![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
мій ПК башта була побудована для користувача немає бренду. Рада в нього знаю, це дешево MSI K9MM-V ради. Вона AMD Athlon 64x2 двоядерним процесором 4000 + 2.0GHz. Я на мізерний бюджет, але, подумав, що це рада могла б бути сумісні з моїм процесором я є зараз. може хто-небудь сказати мені обов'язково, якщо воно буде і чи варто оновлення? Я планую оновити процесор пізніше як засіб також дозволять, я 2GB. пам'яті Kingston зараз яка Макса вона буде займатися. будь-які інші пропозиції також вітали. Спасибо!
http://www.tigerdirect.com/applicati...483&CatId=2320
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Це безперечно кращий плат, не в останню чергу тому що замість того, Asus MSI
![]() але так, це outspecs MSI, і буде більш корисним для майбутніх upgradibility, а це нові речі, і підтримує такі як SLI, яка показує, що це досить сумісності "з ним"
|
|
|||
|
|||
|
Дякуємо за вашу допомогу. Я був стурбований чи ні, мій процесор буде працювати з моєю порадою говорить AM2 Тільки й інша порада говорить AM2 +? Спасибо! Це моя перша спроба на зміну материнських плат
Але, я зробив досить багато речей на ПК. Сподіваюся я можу отримати цю роботу.
|
|
|
|||
|
|||
|
Не важко дійсно, нове буде мати більш розетки, не менше.
Таким чином, ви можете буквально вийняти старий і підключити все на нові. Один за іншим, якщо ви обережні.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я не знаю, чому ви можете купити цей рада, коли 780G/790G кращої альтернативи існують для менше.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Давати цей постріл.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Може хтось будь ласка, повідомте мені, якщо моя 2 концерти. Кінгстон пам'ять буде працювати в цьому раді. Я думаю, що пам'ять рейтинги як 533/667. Крім того, з цим процесором. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131324 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103253 Спасибо!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ну, я знайшов більш докладні специфікації так, я наказав материнської плати і процесора, пов'язаного, на мій попередній пост. Нові Яйце мабуть, деяким з біса хорошими цінами! Спасибо за совет карбону!
|
|
|
|||
|
|||
|
I Dont думаю, що ви можете використовувати повільним ОЗУ на швидкий рада. 667, якщо її можна використовувати, що на 1066 борту. немає ніяких хороших на Newegg, які використовують 667 так що материнська плата вуглецю вибрав плюс це баран. Материнська плата вуглецю підняв руку має вбудовану відео. Якщо у вас відеокарта Ця материнська плата напевно, краще. свою сумісність з ОЗУ я опублікував кілька рядків вгору
|