manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Move Core 2 Duo iz Dell na nove mobo?

Reply

Thread Tools
Old 3. lipnja 2009, 17:36
Novi član grupe

Imam Dell obred i sada želim staviti procesor u novoj matičnoj ploči i bio sam zadivljen ako je to bilo moguće, a što ja bi trebao učiniti da to imam novu mobe već i video kartice itd. i sve što sam treba je procesor i ovo je samo sjedili okolo hvala za pomoć
Old 3. lipnja 2009, 17:57
Donatorska Grupa

Odgovor je da i ne. Moguće je staviti procesor u novom MoBo, (ako to čine i kompatibilni jedan model kako bi Mobo Processor i javite nam lol), ali osim ako je dobio od MoBo Dell, nije moguće da ga u tom slučaju. Dell koristi vlasnički komponente koliko mogu. Ako pogledate svoje nove MoBo, primijetit ćete rupu u njemu, gdje će ići na vijcima pričvrstiti ga u slučaju. Sada Vašim Dell otvoriti i vidjeti kako se to MoBo je fastened u slučaju. Oni imaju jazbine bušenih u potpuno različitim mjestima i kuke priljepljivanje iz MoBo da ga držite u slučaju nego vijaka. Ako dobijete cijeli novi slučaj ipak (ne Dell Case), vrlo je vjerojatno da imate šta će raditi zajedno.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.