менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Материнська оновленню питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 лютого 2009, 00:13
Член групи

Default Материнська оновленню питання

мій ПК башта була побудована для користувача немає бренду. Рада в нього знаю, це дешево MSI K9MM-V ради. Вона AMD Athlon 64x2 двоядерним процесором 4000 + 2.0GHz. Я на мізерний бюджет, але, подумав, що це рада могла б бути сумісні з моїм процесором я є зараз. може хто-небудь сказати мені обов'язково, якщо воно буде і чи варто оновлення? Я планую оновити процесор пізніше як засіб також дозволять, я 2GB. пам'яті Kingston зараз яка Макса вона буде займатися. будь-які інші пропозиції також вітали. Спасибо! http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320
Old 1 лютого 2009, 03:25
Донор групи

Це безперечно кращий плат, не в останню чергу тому що замість того, Asus MSI

але так, це outspecs MSI, і буде більш корисним для майбутніх upgradibility, а це нові речі, і підтримує такі як SLI, яка показує, що це досить сумісності "з ним"

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 1 лютого 2009, 08:49
Член групи

Дякуємо за вашу допомогу. Я був стурбований чи ні, мій процесор буде працювати з моєю порадою говорить AM2 Тільки й інша порада говорить AM2 +? Спасибо! Це моя перша спроба на зміну материнських плат Але, я зробив досить багато речей на ПК. Сподіваюся я можу отримати цю роботу.
Old 1 лютого 2009, 10:38
Донор групи

Не важко дійсно, нове буде мати більш розетки, не менше.
Таким чином, ви можете буквально вийняти старий і підключити все на нові.

Один за іншим, якщо ви обережні.
Old 1 лютого 2009, 21:23
Донор групи

Я не знаю, чому ви можете купити цей рада, коли 780G/790G кращої альтернативи існують для менше.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 1 лютого 2009, 22:44
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Я не знаю, чому ви можете купити цей рада, коли 780G/790G кращої альтернативи існують для менше.
Привіт вуглецю, могли б ви, може бути, мені посилання на один з порад ви посилаєтеся? Спасибо!
Old 2 лютого 2009, 01:35
Донор групи

Давати цей постріл.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 2 лютого 2009, 14:06
Член групи

Може хтось будь ласка, повідомте мені, якщо моя 2 концерти. Кінгстон пам'ять буде працювати в цьому раді. Я думаю, що пам'ять рейтинги як 533/667. Крім того, з цим процесором. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Спасибо!
Old 2 лютого 2009, 17:16
Член групи

Ну, я знайшов більш докладні специфікації так, я наказав материнської плати і процесора, пов'язаного, на мій попередній пост. Нові Яйце мабуть, деяким з біса хорошими цінами! Спасибо за совет карбону!
Old 4 лютого 2009, 21:51
Член групи

I Dont думаю, що ви можете використовувати повільним ОЗУ на швидкий рада. 667, якщо її можна використовувати, що на 1066 борту. немає ніяких хороших на Newegg, які використовують 667 так що материнська плата вуглецю вибрав плюс це баран. Материнська плата вуглецю підняв руку має вбудовану відео. Якщо у вас відеокарта Ця материнська плата напевно, краще. свою сумісність з ОЗУ я опублікував кілька рядків вгору
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.