μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Μετακίνηση Core 2 Duo από την Dell στο νέο mobo;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιούνη 2009, 17:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω ένα dell τελετή τώρα και θέλω να τον επεξεργαστή σε μια νέα μητρική πλακέτα και Αναρωτιόμουν αν αυτό ήταν δυνατόν, και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε να το κάνουμε αυτό που έχω ήδη μια νέα Mobe και μια κάρτα βίντεο κ.λπ., και όλα τα i ανάγκη είναι ο επεξεργαστής και αυτή είναι μία μόνο συνεδρίαση γύρω ευχαριστώ για τη βοήθεια
Old 3 Ιούνη 2009, 17:57
Ομάδα Δωρητών

Η απάντηση είναι ναι και δεν. Είναι δυνατόν να τεθεί ο επεξεργαστής σε ένα νέο MoBo, (αν είναι συμβατά και να κάνει ένα μοντέλο τόσο του Mobo και επεξεργαστή θα ας γνωρίζουν lol), αλλά αν δεν έχεις το MoBo από την Dell, δεν είναι δυνατό να τη θέσει σε αυτή την περίπτωση. Dell χρησιμοποιεί ιδιόκτητο συστατικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν δείτε τη νέα σας MoBo, θα παρατηρήσετε τρύπα, όπου θα έπρεπε να διατεθούν για βίδες βίδα σε μια υπόθεση. Τώρα ανοίγουν Dell σας και δείτε πώς MoBo που κλείνει σε περίπτωση. έχουν τρύπες διάτρητοι σε εντελώς διαφορετικούς χώρους και αρπαγών κολλώντας από το MoBo που την κρατά στην περίπτωση αντί βίδες. Εάν έχετε μια νέα περίπτωση και αν (που δεν είναι υπόθεση της Dell), είναι πολύ πιθανόν ότι αυτό που έχετε θα συνεργαστούν.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.