menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Přesun Core 2 Duo od společnosti Dell pro nové mobo?

Reply

Thread Nástroje
Old 3. června 2009, 17:36
Nový člen skupiny

Default Přesun Core 2 Duo od společnosti Dell pro nové mobo?

Mám dell ritu a teď chci, aby se procesor v nové desce a já věděl, že pokud bylo možné, a co bych třeba udělat k tomu, že mám novou již mobe a grafické karty atd. a všechny i potřebujete, je procesor, a to je právě sedí díky za pomoc
Old 3. června 2009, 17:57
Dárce Skupina

Default Přesun Core 2 Duo od společnosti Dell pro nové mobo?

Odpověď je ano a ne. Je možné, aby procesor v novém MoBo (pokud je to slučitelné make a model jak Mobo a procesor by nám dejte vědět, lol), ale pokud máš na MoBo od Dell, není možné, aby se do tohoto případu. Dell používá proprietární komponenty co umí. Pokud se na vaše nové MoBo, všimnete si, kde je díra v šrouby by jít na šroub do případu. Nyní otevřete si Dell a vidět, jak to MoBo je připevněn v tomto případu. mají vrtané otvory ve zcela odlišných místech a háčky vykrvovacího z MoBo, že držet ji v případě spíše než šrouby. Pokud budete mít zcela nové věci i když (ne Dell věci), je vysoce pravděpodobné, že to, co jste si budou pracovat společně.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslení týmu Race cheesepuff Procesory, základní desky & RAM 11 29.srpna 2009 09:31
Intel Core 2 Duo E8500 v Intel Core 2 Quad Q9650 Intel Core I7 W 920 W Intel Core I7 940 sajasio Procesory, základní desky & RAM 5 2. března 2009 23:00
Hladké posunout Gidgit Graphics Cards & Monitory 1 23. prosince 2008 07:44
Jsem učinit krok nazývá-Hacker cheesepuff Vypnout Téma diskuze 11 2. února 2008 00:57
Přesun z Kanady do Evropy - hořák nepracuje magsee Drives & Removable Media 1 8. Prosinec 2007 18:28
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.