartlar değişen at ama, ben adet çok birkaç şey yaptım. umarım ben iş alabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Için gerçekten çok zor, yeni bir soketlerini değil, daha az olacaktır. Yani kelimenin tam anlamıyla yeni bir eski ve fiş herşeyi alabilir. Birer birer eğer dikkatli olursunuz.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neden ne zaman daha iyi 780G/790G alternatif daha var bu tahta satın almaz emin değilim.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Biri bana söyler miyim Eğer 2 indir. Kingston, bellek bölümü çalışacaktır. Ben hafıza derecelendirme 533/667 gibi düşünüyorum. Ayrıca bu işlemci ile. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Evet, çok daha ayrıntılı özellikleri bulunan, ben, önceki sonrası, anakart ve işlemci bağlı emretti. Yeni Yumurta bazı lanetlemek iyi fiyatlar gibi görünüyor! Tavsiyen için teşekkürler Karbon! |
|
| |||
| |||
| I dont size daha hızlı bir tahta üzerinde yavaş koç kullanabilirsiniz düşünüyorum. Eğer onun size 667 kullanabilirsiniz bir 1066 tahtasında. Orada bu anakart karbon artı dışarı aldı kullanan 667 newegg herhangi bir iyi değildir Bu koç. Bu anakart karbon dışarı Teknede Video sahiptir paylaşın. Eğer bir grafik kartına sahip Bu anakart muhtemelen daha iyi. kendi RAM i uyumlu birkaç satır kadar yayınlanmıştır |
![]() |
|
| Bookmarks |